Кредитні спілкі правда чи кидалово?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем joogun, 21 лют 2011.

1. joogun

joogun New Member

Вирішив підняти цю тему може хто стикався хтось щось знає про кредитні спілкі? Я сам хотів брати собі авто через одну з них бо працюю не офіційно та немав як представити довідки про доходи. Та вирішив спочатку дослідити одну з них. Спілка знаходилась в готелі "ЛЬвів" пішовши туди побачив зачуханий кабінет біля туалету в офісі ні компютера ні тумбочки з паперами клієнтів незамітив, лиш один стіл та крісло за яким сиділа жіночка та щиро посміхалась. Так тепер що до кредиту умови аж надто солодкі під 2,9% річних та треба дати невеликий внесок суму я хотів брати 50000грн. треба було дати 2500грню наперед. Попросивши договір мені його придявили в ньому куча непотрібних пунктів та ще більше підпунктів за день не неперечитаєш. Коли попросив дати ксерокопію договору щоб провірити його юридично, мені відмовили сказали що ксероксу нема, а орегінал недають.
    Та працівник спілкі запевнила що все по чесному, що свій перший внесок зможу повернути в любий час. А за договором перший внесок повертався на протязі двох тижнів в разі розірвання угоди, а кредит видавався на протязі тридцяти календарних днів. Я цю дурну ідею так і залишив. Будучи через місяць біля готелю "Львів" вирішив зайти та поцікавитись чи є ще там та кредитна спілка та виявилось що вона зїхала і з полегшенням здихнув що непопався на розвод, але ж скільки людей вони розвели до мене і після мене. Так от цікавить хтось може стикався з такою ситуацією прошу написати схвальні, або несхвальні відгуки одним словом правду. Щоб народ знав кому варто вірити, а кому ні?

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Являюсь членов кредитної спілки "В..." в Стрию на вул. Народній вже більше 15-ти років. Сімнадцять, якщо бути точним. Жодних нарікань. Маю у них депозитний вклад. Хоч відсоток менший від комерційних банків, але жодного разу не було затримки у виплатах або якихось інших непорозумінь.

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви мене втішили...

4. NIK

NIK Well-Known Member

Справа не у тому, кредитна спілка, або ні. Справа у тому що машини за даною умовою розповсюджуються як у Автоплані, або у Автоклубі.
    Це покупка у групах. То не кидалово, просто машину у користування можно отримати через 5,а то й через 7 років. Мені цікавить як вони поступають коли машина вже знімається з виробництва, як Славута. Напевно переводять у іншу групу, там де інші машини.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

6. joogun

joogun New Member

Добре так діло не тільки в машині вони там і грішми дають бо мене б/у автомобіль цікавив. Так що це виходить що цій людині в якої я хотів купити авто всьоголиш ще років пять треба покататись смішно помойму?

7. Radzik

Radzik Особистий консультант

10% - правда!
    90% - кидалово!!! :)

8. kontra

kontra Well-Known Member

Аферисти на Львівщині! Обережно! Псевдокредитори!

Всім доброго часу доби.
    Звуть мене Богдан Хаустов, я представляю одну юридичну компанію, що спеціалізується на проблемних позиках (ні в якому разі не колектори) і роботі з вилучення грошей від псевдокредіторов.
    Власне сабж.
    В Україні, і Львівщина не є виключенням, діє ряд компаній, які займаються нічим іншим, як викачують гроші у довірливих громадян, що хочуть взяти собі кредит.
    Суть розводки така, що якщо людині потрібні гроші і вона знаходить рекламу, в якій пропонуються величезні позики від 10000 до 500000 гривень, ще й без довідки про доходи, поруках, застави. Середня обіцяна ставка по% составлет близько 5% річних! Але за умови підписання договору та оплати початкового внеску.
    Суть в тому, що жертва цих компаній не здогадується про те, що сплативши перший внесок і чекаючи обіцянці суму у строк від тижня до двох не отримає ні грошей і не поверне собі цей початковий внесок. На жаль це є насправді.
    Посилань на сайти та новини кидати не буду, щоб не порушувати правила форуму, рекламуючи сторонні ресурси)

Дана тема створена для того з метою попередити людей не вірити порожнім обіцянкам таких компаній і допомогти тим, хто вже вліз у цю проблему.

Консультації та поради, які будуть надаватися у цій гілці будуть безкоштовні і дієві.

Так що чекаю питань))

• Подобається Подобається x 3
  9. Radzik

Radzik Особистий консультант

Ну це вже повне шахрайство... Частіше такі фірмочки працюють по схемі "недочитаного договору", коли із різноманітними комісіями, накладними витратами і страховками виходять космічні проценти. Про це вже писав ось тут: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=902358&postcount=83

10. sselev

sselev Well-Known Member

Насправді це стара схема, я з таким зіткнувся ще у 2007 році (якась чеська фірма була). На щастя не вляпався в то г-но.

11. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Кредитні спілки бувають різні, але підтримую більшість - групове автокредитування (або групове іпотечне кредитування) краще оминати десятою дорогою.
    Ось тут, доречі, непогано розписано, хоч і російською.

12. olyuh

olyuh New Member

Нещодавно отримала кредит в кредитній спілці ******, знаходиться біля *******. Мабуть що новостворена спілка. Нічого поганого не побачила. Переплата 10 000 грн. всього-навсього 2060 грн. Комісій взагалі ніяких немає! Тільки знайти їх важкувато, заховалися вони біля торгового центру *****.

Останнє редагування модератором: 24 лис 2011
а де твій аватар? :)