Вот зібрався купити собі комунікатор. Зупинився на таких фірмах ASUS, HTC, E-Ten (Glofiish), HP до 500 дол. Хто чимось таким користується? На що потрібно звертати увагу і шо порадите купувати?
Відповідь: КПК (коммунікатори) А Ви визначіться що саме треба КПК чи комунікатор, бо з назви теми не зовсім зрозуміло
Відповідь: КПК (коммунікатори) Простіше знайти відповідь на спеціалізованих форумах. Тому що тут порадить кожен те, чим користується сам)) Я вибирав по обєму батареї, наявності блютузу (тепер жалію, що не брав вайфай)... в решті різниці особливою немає - системи однакові практично, софт однаковий. Але софт деякий може по різному вести себе на різних моделях одного виробника. Так що - специ можуть порадити. Якщо комунікатор, то думаю варто звернути увагу на якість звязку і сигналу динаміка))
Відповідь: КПК (коммунікатори) так і на спеціалізованому порадять саме те, чим користуються чи користувалися.. ))
Відповідь: КПК (коммунікатори) тоді раджу -- свій цамцунг І-710.... один недолік -- віндовс-мобайл операційка застаріла: 5-а...
Відповідь: КПК (коммунікатори) А переставити? Юзаю HTC 3400 Gene. Була с пятіркою. зараз ходить на 6.1
Відповідь: КПК (коммунікатори) Якщо любите колупатися з настройкою компа і вам непотрібні всілякі навороти то можете взяти Трео 650 або 680. Юзаю такий вже 2 рік, до того юзав 600-й і 270-й. По зручності і настройці під себе в щоденному використанні краще комунікатора ще не бачив. Якщо потрібні навороти то купляйте краще HTC, E-Ten (Glofiish), це практично одне і те саме - збирається на одному заводі. Самсунг дуже не рекомендую. Асус в порівнянні з іншими вийшов на ринок недавно. НР дуже хороші речі робить, але і ціна там відповідна iPhone теж не рекомендую, крім гароної реклами переваг практично ніяких. Ще є Нокія на їхньому Симбіані, і Соні-еріксони. Щодо нокії то це дуже прості смарти, Соні-ерік робить дуже хороші речі.
Відповідь: КПК (коммунікатори) Думаю не слід плутати смарти з комунікаторами))) Та й симбайн значно програє від вікон у швидкості роботи. Хоча якщо брати бізнескласову нокію на симбайні Е-класу, то якість звязку вища за кпк-шну. Додано через 2 хвилини не сказав би, що багато наворотів. Просто велика база доступного софту і не весь достатньо якісний. Я свого часу на НТС свому багато перепробував софту. в результаті зупинився всього навсього на декількох найнеобхідніших програмках.
Відповідь: КПК (коммунікатори) я коли радіон онлайн слухав, то воно запускалося через вбудований віндовс-медіа-плеєр.... а на симбіані такого нема...
Відповідь: КПК (коммунікатори) 1. швидкість 2. софт (кількість і привязка до певного сембіану) 3. неможливість змінити систему на нову
Відповідь: КПК (коммунікатори) Хм, ніколи не слухав радіо онлайн, навіть на ПКшці. Тре спробувати Додано через 24 хвилини залежить від моделі, і софту... досвід показує шо того софту не так вже багато і треба, а шо треба, то находиться +1 Імхо питання вибору сімби чи вм залежить від призначення. Однознайчно сімба краща в частині телефонії (якість зв'язку, простота і зручність), тому якщо тре "телефон з функціями компутера" - сімба, якщо "компутер з функціями телефона" - вм.