Поділіться думками про ЛФ Пропоную оцініть свою залежність ЛФ по 10бальній шкалі............... Я після ЛФ не заглядую на інші форуми,там все тепер чуже,і нудне
Мені подобається що тут старша і україномовна аудиторія. Цим форум гарно відрізняється від інших. Не подобається тим що багато флуду, жартів недоречних, хохлосрачних випадів зі сторони вєлікорасєйськіх.
Най буде 7,5 балiв По-перше люблю ЛФ з за діалекту та л. г'вари. Шкода що такий файни представник галицької культури як пан НОТОЦО пішов .Таких форумлян варто берегти. Атмосферу творять люди з ЛФ "приятные во всех отношениях" Заходити на інші форуми потрібно , що б повчиться чомусь доброму. Нпркл. гарний форум myriga. дуже суворий, теми не про Ригу та околици і флуд відразу видаляються. Не професійні пости про історію теж видаляються. Файни форум що б почитати, але не про то що б поспілкуватися . Не люблю коли форумляни лаються , бруд в приват що б іншим користувачам не смерділо.
Хочеться ще додати по дизайну форуму. Не часто зустрінеш форум в інеті, що так приємно оформлен. Приємні кольори. Створюють атмосферу затишку. Одразу помітно що робилося з любов'ю справи.
НУ!!!!!підкажіть будь-ласка,як позбутися залежності від ЛФ,бо ніякого особистого життя,от тільки сиджу і строчу,строчу,читаю,читаю...
Попросіть когось щоб заборонив на компі доступ до певних ресурсів(львівський форум, вконтакті, однокласники, ...), стане більше вільного часу. А взагалі то проблема не у форумі. Треба в собі якусь внутрішню дисципліну виробити. Я наприклад всі свої інтернет-залежності вже навчився якось контролювати і не оновлювати сторінку щохвилини, жадно чекаючи свіжого поста.
Скажу коротко: як згадаю собі як я "просто так" зареєструвалась на ЛФ, щоб спитати про одні курси танців у Львові, то ніколи б не подумала, що з того вийде така "Санта-Барбара".
Компліменти ЛФ писати не буду. ЛФ - це як торгова марка. А от людям тут перебуваючим - прошу. Власне, я їх кожного дня кажу подумки, ті компліменти, комусь більше, комусь менше. Інколи захоплююсь чиєюсь мудрістю, часом плачу від сміху, бо в когось фатальне почуття гумору. Але буває й таке, що закриваю очі і роблю вигляд, що деяких постів не читала. Декого мені дуже бракує. Імен, звісно, називати не буду.
Тут просто комфортно, як у хорошій львівській кав"ярні... І ще певний львівський шарм, чого нема на інших форумах...
Однозначно...... Побувала я на сусідньому форумі....то там капець ,як за часів Сталіна...жесть ---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ---------- А тут повторюсь: як вдома,спокійно,спокійно,принаймні мені.
Я колись так само думав, що залежу від ЛФ, а потім ше подумав і прийшла спасенна думка: то ЛФ залежний від Миха! І, повірте, так легко на душі стало!.
Это где?Не знаю...Я пришёл сюда,чтобы узнать детали маршрута в родной Дрогобыч после 31 года отсутствия,да так вот и задержался. Помнится кто-то удивился,что не нашёл меня на других форумах.Не удивительно.Мне этого вполне достаточно
Не скажу,бо деякі з "наших" там "тусують",а там, а там......ну одним словом не буду про всяке "фе",головне що тут - ДОБРЕ!!!!!!!!!
На ЛФ узнал много интересного про положене дел в вашей стране и регионе в частности. Стал хорошо понимать ваш язык. Зачем он мне? А почему нет? На прошлой неделе в поезде Москва-Мурманск разговорились с проводницей украинкой. Оказывается я и говорить могу.
Для мене ЛФ став, як рідний... Приємне спілкування, добрі форумляни, гарний настрій!!! Дякую вам за це!
Моя активність на ЛФ - то мій власний рекорд. Зареєстрована на кількох форумах, але там здебільшого як "читач", бо дуже рідко дописую. На одному рукодільному форумі не змогла взяти участь в конкурсі вишиванок, бо за рік зробила тільки 30 дописів, а треба було мінімум 50. На ЛФ, в цікавих для мене темах, знайшла однодумців, з якими хочеться поділитись думками і новинами...