Корінні американці чишо

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем brett, 28 кві 2009.

1. brett

brett New Member

Шановне паньство, будьте такі ласкаві, якщо знаєте звичайно, розказати мені про таких собі індіанців які виступали біля па*мятника Шевченка приблизно в кінці зими вже 2009 року)...думаю якщо ви проходили повз, то цього не можливо було не помітити...люди з пір*ями на голові...ну в такому стилі...якщо у вас є якась інформація про тих незвичних людей, то попрошу вас поділитися зі мною інформацією! Буду дуже вдячний та радий, якщо ви допоможете))

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

3. mavka

mavka Well-Known Member

а Ви тільки оно зараз нагадалися..... :)

то це ж наші вболівальники бейсбольної команди приїздили з Клівленду, - хомленд відвідати :The Cleveland Indians are a professional baseball team based in Cleveland, Ohio. They are in the Central Division of Major League Baseball's American League. [1] Since their establishment in 1901 ............

"Слава Україні !" погукати, прапор купити, хвилю пустити, - Ви чого зразу не підійшли ? :)

4. brett

brett New Member

хм...))) дякую-дякую))) це принаймні вже те, за що можна зачіпитися....я б хотів знайти в інеті їхню творчість...)) дякую вам велике)))
    а чому я очухався так пізно...ну...на той час в мене не було практично вільного дня для того щоб підійти і поцікавитись цим)))і ось прийшло літо і справ поменшало...а знайти їх в інеті, не знаючи ніякої інфи про них - було нереально...тому велике вам Дякую!)

а де твій аватар? :)