Кредити 7-10% річних розвод і кидалово!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем kontra, 20 тра 2010.

1. kontra

kontra Well-Known Member

Не ганяйтеся за безкоштовним сиром, а саме за низьковідсотковими кредитами, 7-10 % річних. Сьогодні також є фірми, які пропонують низько відсоткові кредити. Але подумайте самі, як можна давати гроші під такий низький відсоток, коли по суті звернувшись до банку та поклавши гроші на депозит можна отримати утричі більше. Також зазначу те, що договорам цих компаній позичальник вимушений сплачувати кошти за позику яку ще не отримав, а коли отримає у договорі не визначено. Тобто людина вже сплачує кошти за ще отриманий кредит. Дуже цікаво подивитися на обороти цих фірм, адже судячи зі всього вони повинні володіти мільйонами, щоб залучати ці кошти. Але досвід свідчить про те, що такі фірми не виживають більше року, а позичальники лишається без позики та власних коштів.
    Це одне із моїх ітерв'ю. Якщо хтось попався на цей лохотрон (Приват Плюс, Аваль інвест, Благо та ін.), пишіть, може чимось і допоможу)))

• Подобається Подобається x 3
  2. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Якщо хтось попався на такий лохотрон то він ЛОХ і ще сто разів ЛОХ. І його не жаліти треба а сміятись з нього. Жодного кидалова тут нема, всі умови ДЕТАЛЬНО розписані в договорі, такий бізнес не є забороненим. Але курити читати договори в нас не прийнято, от звідси і всі плачі про кидалово.

3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

нє, ну після таких слів навряд чи хтось тут признається. :)))

угу, їх ще потрібно вміти прочитати і дочитатись. Якби ж то було так просто ;)

4. mota_boy

Ну буквар курять ще в першому класі, тому проблем не бачу.

5. thinkers

thinkers Well-Known Member

Необов'язково вчитуватись. Достаньо замислитись чому це не видно натовпу людей, які беруть під 7% і біжать за ріг в банк класти на депозит під 17%

• Подобається Подобається x 1
  6. mota_boy

Тому що ДИБІЛИ!!! Якби все так просто було праціники Благоінвесту самі б так вчинили ПРАВДА?

7. thinkers

thinkers Well-Known Member

не обов'язково ж дебіли. просто хороші чесні і довірливі люди, які думають що навколо всі такі ж як вони

8. mota_boy

Якщо вони такі чесні то нехай власнику кредитної спілки порадять взяти ті кошти та понести в банк на депозит, а не самим нести з надією стати міліонером.

9. kontra

kontra Well-Known Member

1. Когда тебе надо перекредитоваться и видишь, вроде хорош офис, рекламу и т.д., то быстро мылят глаза.
    2. Договор нормально клиенту не дают читать, больше того подгоняют
    3. В договоре много прописано "двояко" ну и некоторые вещи и термины не соответствуют нормативам, т.е. очень легко запутаться в названиях.
    4. ДА, ЛОХИ НАКАЗАНЫ, так просто в другом ситуация, кто то же должен хоть был рот открыть по этому поводу и дать по голове за подобные проделки

ИМХО Все прекрасно видят, что эти конторы мошенничают, от того считаю что необходимо прикрыть эти лавочки, чем сейчас и занимаюсь))

10. mota_boy

Є такий спосіб маніпуляції "створення штучного ажіотажу", фраза "останні сто тисяч штук на складі і більше ніколи не буде" досить ефективно діє :)
    Візьміть каталоги ейвон/оріфлейм і т.д., там є така фішка на деяких продуктах - "останній раз каталозі" - і це сильно піднімає продаж даного продукту, а потім на продукті просто міняють упаковку.

Якщо договір читати не дають, а в деяких канторах такого типу це ФАКТ, його дійсно не дають (колись товариш хотів взяти авто в кредит і найшов таку кантору, мене як бувшого банкіра брав з собою) то відразу посилати таких в ліс йти геть.

Не можете самі дайте юристу почитати, я думаю за 100-200 грн будь-який нотаріус пробігшись по договору видасть вам резюме по ньому.

4. ДА, ЛОХИ НАКАЗАНЫ, так просто в другом ситуация, кто то же должен хоть был рот открыть по этому поводу и дать по голове за подобные проделки

Я не вважаю ці кантори шахраями. Вони не займаються протизаконною діяльністю. Шахраї це особи які ходять по пенсіонерах та розказують про обмін гривень і тюхають стареньким кольрові фантики замісь справжніх грошей. В канторах типу "Автоплюс" дійсно можна отримати авто, але при кредиті Ви його отримаєте в момент видачі, а в автоплюсі Ви його отрмаєте десь під кінець програми по виплаті всієї вартості. Зате в банках дороще.

• Подобається Подобається x 2
  11. kontra

kontra Well-Known Member

mota_boy, ладно, НЕЧЕСНА ПІДПРИЄМНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ (права потребителей) вот так получше, все равно есть элемент введения в заблуждение и не проблема человека, который берет, а проблема конторы, которая втюхивает эту программу.
    Вся суть в том, что если бы эти условия были более приемлимыми и четко обьяснены, то сеть не кишила бы уведомлениями о кидалове...

12. mota_boy

нечесна підприємницька практика - будь-яка підприємницька
    діяльність або бездіяльність, що суперечить правилам, торговим та
    іншим чесним звичаям та впливає або може вплинути на економічну
    поведінку споживача щодо продукції;

А що саме суперечить правилам??? А яким саме правилам? А хто ті правила встановив???

А коли людина купує ковбасу за 15 грн/кг. то це чия проблема? Сільпо/Фуршета чи покупця? Я думаю покупця, тому що він ПРЕКРАСНО знав що за 15 грн ковбаси не буває. Так само із кредитування нище ставки депозиту.

Вся суть в тому, якби ті дибіли що ниють по мережі замість того щоб кидатись на ДЕШЕВЕ прочитали договір то такого б ниття не було.

P.S. Я страховик, я не раз стикався з людьми ображеними на СК за невиплату, пункт по якому відмовили на другій/третій сторінці, але ображена особа не знайшла часу прочитати 4 сторінки тексту, в результаті порушила умови договору і залишилась без виплати.

13. kontra

kontra Well-Known Member

ЗУ "ПРо захист прав споживачів"))
    Ну тепер зрозуміло, просто не міг додуматись хто ж Ви за фахом))...
    Стосовно діяльності, то вона чесна, а ось там де тобі із шмату лайна роблять цекорчку, то вибачайте.
    Щодо ковбаси, то я думаю трошечку не та аналогія, я бі краще привів, ну поїздки на море, де пропонуют супер умови за 600 грнтиждень)))
    Щодо читалки договорів, то багато хто в нашій любій державі не може дорости до рівня нормальної прочитки підписаного, всі вірять на слово. А слово підкріпляється небаченою ХАЛЯВОЮ))

14. mota_boy

Ну якщо правила порушуються то чому їх не притягують до відповідальності??? Певно нема за що притягувати.

Стосовно чесності/нечесності це питання до совісті (а совісні в бізнесі вилітають в трубу за пів-року, нажаль такі реалії). Все решта регулюється Законом, якщо на сьогодні така діяльність законодавчо не заборонена значить нею можна займатись, жодних проблем не бачу, коли таке заборонять (як заборонили гральний бізнес) тоді це стане нечесним ))

Ну нехай буде ол інклюзів за 600 грн на тиждень, суть та сама.

Читати, читати, читати, такі реалії дикого капіталізму, нема на то ради.

15. kontra

kontra Well-Known Member

От того что не читают)))
    А протянуть по службам и судам есть за что))

16. mota_boy

Ну є так притягуйте, створіть громадське об'єднання і вперед.

17. kontra

kontra Well-Known Member

Все в рамках коммерции)) А таких обьединений как собак нерезанных.

18. skole

skole Well-Known Member

Чому відразу лохотрон. Зараз будівельні фірми самі дають позики під такі низькі відсотки щоб залучити покупців квартир, тому що зараз ніхто не купує квартири.

19. kontra

kontra Well-Known Member

Іпотека це одне. Тим паче я тут плачу по факту за отриманий товар, та маю гарантії
    А у описаній ситуації не є гарантій про отримання грошей, фірми з нульовим капіталом, ніяких чітко прописаних для кредитора термінів і т.п.

20. kontra

kontra Well-Known Member

+1, Общественная организация в стадии завершения_)) Начинаем наказывать козлов))
    Ещё момент по АвтоТАк - они четко обьясняют чти и как. Потому человек в курсе на сто идет. А вот касательно Благо Инвест, Аваль Плюс, Громадьскоъ спілки и прочим гадам, то тут огромное подспорье. За людей и державу обидно.
    Так что, если кто попал в эти авантюры, то милости просим, помощь реальная))

а де твій аватар? :)