Ковбасна еміграція.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 30 сер 2012.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Зазделегідь вибачаюсь за лубкову картинку. але я саме її підібрав для анонсу теми.
    http://www.youtube.com/watch?v=i4iXT30SGBo

...."Чи то птахи летять перельотнії
    Чи то криси біжать з коробля".......

Їх жаліти треба. Жаліти. Чи ні?

Прошу до обговорення.

2. ull9

ull9 Дуже важлива персона

ухты гранде.. давно ждал от придурка нечто подобного.

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

У слові "ковбасна" немає нічого образливого. "Ковбаса" тут узагальнює взагалі щось краще, чого немає в нашій країні. У тому числі матеріальні блага, це не в останню чергу, зовсім не в останню. Еміграція (у тому числі багатьох українців на початку двадцятого сторіччя в Канаду, як і всі інші еміграції) вона майже завжди "колбасна". Буває не "ковбасна", але це дуже рідко буває, політична еміграція, приклад - Березовський в Лондоні, чи Ульянов-Ленін в Женеві.

4. Mr. Blick

Це нормально, людина може свідомо поміняти спільноту, до якої бажає належити. Наші давні мавпоподібні пращури сотні тисяч і мільйони років тому так саме робили - залишити одне стадо і прибитися до іншого, в тварин стадних таке явище теж існує.

5. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

за колбасой поехал олегп.

6. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Нет, он поехал собирать средства на перманентную лингвослобожанскую революцию.

7. olegp

olegp миється в бані

очень странно приведенное им- на русском, и без укромовных субтитров

8. ГРАНД

Власне пісню я запостив заради останнього куплету, як квінтесенції. А субтитри розмістив нижче роліка. Очі розкрийте тошнотку.

9. Inga

Inga Дуже важлива персона

Как Вы думаете, месье Гранд, почему тема Улла интереснее ? :haha:))))))))))))))))))))))

10. Mr. Blick

Може тому, що Гранд цікавіший за Улла ? ;)

11. ГРАНД

Тому що вона присвячена моїй персоні та прокопу.;):))
    (можете розглядати як жарт)

п.с.
    Це суб"єктивне судження.
    А як що ви маєте на увазі кількість дописів.... то я просто відлучався до міста по справах і не мав можливості контроювати хід подій в темі.

12. ГРАНД

Я радий вас задовільнити. і взагалі намагаюсь виправдовувати очикування. Навіть таких дворняжок як ви.

13. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

[OFFTOP]пропоную об'єднати 2 теми в одну (зробити щось на кшталт "ГРАНД vs ull9"), бо трохи незручно стрибати по гілкам (адже сабжі перетинаються)...:o
    думаю, що тоді рейтинги зашкаливатимуть!:))[/OFFTOP]

14. Inga

Inga Дуже важлива персона

:good:

15. ГРАНД

Вибачте друже, але образливе є. Принаймні сьогодні, коли ковбаси вдосталь і тут у нас. Ба навіть значно смачнішої ніж там.

Припустимо.

Абсолютна неправда.
    Я знав одного емігранта з Львівщини на ім"я Любомир (Царство йому небесне). Прізвище називати не буду. Він в еміграції в США з 1944 року. В середині 50-х воював в складі військ протихімічного захисту армії США в Кореї проти совєтів. Я мав змістовні розмови з ним.
    Так от тікали не за ковбасою, а за життям. просто щоб вижити фізично і не бути фізично знищеними.

Це єврейська еміграція, яка з будь якого боку вважалась та вважається політичною.
    Я думаю ОлегП саме під цю марку і звалив. Хоча реально був ковбасником,торбешником.

16. Mr. Blick

А Ахмед Закаєв чи Суворов-Резун у тому ж Лондоні теж єврейська ? :)

ОлегП втік за ковбасою буквально, як тільки така можливість з'явилась. І Улл9 теж втік за ковбасою, так само, як і перший. А потім вони там "облагородили" власні мотиви тим, що один втік від жахів українізації (туди де англомовазація), а інший від "нецивілізованого суспільства".

17. Mr. Blick

От я, припустимо, якщо кудись поїду, то дійсно він небажання жити в країні януковичей. Бо тієї ковбаси в мене тут більше, ніж в обох них разом. :)

18. ГРАНД

Це не емігранти, а натуральні втікачі, яким також загрожує смерть. Закаєв не став громадянином Британії на скільки я знаю. Резун став, бо не мав іншого вибору, бо за плечима офіційний смертний вирок так званого суду.

Майже немає з чим спорити.

19. ГРАНД

Це і буде політична еміграція. тоб то втеча від режиму, а не від пустих прилавків та безробіття.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цивілізована еміграція - це коли вдома майбутнім емігрантом ВИЧЕРПАНІ ВСІ МОЖЛИВОСТІ захистити свої права. Все інше - ЗВИЧАЙНЕ ЖЛОБСТВО.

а де твій аватар? :)