Зазделегідь вибачаюсь за лубкову картинку. але я саме її підібрав для анонсу теми. http://www.youtube.com/watch?v=i4iXT30SGBo ...."Чи то птахи летять перельотнії Чи то криси біжать з коробля"....... Їх жаліти треба. Жаліти. Чи ні? Прошу до обговорення.
У слові "ковбасна" немає нічого образливого. "Ковбаса" тут узагальнює взагалі щось краще, чого немає в нашій країні. У тому числі матеріальні блага, це не в останню чергу, зовсім не в останню. Еміграція (у тому числі багатьох українців на початку двадцятого сторіччя в Канаду, як і всі інші еміграції) вона майже завжди "колбасна". Буває не "ковбасна", але це дуже рідко буває, політична еміграція, приклад - Березовський в Лондоні, чи Ульянов-Ленін в Женеві.
Це нормально, людина може свідомо поміняти спільноту, до якої бажає належити. Наші давні мавпоподібні пращури сотні тисяч і мільйони років тому так саме робили - залишити одне стадо і прибитися до іншого, в тварин стадних таке явище теж існує.
Власне пісню я запостив заради останнього куплету, як квінтесенції. А субтитри розмістив нижче роліка. Очі розкрийте тошнотку.
Тому що вона присвячена моїй персоні та прокопу.) (можете розглядати як жарт) п.с. Це суб"єктивне судження. А як що ви маєте на увазі кількість дописів.... то я просто відлучався до міста по справах і не мав можливості контроювати хід подій в темі.
Я радий вас задовільнити. і взагалі намагаюсь виправдовувати очикування. Навіть таких дворняжок як ви.
[OFFTOP]пропоную об'єднати 2 теми в одну (зробити щось на кшталт "ГРАНД vs ull9"), бо трохи незручно стрибати по гілкам (адже сабжі перетинаються)...:o думаю, що тоді рейтинги зашкаливатимуть!)[/OFFTOP]
Вибачте друже, але образливе є. Принаймні сьогодні, коли ковбаси вдосталь і тут у нас. Ба навіть значно смачнішої ніж там. Припустимо. Абсолютна неправда. Я знав одного емігранта з Львівщини на ім"я Любомир (Царство йому небесне). Прізвище називати не буду. Він в еміграції в США з 1944 року. В середині 50-х воював в складі військ протихімічного захисту армії США в Кореї проти совєтів. Я мав змістовні розмови з ним. Так от тікали не за ковбасою, а за життям. просто щоб вижити фізично і не бути фізично знищеними. Це єврейська еміграція, яка з будь якого боку вважалась та вважається політичною. Я думаю ОлегП саме під цю марку і звалив. Хоча реально був ковбасником,торбешником.
А Ахмед Закаєв чи Суворов-Резун у тому ж Лондоні теж єврейська ? ОлегП втік за ковбасою буквально, як тільки така можливість з'явилась. І Улл9 теж втік за ковбасою, так само, як і перший. А потім вони там "облагородили" власні мотиви тим, що один втік від жахів українізації (туди де англомовазація), а інший від "нецивілізованого суспільства".
От я, припустимо, якщо кудись поїду, то дійсно він небажання жити в країні януковичей. Бо тієї ковбаси в мене тут більше, ніж в обох них разом.
Це не емігранти, а натуральні втікачі, яким також загрожує смерть. Закаєв не став громадянином Британії на скільки я знаю. Резун став, бо не мав іншого вибору, бо за плечима офіційний смертний вирок так званого суду. Майже немає з чим спорити.
Цивілізована еміграція - це коли вдома майбутнім емігрантом ВИЧЕРПАНІ ВСІ МОЖЛИВОСТІ захистити свої права. Все інше - ЗВИЧАЙНЕ ЖЛОБСТВО.