Компліменти на адресу ЛФ

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем poetka, 6 бер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Поділіться думками про ЛФ:)
    Пропоную оцініть свою залежність ЛФ по 10бальній шкалі...............
    Я після ЛФ не заглядую на інші форуми,там все тепер чуже,і нудне:)

• Подобається Подобається x 14
  2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ну що тут можна сказати:scratch_one-s_head:,до доброго звикаєш швидко!!!:)

• Подобається Подобається x 10
  3. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Мені подобається що тут старша і україномовна аудиторія. Цим форум гарно відрізняється від інших. Не подобається тим що багато флуду, жартів недоречних, хохлосрачних випадів зі сторони вєлікорасєйськіх.

• Подобається Подобається x 9
  4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Най буде 7,5 балiв
    По-перше люблю ЛФ з за діалекту та л. г'вари.
    Шкода що такий файни представник галицької культури як пан НОТОЦО пішов .Таких форумлян варто берегти.
    Атмосферу творять люди з ЛФ "приятные во всех отношениях"
    Заходити на інші форуми потрібно , що б повчиться чомусь доброму.
    Нпркл. гарний форум myriga. дуже суворий, теми не про Ригу та околици і флуд відразу видаляються. Не професійні пости про історію теж видаляються.
    Файни форум що б почитати, але не про то що б поспілкуватися .:preved:
    Не люблю коли форумляни лаються , бруд в приват що б іншим користувачам не смерділо.:sad:

• Подобається Подобається x 16
  5. Tanka

Tanka Well-Known Member

Хочеться ще додати по дизайну форуму. Не часто зустрінеш форум в інеті, що так приємно оформлен. Приємні кольори. Створюють атмосферу затишку. Одразу помітно що робилося з любов'ю справи.

• Подобається Подобається x 15
  6. poetka

Точно як в мене вдома:good:Всюди чистенько,відшліфовано,Одним словом Гуд:good:

• Подобається Подобається x 8
  7. poetka

НУ!!!!!підкажіть будь-ласка,як позбутися залежності від ЛФ,бо ніякого особистого життя,от тільки сиджу і строчу,строчу,читаю,читаю...

• Подобається Подобається x 6
  8. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Попросіть когось щоб заборонив на компі доступ до певних ресурсів(львівський форум, вконтакті, однокласники, ...), стане більше вільного часу.
    А взагалі то проблема не у форумі. Треба в собі якусь внутрішню дисципліну виробити. Я наприклад всі свої інтернет-залежності вже навчився якось контролювати і не оновлювати сторінку щохвилини, жадно чекаючи свіжого поста.

• Подобається Подобається x 6
  9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Скажу коротко: як згадаю собі як я "просто так" зареєструвалась на ЛФ, щоб спитати про одні курси танців у Львові, то ніколи б не подумала, що з того вийде така "Санта-Барбара". :)

10. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А для чого?Ще скажіть,що вам тут погано!

Нам з вами файно(знаю),вам з нами файно(надіюсь)!

• Подобається Подобається x 4
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Компліменти ЛФ писати не буду. ЛФ - це як торгова марка.

А от людям тут перебуваючим - прошу. Власне, я їх кожного дня кажу подумки, ті компліменти, комусь більше, комусь менше.

Інколи захоплююсь чиєюсь мудрістю, часом плачу від сміху, бо в когось фатальне почуття гумору. Але буває й таке, що закриваю очі і роблю вигляд, що деяких постів не читала. :)

Декого мені дуже бракує. :sad:

Імен, звісно, називати не буду.

• Подобається Подобається x 12
  12. Oxid

Oxid Well-Known Member

Тут просто комфортно, як у хорошій львівській кав"ярні... І ще певний львівський шарм, чого нема на інших форумах...:good:

13. poetka

Однозначно......
    Побувала я на сусідньому форумі....то там капець ,як за часів Сталіна...жестьо_О

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ----------

А тут повторюсь: як вдома,спокійно,спокійно,принаймні мені.

• Подобається Подобається x 5
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я колись так само думав, що залежу від ЛФ, а потім ше подумав і прийшла спасенна думка: то ЛФ залежний від Миха!
    І, повірте, так легко на душі стало!.:)))

• Подобається Подобається x 13
  15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Не знаю...Я пришёл сюда,чтобы узнать детали маршрута в родной Дрогобыч после 31 года отсутствия,да так вот и задержался.

• Подобається Подобається x 4
  16. poetka

Не скажу,бо деякі з "наших" там "тусують",а там, а там......ну одним словом не буду про всяке "фе",головне що тут - ДОБРЕ!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

На ЛФ узнал много интересного про положене дел в вашей стране и регионе в частности. Стал хорошо понимать ваш язык. Зачем он мне? А почему нет? На прошлой неделе в поезде Москва-Мурманск разговорились с проводницей украинкой. Оказывается я и говорить могу.

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

http://www.youtube.com/watch?v=4yhNoiF3cPs

• Подобається Подобається x 5
  19. Honda

Honda Well-Known Member

Для мене ЛФ став, як рідний... Приємне спілкування, добрі форумляни, гарний настрій!!!
    Дякую вам за це!

20. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Моя активність на ЛФ - то мій власний рекорд. Зареєстрована на кількох форумах, але там здебільшого як "читач", бо дуже рідко дописую. На ЛФ, в цікавих для мене темах, знайшла однодумців, з якими хочеться поділитись думками і новинами...

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)