Уже майже рік ходять чутки, що аська продається, утім кому саме і за яку ціну широкому загалу невідомо. Вчора мені стало цікаво чи нарешті продали аську і кому. І ось які результати з Вікіпедії мені стали відомі: ICQ — российская, а до 2010 года американская централизованная служба мгновенного обмена сообщениями сети Интернет, в настоящее время принадлежащая инвестиционному фонду Digital Sky Technologies (Россия). А тепер про цю компанію: Digital Sky Technologies (DST) — российская инвестиционная группа. Фонд принадлежит Юрию Мильнеру, Григорию Фингеру и Алишеру Усманову. 28 апреля 2010 года фонд заключил соглашение с AOL о приобретении сервиса мгновенных сообщений ICQ. Сумма сделки составила 187,5 миллионов американских долларов. Ще один козир перейти з асі на джаббер.
це гарно, що ви послідовний, але всім по барабану чи протокол AOL чи Jabber,головне результат,сервер з"єднує,не падає? ну і "сонце -кльош" ,як то мувлять
Протокол передачі даних в асі старий, перехопити листування - нічого робити. Це звісно не всім безпеку треба, але я лише за надійність.