Краде в своїх... Що робити, пробачити і забути!?

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем оригіналка, 7 лют 2009.

1. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Розказую історію: В нас в групі є студентка яка постійно краде в нас, в мене ше поки що нічо не пропадало, але... в однієї моєї подруги вкрала мобільний телефон, ми спершу незнали хто (розуміли шо свої, бо нікого крім нашої групи в аудиторії не було), а потім, через місяць моя подруга знайшла його в неї в кишені (іто випадково побачила шо він з неї тирчить)... Зібрали шось на зразок "Виховної години", де була присутня кураторша, обговорили все, а вона напридумувала різне: і шо то їй хлопець віддав, і шо вона його на радіоринку купила, і шо то сестра її знайшла...о_О Але потім, коли їй пригрозили шо за таке виженуть з академії, призналась! На другий день прийшла, і вела себе так, ніби й нічо не сталось...
    От тепер, буквально два тижні тому, попросила в другої знайомої телефон, ніби шось через блютуз перекинути, потім повернула... без карточки на гіг...! Казала шо небрала... Ну того разу викликали її маму, яка напевно має нас за дурних:sad:, бо вислухавши все вона видала: "Дівчатка, давайте я вам по цукерці куплю з вином і ви помиретесь"...:ireful1: Ужас!!!!!!!! А потім сказала :"Вона на Біблії моїм здоров"ям клялась шо не крала"...
    Ми всі в шоці! Починаєм думати, може там ціла сім"я така...!? До тих випадків в нашій групі шось регулярно пропадало, але ми й не могли подумати шо то вона, хоча знову ж таки була тільки наша група...
    Шо робити, пробачити, чи ні!? З нею майже ніхто не спілкується, вона сама себе нав"язує...:ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Буду цинічним - в міліцію.

• Подобається Подобається x 5
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Залишати все як є не можна.Треба щось робити, чи провчити

• Подобається Подобається x 5
  4. оригіналка

Подруга розказувала, шо бачила як вона з хлопцем прижимала якусь дівчину в маршрутці... шось крали...:sad:

Але тоже, звєзда, веде себе так ніби нічого й небуло...:ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  5. Alias

Так треба щось робити.Менти ментами, а можна й самим провчити.Треба тільки все продумати.

• Подобається Подобається x 3
  6. Так давайте ви цілою групою будете кожин день в неї щось партизанити:))):))):)))

• Подобається Подобається x 10
  7. Alias

Вау! Коля тут!:yahoo:

• Подобається Подобається x 6
  8. оригіналка

Ха -ха!!!:crazy::crazy::crazy:

Ми ж не такі як вона, правда!? Ше нам бракувало один в одного красти...:)))

9. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Можливо в неi хвороба,яка називаеться клептоманія,не знаю як вона виліковуеться але спробуйте iй щось подарити,зi cвоеi cторони опiкуватись нею.....можливо вона не з благополучноi ciм"i

Останнє редагування: 7 лют 2009
    • Подобається Подобається x 7
  10. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Самi собi протилежите!

11. оригіналка

Та в нас в академії переважно всі з нормальних сімей, та і мама в неї на вигляд нормальна, тато нормальний, нормально вдягнена (то я до того шо не з бідної). От і ми незнаєм чо краде...!?:dntknw:

Я впевнена на 100% шо в неї ніяка не клептоманія!!!

Знаєте, раз стояла в продуктовому магазині, а перед мною мужчина (циган) шось накупив на 800 грн., поки продавщиця йому пакувала то все, він вкрав лимон (малесенький), потім розплатився і пішов. Ото я розумію, клептоманія в нього!

А в нашої - незнаю шо, хоть би вже в чужих крала, а не в своїх!!!:ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  12. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Ну тодi не знаю:dntknw:

13. molekyla

molekyla Member

В нас в університеті таке було. Ми знали хто, але за руку не вловив, не злодій....Пропадали речі, потім ті речі ми бачили на нашій занйомій. Коли давали їй зауваженя, що то типу моє,...у відповідь чули, що їй дали, купила і т.д., купа різних фантастичних історій. На наступний раз вона того не вдягала. А крала, багато всього. В мене фотоапарат, правда не якийсь супер-пупер, але все-одно шкода, о там були фотки з мого ДН, крала нижню білизну (мені щастило, я по габаритах менша, моє їй не підходило), одяг, гроші...останньою краплею було мої ключі від кімнати разом з пустим гаманцем. Але ми з хлопцем швидко зорієнтувались, і одразу поміняли замок(хлопець в той час був вдома, коли я виявила пропажу)! Ми почали при ній возмущатись, говорили, що якщо виявимо хто зробив, то наробимо позору на весь універ і тому подібне...це подіяло!!! і пропажі у нас припинились :) принаймі у мене :)

Останнє редагування: 7 лют 2009
    • Подобається Подобається x 4
  14. sem41

sem41 Well-Known Member

Та люди будьте гуманні.
    Чому зразу в міліцію.
    Пропоную відрубати руку злодійці.

• Подобається Подобається x 9
  15. оригіналка

Ну, Ви даєте...:haha::haha::haha:

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ходят тут всякіє, а потом труси пропадают

• Подобається Подобається x 14
  17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

да да , и по самую голову

• Подобається Подобається x 9
  18. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Эх, Натали, ваше милосердие не знает границ.:good: В нашей бы группе и руку бы не подали после такого, не то что телефон подержать. А после второго случая тёмную бы устроили.
    А мама то уже видимо давно смирилась с этим, похоже для неё это не впервой, на неё влиять уже бесполезно. Наверное, лучше идти всей группой в деканат, и пусть декан берёт на себя решение проблемы. В милицию ли обращается, или выносит общественное порицание. Всё лучше, чем руку отрубать.;)

• Подобається Подобається x 8
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

знаэте... я на такому вже попеклась... лищили раз мене в аудиторії з купою ноутбуків(конференція була), всі пішли на обід, а я готувалась до виступу... всі компи були в мене перед очима, а за спиною подруга поставила заряджатись дорогий мобільник... тут хтось прийшов з навчальної частини позабирати папки... пару людей..я на них не звертала увагу... один з них був злодієм, оцінив ситуацію... потім послав якусь дівчину, яка швидко вкрала телефон... я не звернула уваги, бо читала, та й двері рипали працівники навчальної частини...
    то був справжній шок... яка я безвідповідальна:sad:( я тоді чуть з розуму не зійшла... якби мій телефон, то напевно я би на те плюнула... буває більше нервуюсь як маршрутки нема, ніж коли якась матеріальна річ пропадає... а от подруга... то подарунок і все таке... не могла мені пробачити безвідповідальність.. хоча згодом оте все перейшло... хотіла їй відкупити телефон, але вона не схотіла...

а щодо самої крадіжки... доказів нема.. але я впевнена що то було неспроста... бо подруга співорганізатор конференції - заздрісників і недоброзичливців купа... ще й й так співпало, що в той час вибило світло і відеокамери в універі не зняли нічого... і працівниця навчальної частини загадково посміхалася коли ми її питали про те, з ким вона забирала оті папери...

тому я щодо тої ситуації однозначно за те, щоб на людину вплинули добротно!! як по-доброму не доходить, то й по-злому...:ireful1::ireful1::ireful1:

• Подобається Подобається x 12
  20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

О, в нас в групі була така ж ситуація. Людину буквальну спіймали за руку. Не з бідної сім"ї, ще й всім хвалилась що їй коханець грошима допомагає, а крала і в своїх, і в магазинах. Ситуація ускладнювалась ще й тим, що в гуртожитку жила, і довший час гуртожитські не могли просікти хто краде. Вичислили коли вона одна під час фізкультурі лишилась в дівчачій роздягальці, і вкрала в одногрупниці з гаманця значну суму. Та дівчина в якої вкрали зразу після фіз-ри помітила пропажу, відповідно на неї і подумали, і гроші при ній знайшли, не відпиралась.
    Наскільки знаю в гуртожитку їй просто бойкот оголосили, пішли до коменданта, і сказали щоб переселяв її куди хоче, в кімнати до себе не пускали... коротше кажучи красти вона можливості більше не мала просто. На парах явного цькування не було, але речі звісно ж свої пильнували при ній.

а де твій аватар? :)