Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Останнє редагування модератором: 20 бер 2014
  2. UNIA

UNIA Well-Known Member

Не считаю Януковича хорошим человеком, но никто ведь пока достоверно не объяснил, как так произошло, что Янукович долго говорил, что подписание соглашения с Евросоюзом необходимо, а в один день пересмотрел свои взгляды с точностью до наоборот?! Ясно, что причиной был Путин, но какой аргумент он привел, настолько убедительный?

Что-то говорят про информацию о сотрудничестве отца Януковича с нацистами во время войны, что этим можно было его шантажировать. Но лично мне это кажется чем то слишком мелким для шантажа такого уровня, ведь не сам Янукович же сотрудничал...

Вполне вероятно, что был поставлен ультиматум - либо отказ от соглашения с евросоюзом, либо военное вторжение.
    Это вполне реально...от шизофреника Пу теперь уже и не такого можно ожидать.

3. Locke

Locke невиправний реаліст

Oleksii Tamrazov

Текст без коригувань.
    20.01.14
    22:30
    Донузлава

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Є така українська приказка: "Москаль нехай хоч буде з неба, та йому вірити не треба".

• Подобається Подобається x 6
  4. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ужасное их положение - ни помощи не будет им, ни возможности уйти на кораблях из-за затопленных судов на выходе.

5. sevastopolec

sevastopolec миється в бані

Боюсь испортить вам настояние, но почитайте вот это.http://news.mail.ru/politics/17478556/?frommail=1 Европа открыто заявила- вы ей на х...й не нужны. Долго вы еще будите себя тешить мыслями о сладкой европейской жизни?

6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Изыди, сатана.

• Подобається Подобається x 1
  7. prius

prius Well-Known Member

Ти ще живий?ну нічого скоро будеш пахати на благо чечні на іх цегляних заводах

• Подобається Подобається x 4
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Это вы "никто" для всего мира вместе с вашей мамой-рашкой. Причём официально и по-полной программе. И это только начало.

• Подобається Подобається x 4
  9. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Уффф... Щойно перестав ржати! Дякую. Підняли настрій!
    Ви всі новини з сайтів .ру берете???:haha:
    (Чесне слово, я не вірив, що такі індивідуми ще є, які, як достовірне джерело будуть подавати інформацію з російських ресурсів).
    Севастополець, я Вам не вірю! Хіба що, як доказ, наведете відео... Кісільова. Бо лише він завжди правду каже!:haha:
    Все, блін... знову починаю ржати!..

• Подобається Подобається x 1
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не до сміху.
    Я дуже надіюсь,що таких-от сєвастольців скоро буде проклинати все живе,на його землі.
    Рузкє подонки.

• Подобається Подобається x 11
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

Це їхній стиль, і то давно всім відомо.

• Подобається Подобається x 3
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У вас закінчився туалетний папір і ви у сра гальюнах читаєте "Правду"? Можу порадити "Блокнот агитатора" - папір тонший і відривається рівненько.

sevastopolec, поділіться планами: а куди тікатимете, коли або путіна вб"ють, або по Москау ракетами вдарять, або москалів з Криму виб"ють наприклад турки? І в якому статусі будете - "депортовані малі народності" чи "особи без громадянства"?

"Я мечтаю умереть в роSSии!" (С)

13. metallic

metallic Well-Known Member

Подана заявка на референдум об отделении Петербурга от России

• Подобається Подобається x 3
  14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нічого він не переглядав, тупий розвід путіна на бабло був

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

+++
    Може, якась передишка і буде (кілька тижнів, місяців чи навіть років), але остаточно рашка ніколи нас в спокої не лишить

15. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

16. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я не знаю точно, та читала коментарії ще інших наших військових. Вони всі дружно матюкають владу в бездіяльності та їхні прогнози майже однакові. Усі як один кричать, що Росія планує ввійти на материк, а значить таки буде війна. І питання лише в тому, якою кров'ю вона нам обійдеться. І коли почнеться.

• Подобається Подобається x 2
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От, не сплю.
    Хочу поділитися.
    Це потрібно почитати всім, а краще - послухати.

"Особое мнение Дмитрия Быкова"
    [MP3]http://cdn.echo.msk.ru/snd/2014-03-20-osoboe-1708.mp3[/MP3] - слухати.
    http://www.echo.msk.ru/programs/personalno/1281158-echo/#element-text - читати

Одна з перших реприз уже вражає:
    Це - оффтоп, того вартий, щоб почитати - послухати.

А ось - не оффтоп.
    Або ось

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

• Подобається Подобається x 7
  19. ZorroUkraine

ZorroUkraine Member

Хлопці та дівчата хай наші Криму перекриють воду, газ, світло та нехай собі живуть в кацапії своїй. На катерах в Керчь по воду їздять та єлектрику в батарейках возять.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І ще, звідти ж, про "українських нацистів":

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)