А шо, най би було, нє?! Є пропозиція вибрати форумну монаршу пару... за багатьма критеріями, типу частота заходу на форум, частота дописів, якість дописів, дотепність, мудрість, кількість тої самої триклятої карми, масовість виставлених фоток і т.д. і т.п.... В кожного свої, коротше.. Титул присвоювати не назавжди - на тиждень, два, місяць... Вибрати, а потім зобов"язати Мартіні - хай приліпе на той час якусь корону самодержцям, збоку коло профілю. То не остаточний варіант... давайте рацпропозиції! Висуваю претенденток на Королеву... Тра-та-та-тааааааа!!! Ліля Романова; маюнка; мама, та котра Маруся Ну, тут легше, мені здається все ясно... Претенденти на Короля: Ромко; Мих; пупер Ой, тут моє серце розколюється навпіл... Але враховуючи безкомпромісність, презирство до карми, своєрідність і недавнє тріумфальне повернення на форум я обираю пупера... Але з тим, що через деякий час знова переоберемо... Отже, у всефорумських виборах королівської пари я голосую так: Ліля і пупер
Відповідь: Король-Королева форуму Номінування - невдячна справа, іноді небезпечна... + голосування зроблене непарне...
Відповідь: Король-Королева форуму Взагалі ідея ніяка, як на мене. І подана ніяк. І технічно це неможливо. А тим більше дуже невдячна справа зобов"язувати Мартіні щось комусь приліпляти
Відповідь: Король-Королева форуму А я за всіх проголосував Короче, технічно форум до ваших геніальних ідей не дозрів ще Приходьте років за 8
Відповідь: Король-Королева форуму А може ви при голосуванні попробуйте не одну галочку ставити, а зразу дві, на неї і на нього... а вже потім тиснути ґудзик "Голосувати"...
Відповідь: Король-Королева форуму ідея не дуже, через такі ідеї форум ризикує перетворитися на цирк досить з нас карми але з цікавості я проголосувала
Відповідь: Король-Королева форуму Та ладно, нє то нє, спитати можна... Закривайте тему, Ваша Величність!...
Відповідь: Король-Королева форуму колись вже щось таке читала на форумі, але краще тих конкурсів не тре. всі в нас файні. тим паче, що варіантів за кого голосувати дуже мало. та і розірватись хочеться. нічого, я повернусь - створю одну тему, може, доречною буде...
Відповідь: Король-Королева форуму Я теж проголосував за всіх. Хіба може бути інакше ? Давайте іншою номінацією заморочимося: Як відомо, в Росії на весіллі повинен бути "свадебный генерал". Нам така посада не потрібна ? Хто тут має папаху ? А лампаси дівчата пришиють...
Відповідь: Король-Королева форуму Дивно звучить "обирати короля"... Наспівуючи: Можна все на світі Вибирати, сину...
Відповідь: Король-Королева форуму Колись в порядку експеримента обрали модераторів. Здається, Pi...e і Пр....ка.
Відповідь: Король-Королева форуму Колись на одному форумі вибирали Міс і Містера форуму...то було що слухати .Стільки було ображених і незадоволених.Не варто й починати.