Шановне паньство, будьте такі ласкаві, якщо знаєте звичайно, розказати мені про таких собі індіанців які виступали біля па*мятника Шевченка приблизно в кінці зими вже 2009 року)...думаю якщо ви проходили повз, то цього не можливо було не помітити...люди з пір*ями на голові...ну в такому стилі...якщо у вас є якась інформація про тих незвичних людей, то попрошу вас поділитися зі мною інформацією! Буду дуже вдячний та радий, якщо ви допоможете))
а Ви тільки оно зараз нагадалися..... то це ж наші вболівальники бейсбольної команди приїздили з Клівленду, - хомленд відвідати :The Cleveland Indians are a professional baseball team based in Cleveland, Ohio. They are in the Central Division of Major League Baseball's American League. [1] Since their establishment in 1901 ............ "Слава Україні !" погукати, прапор купити, хвилю пустити, - Ви чого зразу не підійшли ?
хм...))) дякую-дякую))) це принаймні вже те, за що можна зачіпитися....я б хотів знайти в інеті їхню творчість...)) дякую вам велике))) а чому я очухався так пізно...ну...на той час в мене не було практично вільного дня для того щоб підійти і поцікавитись цим)))і ось прийшло літо і справ поменшало...а знайти їх в інеті, не знаючи ніякої інфи про них - було нереально...тому велике вам Дякую!)