Мені зміна форуму дещо нагадала потуги наших "виборів". Я розумію, чому "Острів" пішов в вічність. Причина одна - поступове падіння інтелекту з виходом на одноманітну сірість. В об'єднанні я бачу лиш один позитив - економія ресурсу. А ось чи добавить ця реформа "кеби в голові" я не впевнений. Королевська постійно белькоче про "необхідну зміну політиків", та чи добавить це хоч щось до повністю деградованої ВР? НІ, НІ та ще раз НІ! Тільки активне включення головного гравця в державі через Майдан може струснути позитивно Україну. Так і з форумом. Зміна Фаустів на подібних же нічого не дасть, як і засмічення форумів "лиш б'ючими в груди себе" поцріотами. Лиш вмілий відбір через певні правила достойного інтелекту та характеру можуть вивести і форум, і ВР в щось позитивне та корисне. Успіхів в цьому адміністраторам форуму та Україні.
А навіщо ви паплюжите слова "патріот", "демократія", "європейські цінності" тощо? Поважайте самі себе.
Є патріоти, а є "поцріоти", колись були КОЗАКИ, а залишилися лиш КІЗЯКИ. Все залежить від якості продукту. Так "русскіє" дуже відрізняються від русичів, а "большевики" від європейських марксистів.
Комусь головне в голові "возглавити". А ми дивуємося, чому в нас справжній партій немає, одні зграї по інтересам з вожаками на чолі.
Справа в тому, що ЛФ старий вже, а колектив відшліфований. Як би там не було є певна спорідненість інтересів. певні правила моралі, звикання один до одного. Десь таке ж є і на Острові. Але то різні колективи, різні учасники, різний спосіб спілкування. Тому таке обєднання обовязково призведе до певної кризи, навіть, можливо, зміни лиця форуму. Скажімо я відчуваю дискомфорт.
Точно так думала й монархія Габсбургів в Відні. Результат ви знаєте. Та й Україна "відшліфовано" пливе по течії життя, як те г...о. Навіть відшліфована сім'я потребує якихось новинок-сюрпризів, інакше чоловіка й дружину починає нудити один від одного.
Ну и хорошо!А то и на Острове и на ЛФ был явный застой в последнее время.А так и новые лица и старые знакомые.
Воно й видно. До цих пір вони цілують владу в попу по Конфуцію. Та й ви цьому навчилися через перебування в складі Золотої Орди, тому й молитеся на варварів типу Нєвського, Боголюбського, Грозного, Петра, Сталіна. Цікаво, він хоч уявлення має про знамениту китайську "Книгу змін"? Видно зовсім "некопенгаген" в історії - все ХХ століття в "переменных судоргах" культури "рашен". Царі, меншовики, більшовики, троцкісти, сталіністи, Совнархози, застойщики, перебудовники культури "рашен", яка не перебудовується по своїй гнилі. А бідний хахол, який зовсім осліп без справжньої еліти, продовжує блудити в "трьох соснах" цієї сурогатної культури, навіть не пробуючи відновити ряди тих, кого колоніальна влада знищила Сибірами, Голодоморами, в УПА та Гулагах. Кращих знищили, залишилося лиш одне бидло, яке живе не побудовою свого достойного майбутнього, а спогадами про ковбасу від пана за 2руб.
В вашем "молельном" списке отсутствуют те, кто приводил в Украину иноземных захватчиков, желая на их штыках въехать на "панство" - мазепы со шведами, унр и оун - с немцами...Отчего бы это?
Ви тільки уточняйте..... що приводили для того щоб росіян вигнати з України.... і приводили не захватчиков а союзників.... я вже вам 100 разів говорив дивіться на Україну очима Українця... о то ви все своїмии російськими очима дивитесь.... недаром кажуть - що росіяни через свої азіатські корені не піддаються асиміляції так само як монголи чи китайці....
Ну вас, шановний. иногда заносит... Вы сами хотите куда-нибудь ассимилироваться? Сомневаюсь! ТАК чего пытаетесь сделать это с другими? А что до "взгляда" - то у вас взгляд "свободовца". И ТАКим взгляжом смотрят 4-5%% украинцев. Не более того. В смысле - ваши кровные братья?
А пощо мені асимулюватись - я у себе в дома.... а от ви в гостях.... так ведіть себе як чемний гість. А на рахунок погляду - то у "свободівців" і не тільки в них такий погляд як у мене - це і є погляд українців