Не знаю, як діє ось ця штуковина, яку мені сьогодні прислала одна знайома. Але ж справді вона діє! Тобто, вгадування стовідсоткове. Я на собі енну кількість разів перевірила. І я раптом подумала: а як, в принципі, це може бути?!! НЕВЖЕ це залізо, перед котрим сидимо, наші думки може зчитувати?!!!! бррррр http://ra4a.narod.ru/frs/magic1.htm хто щось ще скаже?
в мене теж чомусь завжди повторюэться... але я не думаю що це зчитування енергії... спробувала уявляти символи - не вгадувало... а от додавала -віднімала - то кожен раз вгадувало... напевно є певний стандарт мислення і числа що задумуються типово.. що все і пояснює...
Двічі вгадало, потім тричі ні. Крім того, якщо дуже швидко все порахувати і не спускати курсором, то не вгадує. Те саме пробувала загадати дивлячись на нумерацію символів, а тоді підняти наверх - також не вгадало. Таке враження ніби є якісь нормо часові діапазони на пошук того чи іншого символа.
Якщо загадати будь-яке двозначне число до 100 і відняти суму його цифр, то отримаємо лише такі кінцеві значення 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81. і якщо ви подивитесь уважно на таблицю символів, яка кожного разу змінюється, то зауважите, що цим значенням (9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81) постійно відповідає один і той же символ. суть в тому, що кожного разу таблиця змінюється і кожного разу змінюється символ, який відповідає нашим "значущим числам"
БРАВО,illia!!!!!!!! ВСЕ ТАК ПРОСТО ПОЯСНЮЄТЬСЯ! Математика - велика сила! дякую. І я вже не брррр перед залізом. Насправді нічого воно не читає з наших думок. Все набагато простіше
Та все елементарно! Ви автоматично наводите вказівник миші і клацаєте на числі, що вийшло. Те число і показується. Якщо не наводити, не вгадує.