Чи погодиться міська рада після шантажу перевізників таки підняти вартість проїзду до 3 грн.? Читати публікацію повністю на gazeta.lviv.ua
Вчерась якраз тим зайнявся. Шукав як би то так добиратися з Винник на Наукову. Виявляється шо якшо йти лісом до Пасічної, а там далі всякими закапелками, то вийде менше 12 км пішого ходу (які я вчора здолав). Лиш не вдалося мені з першого разу нормальну дорогу через ліс найти. Бо там де я пішки пролазив ровер не конче проїде. Але то я ше найду. Маршруткою вийде більше години. Пішки зайняло мені 3. Думаю ровером вийде не конче довше, ніж маршруткою (бо вона сильно петляє).
Через ліс там дійсно маршрут доволі складний для ровера. По перше більшість шляху підйом вгору, а по друге там в долині всякі струмочки і болота. Можливо кращим варіантом було б виїхати на окружну, а з неї вже по зеленій, тоді через сихів і на наукову sent from my Galaxy SIII
Ліс лісом,та мені майже щодня треба бути у ЛЬвові по роботі. Оті три гривні напрягають,трафляють і хочисі комусь дати в писок.
На кільцевій широке узбіччя, часто їжджу. А якшо лисиничі, тракт глинянський, пасічна? sent from my Galaxy SIII
Ровер то добре на весну, літо, осінь. А взимку то травмонебезпечно. Мене тішить, що на роботу мені йти всього лиш 3 км пішки (то якраз до дверей кабінету). До листопада спокійно можна ходити. А от на зиму задумуюся всерйоз про лижі або якісь снігоступи.
- 20 хвилин ровером ---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ---------- а то де в нас тротуари не чистять від снігу?
Мені простіше. З Рясного,до церкви Анни пішки - хвилин 40 - годину. А в центрі їздити маршруткою - абсурд. Думаю,ровером було б швидше. Але гризусі,бо ще траба прицепа на того ланца,припинати ровер. ---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ---------- Від Кам"янки(коло Рясне) - до Нтону включно.
з гори за вітром, може й так. Я роблю тридцатнік щодня, але середня швидкість рідко перевищує 18-20 кмг, свої корективи вносить ландшафт, покриття, вітер, автомобільний та пішохідний трафік на маршруті тощо. Із Винників через ліс на Наукову думаю 40-50 хв, через ліс складним ландшафтом 12 км проїхати за 20 хв нереально.
я про 30 км на годину в середньому, а не про дистанцію ---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ---------- То треба дивитися. Якщо є стежка (не листя, трава і мусор під колесами), то можливо
А якщо так? До комсомольського озера. Відтак низом через ліс і крутий підйом до пасічної. Батальна. Далі через біля стадіон "Дружба вниз і на Стрийську біля податкової. А там вже наукова