Батьків не будемо брати до уваги, хоча бувають такі, що їм в першу чергу вірити не можна. Є у вас людина, котрій вірите повністю, довірите номер банківського рахунку, паролі, квартиру, (дружину ітп)?
гроші - банку, машину - певному механіку, сімейні секрети - у книжечку, з поміткою: відкрити лише у випадку моєї смерті, сльози і розчарування - найкращій подрузі. ...а чоловіка не можна довіряти нікому! навіть а особливо найкращій подрузі )))
Найкраще трьох літрову Де таких взяти?....я об'їздив всі навколишні автосервіси...в нас нема )) То всерівно шо здоровя лікареві довірити....буде лікувати доки гроші будуть...
Збільшилося! Хорошого завжди на всіх не вистачає. І людей, які без "бубнового інтересу" готові вислухати, прийняти, поділитися... Добре, що є.
Ну шо Ви так глобально сприймаєте подруги своїх коханих мають на те й вони справжні подруги, шо хлопців не відбирають Я ж написала, що трьом а щоб усім, не дай Боже... просто є різні люди з різними намірами... а є подруги перевірені дружбою, часом....
Всі такі....то бабайом сташать...то міліцією то рекетирами.....а ше кажуть що треба чесно працювати і буде тобі щастя))