Відповідь: Козаки так, так.... про яких козаків?.... запорозьких-низових, реєстрових, донських (моїх предків), кубанських чи взагалі7.... які війни вважаєте “великими”?....
Відповідь: Козаки ок... давайте.... 1303 рік — перша офіційна згадка про козаків, як явище..... моя думка відрізняється від офіційної.... напишу пізніше, якщо буде обговорення....
Відповідь: Козаки так і я можу напостити просто цитат.... та ще й без авторства..... а власні думки де?..
моя думка інакша.... 1303 рік, а не 15 ст..... це, по-перше.... по-друге, 1648 рік — рік повстання за свої права, а не за україну.... за україну — 1917-ий рік... думаю, що їх минули у тій, чи іншій мірі знають усі мешканці україни.... висновків не роблять і не досліджують....
Відповідь: Козаки є така риса українців, про яку не любимо згадувати.... розкажу притчу (анекдот).... пощастило українцю, випав шанс загадати бажання у Бога, але Бог сказав, що сусіду він зробить таке саме вдвічі.... — виколи мені око!..
Відповідь: Козаки Мені завжди подобалися татові розповіді про козаків. А ще читати про козаків-характерників. Я на тих всіх історіях виросла.