Порадьте у якому банку найкраще оформити кредит на авто??? Скільки треба грн., щоб застрахувати авто, поставити машину на облік і таке інше???:confused:
Відповідь: Кредит щодо кредиту я не в курсі, але поставити авто на облік - сплачується 3% в Пенсійний фонд від вартості авто (без ПДВ), плюс, якщо самі не хочете йти в ДАІ - то в районі 500 грн, за ТО, номера і т.п.. Страхову, напевно, буде радити банк, повне каско 5-7,5% від вартості авто (з ПДВ) на 1 рік в залежності від СК. + приблизно 200 грн. цивільне автострахування. і ніби всьо.
Відповідь: Кредит Можу підкинути ще ідею. Якщо Ви не впевнені у стабільності вИплаті кредиту, зробіть наступне: Припустим банк дає Вам в кредит, якщо Ви оплатите 10% кредиту, а у Вас є гроші на 50% від вартості всієї машини. Не платіть зразу всі 50%. Візьміть авто під початковний внесок 10%, а наступного дня, після оформлення кредиту і отриманні авта, внесіть решту 40%. Порахуйте, наскільки це вигідніше! Це Вам говорить банківський працівник, хоча в далекому минулому.
Відповідь: Кредит А такий фінт?все як Ви сказали, але 40 відсотків тримаєм в кишені ще на чотири цикли.Пять машин скидуєм на автобазарі і шосту вже на готівку купуємо ,яку хочемо і ше на пиво лишиться...
Відповідь: Кредит нова машина як тільки виїхала із салону одразу втрачає 10-15%% своєї вартості. Про яке пиво мова?
Відповідь: Кредит Вірю спецу... а таке раніше робили ,навіть без машини обходились ,навар 1000 відсотків
Відповідь: Кредит Як це? Та ну, не вірю. Моя ше он не втратила. Знаю цей враз. Але, ціну формує ринок. Знайдіть ми нову машину, що вже вийшла з салону і на 15% має меншу вартість. Нема такого у нас.
Відповідь: Кредит який зміст мені купувати у Вас нову машину за ціною салону? Спробуйте купити новий автомобіль в салоні і продати його хоч на 1% дешевше... нема дурних
Відповідь: Кредит Вірю Вам і поважаю...але як Ви керуете колективом, http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=58141&postcount=103 коли не можете таке провернути...навіть не допускаєте теоретично???Хороший керівник робить гроші з повітря чи я помиляюсь????
Відповідь: Кредит Звичайно все залежить від машини, але мої дані приблизно такі - 16 000 грн., що включає: Перший внесок Реєстрація в ДАІ та Техогляд Срахування КАСКО+ЦВ Послуги нотаріуса Реєстрація рух. Майна Комісія за відкриття кред. рах.
Відповідь: Кредит для мене це надто сумнівний бізнес. порахуйте усі витрати на купівлю авта в кредит (оформлення кредиту, оформлення в ДАІ, нотаріуса, страхування, ПФ і т.п.). Тож щоб щось заробити його потрібно продати дорожче, ніж сам купив. А тут ціна з витратами вже вийде дорожче, ніж в салоні. Де ви знайдете собі такого покупця? Хто таким бізнемом займається? Хіба що кредит не віддавати, але я в цьому участі не беру Є інші варіанти заробляння коштів