Консервовані гриби.

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем VasMT, 12 сер 2011.

  1. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    Шановні форумці!
    Настав сезон масового збирання грибів.
    Поділіться рецептами їх консервування.

    Сміливіше!!!:good:
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..


     
    • Подобається Подобається x 4
  3. deva

    deva Well-Known Member

    я білі гриби завжди тільки заморожую,використовую і для супів і просто для підливок, притому ніколи перед заморозкою не відварюю,просто чищу і ріжу на великі кусочки.
     
    • Подобається Подобається x 5
  4. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    І я заморожую.

    Потім можна робити, що хоч.
     
    • Подобається Подобається x 6
  5. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    берете голочку, ниточку і насиляєте...
     
    • Подобається Подобається x 5
  6. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    ....а потім міняєте на горіхи в Аліас :)
     
    • Подобається Подобається x 6
  7. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    Дуже подобається така штука:
    В банєчетко лиєсі зо 100 грамів оливи і кидаєсі зо дві малі лижки соли. Закидуєсі гриби і чи то тушутсі, чи то смажутсі... Коли сік почне закінчувати википати (30-40 хв) заклаютсі у чисті слоїки, какриваютсі кришков, заливаютсі тотим соком і фсьо...
    Це основа. Далі мож експерементуви. Під час тушки/смажки мож додавати спеції, цибульку, ружну ружність... Основне дати добре проваритись/протушитись/просмажитись і аби сік майже випарувався...
     
    • Подобається Подобається x 5
  8. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Насилу прочитала. мало язик не зломала :))
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. XrustunkA

    XrustunkA Дівчина із іншого життя..

     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..


     
    • Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)