переглянула всі розділи форуму і цієї теми не знайшла... якщо всетаки тема про кредитування на житло є, то попрошу модераторів мою темку видалити ця тема є актуальною мабуть для багатьох людей... мені цікавить, можливо є хтось з наших форумчан, хто скористався кредитом на житло. Напишіть які умови, як шукали банк, за якими принципами обрали... і все що стосується цієї теми буду дуже вдячна за всі коментарі сама збираюся наважитися на цей крок... тому й цікавлюся
Відповідь: кредит на житло Я взяла кредит рік тому. Банк вибирала так - де менші відсотки і внески за послуги банку. Тут треба бути обережним, бо банки люблять приховувати рреальні суми, а потім виходить "кругленька" сума. Ще треба звернути увагу на страхування - теж досить багато виходить... Наступне важливе питання - чи платити рівними сумами, чи спадаючими. Ми хотіли спадаючими, щоб можна було достроково погасити. А про дострокове погашення теж треба запитати, бо в деяких банках не дозволяють. Найважче було - знайти квартиру. Тоді її потрібно оцінити (деякі банки мають своїх оцінювальників). Кредит ми взяли в Укрсиббанку. Наразі претензій нема. Ну і треба прикинути, що на оформлення кредиту, страхівки... десь піде 2000у.о. Успіху в цій справі всім! Якщо є питання - пишіть, чим зможу - поможу. Додано через 14 хвилин А ніхто не пробує взяти Молодіжне кредитування? Ми стоїмо на черзі Але поки черга прийде, певно на пенсії будемо...
Відповідь: кредит на житло Дякую за допис я і справді чула багато відгуків, що краще всього брати кредит на житло в Укрсиббанку або в Райфайзен банк Аваль. мене ще цікавить як там справи з довідкою про доходи яку необхідно надати банку. Справа в тім, що у я офіційно оформлена на роботі, довідку можу взяти, але дохід по ній скажем так ... не дуже привабливий А от чоловік не оформлений на роботі офіційно, але довідку про доходи можуть йому надати. Мене цікавить чи буде банк в такому випадку мати притензії до довідки чоловіка, чи вони не особливо це перевіряють, і якщо промовчати про неофіційне оформлення то вони це пропустять Як думаєте?? А про молодіжне кредитування, то наче це зараз не працює вже. Рік тому подруга оформляла молодіжний кредит, за допомогою доброго дядечка у міській раді... так за це оформлення "на лапу" треба було дати 3 500у.е. як на мене то краще вже просто через банк взяти кредит, ніж комусь давати заробити на тобі.... ті що ще раніше брали молодіжний кредит також не задоволені ним. Жодних відшкодувань від держави немає, єдиний плюс напевно те що банк не може підвищувати відсоткову ставку і все... та й справді поки твоя черга підійде, то точно можна на пенсії бути.. :no: Додано через 1 хвилину діліться досвідом.... скільки часу зайняло оформлення, плюси та мінуси вашого банку і т.д. якщо інформація не серетна, звичайно ж...
Відповідь: кредит на житло Доходи потрібно підтверджувати, при чому, вони повинні бути явно більші ніж щомісячний внесок. Якщо чоловік офіційно не влаштований, то його довідка трохи фіктивна буде... Можете взяти поручителя. Краще - поцікавтеся в банку. Там все добре пояснять. В авалі ми планували брати, але там підняли ставки і взагалі - дуже прискіпливі...
Відповідь: кредит на житло справді? а мене знайомі переконували що ставки в авалі найнижчі потрібно буде і справді сходити й поцікавитися як насправді.... можливо в Укрсиббанку, якщо вони менш прискіпливіші і пройде наша довідка а трудову вони вимагають? чи лише довідку про доходи? і ще одне запитання... якщо оформляти кредит, щоб сплачувати спадаючими частками, то що можна достроково погасити? і без штрафних санкцій за дострокове погашення?
Відповідь: кредит на житло Не полінуйтеся і походіть самі, ВСЕ добре випитайтеся. Це теж в кожному банку треба питати...
Відповідь: кредит на житло Привіт! Я теж рік тому взяла кредит на "споживчі потреби" (а насправді на покупку квартири на первинному ринку) в Укрсиббанку. У Львові кредит на 10 років не дали, бо... сказали, що ми можемо виплатити його за 3 роки. Нічого, взяли в іншому місті. Трудову не вимагали. Крім офіційних довідок, цікавились неофіційними доходами. З достроковим погашенням ніяких проблем не виникало і штрафні санкції за це не передбачені.
Відповідь: кредит на житло Ніяких кредитів ,треба дочекатися добрих старих часів і тоді отримаємо безкоштовно, в кожному разі це буде скоріше і дешевше.
Відповідь: кредит на житло можна і не дочекатися! А я і надіюся, що не дочекаємся(якщо Ви про совєцькі часи)
Відповідь: кредит на житло уууууууу.....:agree: то певно мої внуки не дочекаються, не те що я.....:p Додано через 18 хвилин Привіт! дякую за допис. нам потрібно 25-30 000 у.е. Дадуть на таку суму, як на споживчий кредит?? і на скільки років? можна в іншому місті кредит такий взяти виявляється? напішь докладніше будь-ласка...
Відповідь: кредит на житло Ми брали тільки 15000 уо. 25-30... не знаю, це все індивідуально і залежить від доходу, напевно. макс. термін такого кредиту був (рік тому) 10 років. взагалі-то, кредит на житло дешевший, але укрсиб не кредитував покупки житла на первинному ринку (коли будинок ще не зданий). от і прийшлось трошки переплатити за рахунок іншого виду кредиту. але якщо врахувати наскільки зросла ціна моєї (вже зданої) квартири, то воно все-рівно того було варте. З іншим містом проблем не було, бо там у мене прописка і обєкт застави там.
Відповідь: кредит на житло Привіт! Для мене це теж дуже актуальна проблема, скажіть будь-ласка, скільки приблизно в місяць ви платите? Просто не знаю чи потягнемо
Відповідь: кредит на житло Макс.(перший) місячний платіж по кредиту (класична схема, відсотки на залишок)=тіло кредиту+відсотки тіло кредиту=сума кредиту/к-сть місяців відсотки=(сума кредиту*відсоткова ставка)/(12*100)
Відповідь: кредит на житло Напевно виплачуєте по ануїтетній схемі, бо я взяв по стандартній схемі 34 тисячі теж на 20 років, але плачу по 500 баксів щомісяця. З іншого боку, виплати постійно зменшуються і немає штрафів за дострокове погашення.
Відповідь: кредит на житло 15 тис на 10 р. під 12,3%: Починали платити з ~290 уо. відсотки=(сума кредиту*відсоткова ставка/100)*к-ть днів у місяці/360