Криза середнього віку в чоловіків

Тема у розділі 'Справи домашні', створена користувачем Un.Known, 2 лип 2013.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ця криза в заголовку - вона справді існує чи це вигадка, чоловіків або їхніх жінок?

Бо я колись з нею зіткнулась (думала, що зіткнулась) у одного з бойфрендів, і, власне, думаю, що це бажання почати з чистого листа, чи то в кар'єрі, чи то в стосунках.

Тобто якась така трохи безвідповідальність дитяча - не вийшла пасочка, то лишу її і зроблю нову.

Не претендую на правоту, не актуально для мене, цікаво почути думки форумлян. :)

• Подобається Подобається x 2
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

згідно із усталеним стереотипом, невід"ємним атрибутом КСВ у чоловіків є спроби надолужити те, що не встиг чи не міг собі дозволити в юності. Чоловіки купують спортивні автомобілі та заводять молодих коханок, намагаються жити так, ніби їм 20. Часто це може виглядати комічно, хоча їм, мабуть, на думку оточуючих пофіг, як це й буває у 20 років :)
    чи це погано? Якщо людина відчуває, що знаходиться в тупику і чує в собі сили до такого "перезавантаження", чому ні?

• Подобається Подобається x 1
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Докторам тоже жити треба i дiтисок вчити - най буде криза.
    А скiльки у вас всього бойфрендiв було?!

4. Un.Known

Не знаю. Просто якщо людина хоче перезавантажитись в сорок, то здебільшого в неї є вже сім'я і діти. І, скажімо, якщо жінка несе також частково відповідальність за потребу в перезавантаженні, то діти ні. Звичайно, зараз хтось тут напише:"батьком чоловік не перестає бути", але це теорія. Практика є така, що із зміною партнерки з'являються нові діти, а "старі" відходять на задній план.

Я просто не знайома з сім'ями, де б криза з масштабними змінами відбулась без масштабних змін в сімейному стані.
    Підозрюю, що то не до Мартіні запитання. )

Вони в мене категоризовані, Самойловичу. Вам цікава кількість чоловіків, з котрими були фізичні стосунки, чи з котрими були стосунки, котрі чимось запам'ятались? :) Бо кількість свідоцтв про одруження не відповідає ні першому, ні другому. :)

5. Samojlovu4

Тобто були фiзичнi стосунки, якi нiчим не запам"ятались?!
    Cвiдоцтв про одруження два чи три?

6. Un.Known

Були фізичні стосунки, котрі нічим не запам'ятались, з чоловіками цікавими. Відсунула у статус співбесідників. ) Були фізичні стосунки пречудові, з чоловіками, котрі розчарували. Просто викреслила із списку. )
    А яке це все має відношення до кризи середнього віку у чоловіків? :)

Чотири, якщо Вам так цікаво. :)

7. MARTINI

Чотири перезавантаження... Може то теж якась криза? :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  9. Un.Known

Мабуть, якщо брати до уваги те, що вперше перезавантажилась у 18 через два тижні після завантаження. )

У темі про чоловіків - так. )

10. MARTINI

Найкращий захист - напад. Всі кинулись обговорювати автора теми :)

11. Samojlovu4

Ну, як то кажеться, дай Бог - не останнiй.)
    Я одного, мартiнi, просто не доганяю - чим той хлоп взагалi думае, котрий собi жiнку бере, яка вже два рази замужем була... А щоб ще вище - то взагалi пипець.
    Дивакуватий, м"яко кажучи, такий хлоп. Ото вже мабуть криза.)

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

По темі.

http://youtu.be/FdAS0zjFgDM

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні, щоб розказати про себе, про свої проблему середнього віку, що турбує, чого хочеться..і т.д так вчепилися до Олі..скільки чоловіків було законних, скільки коханців, скільки штампів, та хто з них кращий?:mocking:

14. Un.Known

Я вже звикла. )

Зате ми вже знаємо, що вона (криза) існує таки. )

• Подобається Подобається x 4
  15. - п.1 он же главный: длинноногих молодых "прелесть каких дурочек". И при этом не за деньги или хотя бы не явно за них. Имеющаяся в наличии "умная" (или у кого какая) жена даже не то, чтобы надоела, просто в определённый момент природа напоминает мужчине, что его предназначение - поиметь как можно больше смазливых (а значит, здоровых) молодых самочек, а время уходит. Вот он и кризис. Первооснова.

А сверху уже накладывается другое - понимание, что и карьеру уже сильно не изменишь, что уже не ты жизнь свою двигаешь, а она тебя, что и жене ты не очень сильно нужен, и дети не совсем маленькие - т.е. ты уже живёшь не только ради других.

В общем, в "среднем возрасте" у мужчины появляется время задуматься, он задумывается и понимает, что заканчивается время что-то менять. И вроде менять-то не сильно хочется, но... см. п. 1. Природа напоминает... :)))

ИМХО.

Я лично пока не "задумывался" ;)

16. MARTINI

це Ви дописали на випадок, якщо дружина на форум зайде? :)

• Смішно Смішно x 1
  17. Un.Known

Природа не нагадала?

18. - типа того :) Пока ловлю себя на том, что засматриваюсь чаще, чем раньше (в смысле, процент симпатичных и молодых заметно повысился вокруг)... :)))

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

"Седина в броду, бес в ребро":crazy:
    Це про чоловіків з кризою?
    А якби вони бачили себе збоку коли відпускають скабрезні жарти або відверто залицяються до дівчаток...виглядає то все якось не дуже аби не сказати більше:pardon:

20. Samojlovu4

А я дiвчаток не люблю, переважна бiльшiсть з них тупi аж свiтяться. Хiба в лiжку з ними побавитись, але так щоб забралася зранку i мозги не парила.
    Люблю мати справу з жiнками вiд 30-ти. Вони таки мудрiшi часто стають, а в лiжку досвiдченнiшi та розкутiшi.

а де твій аватар? :)