Кредит

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем вік, 13 кві 2007.

1. вік

вік New Member

Порадьте у якому банку найкраще оформити кредит на авто??? Скільки треба грн., щоб застрахувати авто, поставити машину на облік і таке інше???:confused:

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

3. Forpost

Forpost Стоїк

4. Forpost

Forpost Стоїк

5. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Кредит

схоже на соціалогічне дослідження авто -кретитного агента -початківця

6. Ума

Ума Well-Known Member

щодо кредиту я не в курсі, але поставити авто на облік - сплачується 3% в Пенсійний фонд від вартості авто (без ПДВ), плюс, якщо самі не хочете йти в ДАІ - то в районі 500 грн, за ТО, номера і т.п.. Страхову, напевно, буде радити банк, повне каско 5-7,5% від вартості авто (з ПДВ) на 1 рік в залежності від СК. + приблизно 200 грн. цивільне автострахування. і ніби всьо.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можу підкинути ще ідею. Якщо Ви не впевнені у стабільності вИплаті кредиту, зробіть наступне:

Припустим банк дає Вам в кредит, якщо Ви оплатите 10% кредиту, а у Вас є гроші на 50% від вартості всієї машини. Не платіть зразу всі 50%.
    Візьміть авто під початковний внесок 10%, а наступного дня, після оформлення кредиту і отриманні авта, внесіть решту 40%.
    Порахуйте, наскільки це вигідніше!
    Це Вам говорить банківський працівник, хоча в далекому минулому.

8. Forpost

Forpost Стоїк

А такий фінт?все як Ви сказали, але 40 відсотків тримаєм в кишені ще на чотири цикли.Пять машин скидуєм на автобазарі і шосту вже на готівку купуємо ,яку хочемо і ше на пиво лишиться...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не скинете на базарі. ЗаставнУ машину не зможете продати, в ДАІ все відмічено.

10. Ума

Ума Well-Known Member

нова машина як тільки виїхала із салону одразу втрачає 10-15%% своєї вартості.

Про яке пиво мова? ;)

• Подобається Подобається x 1
  11. Forpost

Forpost Стоїк

Вірю спецу... а таке раніше робили ,навіть без машини обходились ,навар 1000 відсотків

12. Forpost

Forpost Стоїк

ну було не тіко на пиво...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як це? Та ну, не вірю. Моя ше он не втратила.

Знаю цей враз. Але, ціну формує ринок. Знайдіть ми нову машину, що вже вийшла з салону і на 15% має меншу вартість. Нема такого у нас.

14. Ума

Ума Well-Known Member

який зміст мені купувати у Вас нову машину за ціною салону? Спробуйте купити новий автомобіль в салоні і продати його хоч на 1% дешевше... нема дурних :)

15. Forpost

Forpost Стоїк

Вірю Вам і поважаю...але як Ви керуете колективом, http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=58141&postcount=103 коли не можете таке провернути...навіть не допускаєте теоретично???Хороший керівник робить гроші з повітря чи я помиляюсь????

16. Forpost

Forpost Стоїк

Він підеглим "друг ,товарищъ и брат"????

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

Звичайно все залежить від машини, але мої дані приблизно такі - 16 000 грн., що включає:
    Перший внесок
    Реєстрація в ДАІ та Техогляд
    Срахування КАСКО+ЦВ
    Послуги нотаріуса
    Реєстрація рух. Майна
    Комісія за відкриття кред. рах.

;)

18. Ума

Ума Well-Known Member

для мене це надто сумнівний бізнес. порахуйте усі витрати на купівлю авта в кредит (оформлення кредиту, оформлення в ДАІ, нотаріуса, страхування, ПФ і т.п.). Тож щоб щось заробити його потрібно продати дорожче, ніж сам купив. А тут ціна з витратами вже вийде дорожче, ніж в салоні. Де ви знайдете собі такого покупця? Хто таким бізнемом займається? Хіба що кредит не віддавати, але я в цьому участі не беру ;) Є інші варіанти заробляння коштів :)

19. Forpost

Forpost Стоїк

згідний.. і навіть знаю які ,але я солітер...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Теж вірно.:) Хоча за гарні очі можна, чи на 10-15%....

а де твій аватар? :)