Комп"ютер-будильник

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем MARTINI, 12 бер 2009.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

У наш час комп"ютер успішно замінив багато різної побутової техніки. Телевізор, телефон, магнітофон, радіоприймач тощо. Я подумав, а чому б йому не замінити ще один побутовий прилад - будильник :)

Я інтуїтивно відчуваю, що це можливо, але не знаю як. Чи то додаткова програмка якась, чи то можна стандартними функціями віндовс зробити. Мене цікавить, щоб в певній годині комп"ютер запускав Winamp.

Як це зробити?

• Подобається Подобається x 5
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тре просити Афтерстепа написати скрипт, який о певній годині запустить аудіофайл.
    Щоправда, колонки можуть вночі захрюкати - від завад по мережі, перереєстрації мобіли і тому подібного.

• Подобається Подобається x 3
  3. MARTINI

Комп я не вимикаю на ніч, і колонки в мене ніколи не хрюкають :)

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

Я, як завжди, сам собі придумав задачу і сам її розв"язав :) Дійсно, є стандартна функція у віндовс.

5. MARTINI

Хм... Спробував налаштувати цю функцію, але вінамп у вказаний час не запустився. При налаштуванні вискакує помилка, що я не маю якихось там прав. Мабуть тільки Білл Гейтс має право на моєму комп"ютері будильником користуватися...

Отже питання відкрите знову - потрібна програмка-будильник :)

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

пошук відбувався у вірному керунку - лише слід розібратися з "правами" :)
    під віндою (коли таке було - вже й забув!) використовував або вищезгаданий планувальник, або консольну команду "at"

• Подобається Подобається x 2
  7. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Можна скористатись наприклад програмкою AIMP2 (я її використовую як музичний програвач) за умови що компютер наніч не вимикається
    вибираєте трек який має грати і все! ТІЛЬКИ НЕ ВИМИКАЙТЕ AIMP! мона просто на паузу поставити.
    Щопарвда, як і звичайний будильник накручувати, так і програму тре кожен раз вмикати і налаштовувати.

А ще при умові що вимикається комп наніч то можна скристатись УПСОМ. Упси серії смарт мають програмки для вимкання компютера в заданий час. А там вже можна в автозапуск музику закинути!

Останнє редагування: 12 бер 2009
  8. syavych

syavych копач

Дивно, якийсь в вас користувач обмежений :))
    Пробуйте на тому n-му кроці створення завдання (коли питає користувача), в полі користувач написати SYSTEM (без паролів очевидно)

9. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ой поставте Clock_Plus 1.5 і не мучтесь.
    Ще. Вірно налаштуйте асоціації файлів. Тоді при спробі запуску файла з розширенням мр3 буде запускатись відповідна програма і відкривати файл.

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Наскільки пам"ятаю, ми так колись в гуртожитку робили, коли не було будильника. Бо мобільних телефонів теж тоді дуже мало було. У нас все працювало :)

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Написати 20 mp3 файлів по 30 хвилин тиші в кожному.
    Поставити у плей-лист, в залежності від часу на сон, потрібну кількість "порожняків", а за ними - реальну музику.
    :) :) :)

• Подобається Подобається x 6
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

о... мені недавно розказували, що є якась програмка-будильник на компі... там не музика включається, а треба якісь дії виконати щоб воно перестало тебе будити.. ну тоспецом - щоб збудитися, а не завалитися знов спати:)

13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

) А шоб вмикало комп ?
    Нє, ну от моя нокіа вмикається ... і будить мене. Тобто я налаштовую будильник, повністю її вимакаю ...і всерівно вона мене будить.

14. syavych

syavych копач

В біосі виставляється таке ;)

15. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

логічно. На вихідних поексперементую.

16. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Auto Power-on & Shut-down 2.05

Маленька прога для включення компа.

"Программа позволяет выставить правило "включить машину", на определенные дни недели и время. Сразу
    после включения программа может залочить доступ к машине или через определенное время отключить клаву
    и мышь (до ввода пароля). Auto Power-on & Shut-down поддерживает большинство системных плат (если не
    сработало автоопределение, следуйте всплывающей инструкции). Еще одна фишка - встроенный шедулер.
    Позволяет выбрать определенный день в год, месяц, неделю, время (разово или постоянно) для:
    выключения, hibernate, перезагрузки, блокировки, пробуждения, открытия/закрытия программы или вывода
    настраиваемого сообщения. Кроме всего прочего, программа может подстроить время Вашей системы с
    атомными часами через интернет."

а де твій аватар? :)