Шановні форумці! Настав сезон масового збирання грибів. Поділіться рецептами їх консервування. Бо доня вдруге збирається завалити кухню білими, а одноманітність в рецептурі приготування вже набридла Сміливіше!!!
Якщо будуть зайві, відправляйте до нас.Ми навіть за звисайними рецептами будемо не проти...А ви там балувані
я білі гриби завжди тільки заморожую,використовую і для супів і просто для підливок, притому ніколи перед заморозкою не відварюю,просто чищу і ріжу на великі кусочки.
Дуже подобається така штука: В банєчетко лиєсі зо 100 грамів оливи і кидаєсі зо дві малі лижки соли. Закидуєсі гриби і чи то тушутсі, чи то смажутсі... Коли сік почне закінчувати википати (30-40 хв) заклаютсі у чисті слоїки, какриваютсі кришков, заливаютсі тотим соком і фсьо... Це основа. Далі мож експерементуви. Під час тушки/смажки мож додавати спеції, цибульку, ружну ружність... Основне дати добре проваритись/протушитись/просмажитись і аби сік майже випарувався...