У наш час комп"ютер успішно замінив багато різної побутової техніки. Телевізор, телефон, магнітофон, радіоприймач тощо. Я подумав, а чому б йому не замінити ще один побутовий прилад - будильник Я інтуїтивно відчуваю, що це можливо, але не знаю як. Чи то додаткова програмка якась, чи то можна стандартними функціями віндовс зробити. Мене цікавить, щоб в певній годині комп"ютер запускав Winamp. Як це зробити?
Тре просити Афтерстепа написати скрипт, який о певній годині запустить аудіофайл. Щоправда, колонки можуть вночі захрюкати - від завад по мережі, перереєстрації мобіли і тому подібного.
Хм... Спробував налаштувати цю функцію, але вінамп у вказаний час не запустився. При налаштуванні вискакує помилка, що я не маю якихось там прав. Мабуть тільки Білл Гейтс має право на моєму комп"ютері будильником користуватися... Отже питання відкрите знову - потрібна програмка-будильник
пошук відбувався у вірному керунку - лише слід розібратися з "правами" під віндою (коли таке було - вже й забув!) використовував або вищезгаданий планувальник, або консольну команду "at"
Можна скористатись наприклад програмкою AIMP2 (я її використовую як музичний програвач) за умови що компютер наніч не вимикається вибираєте трек який має грати і все! ТІЛЬКИ НЕ ВИМИКАЙТЕ AIMP! мона просто на паузу поставити. Щопарвда, як і звичайний будильник накручувати, так і програму тре кожен раз вмикати і налаштовувати. А ще при умові що вимикається комп наніч то можна скристатись УПСОМ. Упси серії смарт мають програмки для вимкання компютера в заданий час. А там вже можна в автозапуск музику закинути!
Дивно, якийсь в вас користувач обмежений ) Пробуйте на тому n-му кроці створення завдання (коли питає користувача), в полі користувач написати SYSTEM (без паролів очевидно)
Ой поставте Clock_Plus 1.5 і не мучтесь. Ще. Вірно налаштуйте асоціації файлів. Тоді при спробі запуску файла з розширенням мр3 буде запускатись відповідна програма і відкривати файл.
Наскільки пам"ятаю, ми так колись в гуртожитку робили, коли не було будильника. Бо мобільних телефонів теж тоді дуже мало було. У нас все працювало
Написати 20 mp3 файлів по 30 хвилин тиші в кожному. Поставити у плей-лист, в залежності від часу на сон, потрібну кількість "порожняків", а за ними - реальну музику.
о... мені недавно розказували, що є якась програмка-будильник на компі... там не музика включається, а треба якісь дії виконати щоб воно перестало тебе будити.. ну тоспецом - щоб збудитися, а не завалитися знов спати
) А шоб вмикало комп ? Нє, ну от моя нокіа вмикається ... і будить мене. Тобто я налаштовую будильник, повністю її вимакаю ...і всерівно вона мене будить.
Auto Power-on & Shut-down 2.05 Маленька прога для включення компа. "Программа позволяет выставить правило "включить машину", на определенные дни недели и время. Сразу после включения программа может залочить доступ к машине или через определенное время отключить клаву и мышь (до ввода пароля). Auto Power-on & Shut-down поддерживает большинство системных плат (если не сработало автоопределение, следуйте всплывающей инструкции). Еще одна фишка - встроенный шедулер. Позволяет выбрать определенный день в год, месяц, неделю, время (разово или постоянно) для: выключения, hibernate, перезагрузки, блокировки, пробуждения, открытия/закрытия программы или вывода настраиваемого сообщения. Кроме всего прочего, программа может подстроить время Вашей системы с атомными часами через интернет."