комп"ютер-екстрасенс ?

Discussion in 'Всяке різне' started by polonyna, Mar 30, 2009.

1. polonyna

polonyna New Member

Не знаю, як діє ось ця штуковина, яку мені сьогодні прислала одна знайома. Але ж справді вона діє! Тобто, вгадування стовідсоткове. Я на собі енну кількість разів перевірила. І я раптом подумала: а як, в принципі, це може бути?!! НЕВЖЕ це залізо, перед котрим сидимо, наші думки може зчитувати?!!!! бррррр:scratch_one-s_head:
    http://ra4a.narod.ru/frs/magic1.htm
    хто щось ще скаже?

• Подобається Подобається x 3
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене теж чомусь завжди повторюэться... але я не думаю що це зчитування енергії... спробувала уявляти символи - не вгадувало... а от додавала -віднімала - то кожен раз вгадувало... напевно є певний стандарт мислення і числа що задумуються типово.. що все і пояснює...:)

• Подобається Подобається x 2
  3. illia

illia Well-Known Member

там є певна закономірність. колись на папері це розписав. зараз ще раз спробую :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Iriska

Iriska Well-Known Member

Двічі вгадало, потім тричі ні. Крім того, якщо дуже швидко все порахувати і не спускати курсором, то не вгадує. Те саме пробувала загадати дивлячись на нумерацію символів, а тоді підняти наверх - також не вгадало. Таке враження ніби є якісь нормо часові діапазони на пошук того чи іншого символа.

• Подобається Подобається x 1
  5. illia

illia Well-Known Member

Якщо загадати будь-яке двозначне число до 100 і відняти суму його цифр, то отримаємо лише такі кінцеві значення 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81. і якщо ви подивитесь уважно на таблицю символів, яка кожного разу змінюється, то зауважите, що цим значенням (9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81) постійно відповідає один і той же символ. суть в тому, що кожного разу таблиця змінюється і кожного разу змінюється символ, який відповідає нашим "значущим числам" ;)

• Подобається Подобається x 8
  6. polonyna

polonyna New Member

БРАВО,illia!!!!!!!!
    ВСЕ ТАК ПРОСТО ПОЯСНЮЄТЬСЯ! Математика - велика сила! дякую. І я вже не брррр перед залізом. Насправді нічого воно не читає з наших думок. Все набагато простіше:)

• Подобається Подобається x 4
  7. illia

illia Well-Known Member

та немає за що... :blush:

• Подобається Подобається x 1
  8. sem41

sem41 Well-Known Member

Ай-я-яй! Як негарно дорослих обманювати:pardon:

9. Та все елементарно! Ви автоматично наводите вказівник миші і клацаєте на числі, що вийшло. Те число і показується. Якщо не наводити, не вгадує.

а де твій аватар? :)