Цей заголовок являється моєю курсовою роботою!!! Я хочу Вас попросити про те, щоб ви в загальному значенні окреслили мені цю тему. Що повинно входити до цієї роботи. Наприклад, я розумію шо в цій роботі потрібно здійснити оцінку конкурентоспроможності товару, а також описати її сутність.
Відповідь: Конкурентоспроможність маркетингу її сутність Шреку - вам не страшно дописувати в цій темі? мені - страшно....
Відповідь: Конкурентоспроможність маркетингу її сутність та попередні маркетологи були якісь неадекватні... а тема курсової - саме в їх стилі...
Відповідь: Конкурентоспроможність маркетингу її сутність ну тре свій кругозір так сказати розширяти...і цей маркетолог мо"другої школи не Пробоїв.і ми його подужаемо, бо він не вловлює ,що ж то на кафедрі йому завдали на плечі
Відповідь: Конкурентоспроможність маркетингу її сутність Краще б ви мені допомогли з курсовою роботою!!!!!!!!!!!!!!!!!! Можливо я щось неправильно і записав але це досить звичайна ситуація. Тому якщо Ви маєте якусь інформацію по цій або по іншій курсовій роботі з маркетингу прохання відіслати мені. Цілі курсові роботи також приймають!! Завчасно я Вам дякую. :no: