Хто брав там кредит? Як проводилось видання грошей? Чи пройшов платіж вчасно. Чи може то лохотрон? Офіс в них на Володиира Великого? Хто може що знає, підкаже. Буду вдячний!
Також дуже цікавить анологічне питання! Невже ніхто з ними не стикався? ---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ---------- werfinas, Доброго дня! Ви були взяли кредит в цьму експрес інвесті?
Кредит готівкою від "Express Invest" це лохотрон я оформляв в них кредит. для оформлення спочатку треба проплатити гарантований платіж я проплатив, оформив договір, дав номер картки на яку мали поступити грощі через 3 банківскі дні. Пів місяця чекав на ті грощі, кожен раз виплата віткладалась а останній раз коли подзвонив мені відповіли що мене не підключили до виплати тому що я не проплатив на перед за перший місяц кредиту який я ще навід не отримав. Тоді я розірвав з ними договір і мені мали повернути мій гарантованій платіж на протязі 60 банківских днів, чекаю вже на багато більше.
Моя знайома "клюнула" на цей розвод. Схема стандартна - оплачуєш внесок (в її випадку це було 350 грн), даєш номер рахунку на який мають надійти кошти і чекаєш. Гроші не приходять, по телефону відмазки, все відтягують до 15 числа, коли потрібно внести платіж. Договір був укладений 22 жовтня. По обіцянкам "кредитних спеціалістів" Експрес Інвесту гроші мали б надійти за 3 дні. Не надійшли. По телефону кажуть, що якийсь збій в системі і виплата переноситься на 10 днів. Добре. Проходить 10 днів, у відповідь на питання де гроші-чує відповідь, що вже все оформлено і передано в банк і чекайте 3 дні. Проходить ще 3 дні, грошей і далі нема, хлопчина по телефону відповідає, що при оформленні договору сталася помилка (неправильно переписали ідентифікаційний код), хоча маючи на руках другий примірник договору знайома бачить, що все правильно. Чує обіцянки, що завтра виправлять помилки і протягом, знову ж таки, 3 днів гроші будуть. Проходить 2 дні і на третій день знайома телефонує, щоб уточнити ситуацію.Чує переконливі "гарантії", що все вже перевірено, вислано в банк і ще 23 заявки по яких максимум до вечора сьогоднішнього дня будуть гроші. Як і передбачалося - грошей не було. Уже ради цікавості телефонує в понеділок і знову на запитання про гроші чує відповідь: "Ви не проплатили 15 числа обовязковий місячний платіж і тому ваша заявка не виконана. Гроші надійдуть на 3 день після того як заплатите "......Чесно, немає слів.