Маю сміливість створити нову тему, надіюсь ви підтримаєте. Отже про комплекси. Звідки вони беруться; як впливають на життя людини; чи можливо їх позбутися і чи бувають люди, в яких немає комплексів? Поділіться!
Відповідь: Комплекси Найнезрозуміліший комплекс для мене чоловічий - "не хотів би одружитись з розумнішою за себе кобітою", або "з успішнішою за себе", або "з багатшою". Чи то просто комплекс одруження?)))
Відповідь: Комплекси Головна причина, на мій погляд, виходить з неправильного виховання батьками... Але взагалі багато з чого вони бувають! Так, авжеж бувають!
Відповідь: Комплекси Багацько знаю розлучених. Цей комплекс скоріше повязаний не з жінкою. Чоловік просто боїться, що не зможе бути порядним сім"янином і відповідати вимогам обраної кобіти. А може і не хоче, не нагулявся наприклад. Хоча, якщо кобіта сильно захоче, то в нього не буде вибору
Відповідь: Комплекси Мали б Ви молодшу сестру.))) Треба сказати, що в деяких країнах на Сході точнісінько так само як жінка до одруження не може мати стосунків з чоловіками, так і чоловіки.) Про це чомусь у нас не згадують))
Відповідь: Комплекси Комплекси беруться від батьків. Дуже погано впливають на розвиток особистий і становлення як особистості. Додано через 2 хвилини Ні не комплекс одруження... тут психологія і виховання впливають, мол ти мужик а баби дури... ну і тому подібне.
Відповідь: Комплекси Цікаво, якщо поділити вклад у виховний процес дитини між мамою та батьком, у відсотках... В чию користь перевага буде? Ну і хто винен?
Відповідь: Комплекси Немає людей без комплексів, є люди, які вміють їх приховувати. Зазвичай комплекси, на мою думку, виникають в дитинстві або в підлітковому віці. Думаю, комплекси породжуються страхами. Їх можна позбутися. Потрібна підтримка зі сторони. Наприклад, дівчина не носить плаття, бо їй колись сказали, що в неї негарні ноги або щось таке. То потрібно, щоб авторитетна для цієї дівчини людина (а краще не одна) зробила їй комплімент, сказала, що їй би личило плаття, допомогла купити щось цікаве і гарне з одягу
Відповідь: Комплекси Винні обоє... ну не знаю як у вас а у мене напевне таки винна більше Я. Хоча чоловік проводить з дітьми більше часу. Доречі хотіла ще додати, що ось такі он комплекси ще появляються із спостереження поведінки мами і тата, і спілкування батьків між собою. Тому дуже важливо не упустити моменту і розмовляти з дітьми в час їхнього статевого дозрівання. Коли нема достатньої любові зі сторони мами і тата, тоді з*являються комплекси. Дитина в першу чергу повинна відчувати любов.
Відповідь: Комплекси Доречі, моя мама мене перепросила за те що привила мені таку купу комплексів і признала що вона була багато у чому неправа в свій час.
Відповідь: Комплекси Мужня людина. Визнавати свої помилки чи провину дуже важко. Можливо, тим самим вона зробила крок до подолання тих комплексів, адже Ви почули, що вона була неправа і ті комплекси, що виникли колись, не є обгрунтованими