В добрі руки приголомшливих 2-х місячних цуценят ірландського сетера: (032) 64-97-67 (067) 595-99-48 (067) 713-67-33 Для тих, хто розуміє... :y:
Вчора ввечері підібрали кошеня під домом (просиділо від самого ранку до вечора)...неймовірно лагідне... чорно-біле, хлопчик, орієнтовно 3 місяці...(фото виставлю пізніше). Чотири лапи, хвіст, два вуха- все на місці. Є трохи блох, та цим займемось- виведемо. Вже сьогодні їздили до ветеринара - трохи простуджене... Гадаємо, що його хтось просто викинув. Самі не можемо його тримати, тож сподіваюсь ви нам допоможете!? Може хто чув, кому потрібне кошеня... Віддамо, як то кажуть, в добрі руки... Поки воно ще не звикло, дуже прошу, допоможіть нам...:no:
Відповідь: Кошеня "шукає" хазяїна Ось так і ми пожаліли. підібрали...тепер маємо дві кицьки які між собою "ладять" як собаки)
Відповідь: Кошеня "шукає" хазяїна Анюто, а Ви ... притуліть кошеня до себе. Нехай з Вами поспить. Буде вірний друг, домашній екстрасенс, знімач стресів. Рішення приймете через тиждень. А якщо розкласти по поличках - ЧОМУ ? Кіт - тваринка цілком автономна, можна залишати самого на день. За відсутності людей в основному спить.
Відповідь: Кошеня "шукає" хазяїна ......от так і нам подарували песика ...якого ми всім "дарували"...бабуся його боялас, мама казала, що як він нам ремонт попсує, то вона його з 3 поверха спустить.... Пройшло пару місяців: бабуся готує для Снєжки все найсмачніше, мама питає, чи ми не хочемо на день віддати Снєжу їй, тато їй масажі робить ....і нам вона як дитинка і доня .....я їїдень не бачила і вже скучкаю ...
Продаються цуценята Даю об"яву на прохання подруги: Пропонуємо клубних цуценят лабрадора ретривера чорного окрасу. Батьки родовід КСУ FCI, чорні, "відмінно" . Цуценята народилися 18.04.08, актировані, проведена дегельментизація. Вільні 2 кобелька і 1 сука. тел.8(097)4865564 Ольга
Відповідь: Продаються цуценята вже звонила))) постараюсь вмовити маму, бо в мене собака менше місяця померла от і я хочу дуже собачку
Відповідь: Продаються цуценята Як незацікавлена сторона маю сказати, що порода неагресивна і ці собаки дуже люблять дітей.
Відповідь: Продаються цуценята як каже моя мама "диванна подушка" яка зі всіма цілується та обіймаєьтся))) я обожнюю собак
Відповідь: Продаються цуценята Mamatu, а ще нехай подруга сюди напише: http://forum.doggy.kiev.ua/ Там є й регіональні розділи (Львів у т.ч.). Форум в основному "волонтерський", некомерційний, але можна в гілку "Отдам в хорошие руки собаку". Реєстрація необов"язкова, але зареєстрований юзер може правити своє повідомлення і спілкуватися через ПП.
Відповідь: Продаються цуценята Справа в тому, що не віддають, а продають в хороші руки. цуценята типу елітні, ще й як власні діткі. Ціна - 250$, торг "умєстєн". Додано через 3 хвилини вона там зареєстрована й допомагає по можливості. Додано через 1 годину 1 хвилину Ось щасливий татусь: так і є. ці собаки дуже розумні та добрі. я чула, що вони були виведені, як поводирі для сліпих (не бийте, якщо помиляюсь).
Відповідь: Продаються цуценята Я це розумію. Просто не бачив там розліду "куплю-продам". Паспортний чи реальний ? Гарний пес, тільки є два "але": 1. така сука в Путіна 2. Мій кіт порве цуценя як Тузик грілку...
Відповідь: Продаються цуценята Отличная собака! Если кто возьмет - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ НИКОГДА! Заявляю вполне авторитетно, как ЛАБРАДОРОДЕРЖАТЕЛЬ с 18-летним стажем! П.С. Ах, как же Дюк этих кошар гонял и драл!!!! Песня! Просто песня!