Костенко написала другу частину «Записок українського самашедшого»

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем bayard, 22 бер 2011.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

Поетеса Ліна Костенко завершила роботу над двома новими книжками - "Чорнобильські повісті" і другою частиною роману "Записки українського самашедшого". Про це розповів перекладач Дмитро Дроздовський.

"Ліна Василівна багато працює, бо люди чекають на нові твори і дуже її шанують. Багато чого вже написано. Наприкінці цього року має вийти друга частина "Записок українського самашедшого", написана вже від жінки (перша частина написана від імені чоловіка-програміста - ред.), і "Чорнобильські повісті". Вони написані, вони готові і навіть відредаговані. Тепер їх треба видати", - сказав він, пише Gazeta.ua.

Нагадаємо, торік Ліна Костенко опублікувала свій перший прозовий роман " Записки українського самашедшого".

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Где можно почитать в сети книгу? Я имею ввиду первую.

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Торро выкладывал на Острове.
    Меня больше интересует вторая часть. Баярд, случайно не завалялась у тебя?:o

Вот ссылка на первую часть

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

так вроде она еще не опубликована.....

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Я не гордый. Я подожду...:o

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Спасибо! ...токо не открывается. Одна титульная страница.:sad:

7. Forpost

Forpost Стоїк

Вкладення:

8. Forpost

Forpost Стоїк

ПиСи може в "Літературу" перекинути?

9. bars

bars Well-Known Member

10. Forpost

Forpost Стоїк

в архіві файл формату DjVu (засканований, розпізнанний текст),відповідно можна прочитати його будь яким рідером,я обрав http://www.fastpictureviewer.com/downloads/ програма після інсталяції і спробі відкриття файлу повідомила про відсутність розширення ,завантажив та інсталював http://www.caminova.jp/en/downloads/download.aspx?id=5 розархівував файл з текстом, способом" перетягування" вставив у відкрите вікно програми fastpictureviewer і ву-а-ля!

11. bars

bars Well-Known Member

В мене fastpictureviewer малює "???" і все... Вставити DjVu в "Зовнішні редактори" не виходить, бо в DjVu нема .ехе. От таке...

12. Forpost

Forpost Стоїк

попробуй пролистати сторінки , кнопка "Next"

13. bars

bars Well-Known Member

Може тому, що тріал-версія?

14. Forpost

Forpost Стоїк

,ні,то обкладинка книжки не відтворюється

15. bars

bars Well-Known Member

"О! Сработало!" (с)
    Тільки пару сторінок не хоче... 1-5 і 9 нема... А так норма, спасибі!:nezloi_6:

а де твій аватар? :)