Думаю Королевська - технічний кандидат Януковича, перекуплена для того, щоб замінити Юлін образ. Регіони кожні вибори мають такого, минулий раз - Тигипко. Не вірю їй ні грама, вона єк пластмасова, і реклама в неї зроблена за копійки, що в око зразу кидається.
Ви дивилися серіал "Візитери"? Там інопланетяни висадилися на землю і їхня головна (Анна) дуже схожа на нашу Натаху Королевську. Чи то навпаки Натаха схожа. Ну дійсно таке враження, що імеджмейкери образ ліпили з тої Анни. Така ж сама фальшива посмішка, так само хитро примружені очі, такий же "заспокійливий" тон, "ми прийшли з миром", "україно вперед"... Але згодом проступає справжнє лице лідера опозиції прибульців
до речі, ще деталі сюжету Анна, щоб викрутити ситуацію на свою користь, переламала ноги власній доньці. Проглядається певна аналогія взаємостосунків Королевської з ЮВТ
Я єкраз хотів сказати шо вона схожа на голівудські фільми, де в людей інопланетєни сі вселєют. І по центральному каналу її просто так показуют (безпомилкова ознака), бо вона хоче сказати шо треба шось там чергове розвивати.
Мнє говорят обідниє слова: - Зачєм тєбє, мол, Вася, голова? - Дєржать удар - отвєчу Вам усєм І головой я, мєжду прочім, єм!!
Засланий козачок від ПРівців. Хоча зразу так не здавалося. ЇЇ реклама й справді тільки викрила дівоньку
Чому не здавалось? Все як завжди, побула в БЮТ, підросла, зміцніла і тут бац, Йульку за грати... А на фоні небритого Турчинова та гурвінека Кожем"якіна така тьотя - молода, красива (дехто каже, не мій тип), багата, розумна Натаха... Ті дві злобні карли її і турнули. А ПР тут як тут, ципа-ципа моя дівчинко, іди до хороших дядь і тьоть... Ну а далі вже по плану... Бігборди по всій Україні, реклама вже задовбала по всіх каналах... Навіть у регіонів реклами менше...
Регіони пізніше сі підключат, закінчитьсі чемпіонат і наклепают роликів про свої досєгненні. А Королевська чим раніше почне відкєгувати відсотки - ти краще. Хоча по великому рахунку то все одна велика кампанія Регіонів.
Якийсь фантамас бляха а не молодиця. Скільки їй років? Виглядає молодо, а голос... ---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ---------- ))))))))))