Зараз Віктор Федорович відповідає на запитання журналістів. Одна з кращих відповідей на питання - Я буду відчитуватися перед людьми і інформувати населення. В нього таки є люди і решта. А передачка цікава - можна приколотися ---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ---------- Питання: Де Ви візьмете гроші на програми? Янукович: Я вже відповідав вчора, - з тумбочки
Ма в тому то і діло, що як мова заходить про бізнес - мова йде про людей, а як мова йде про народ він говорить населення. Щойно сказав, що шахтарям допомагати не треба - їм треба створювати умови. Ну не зона, нє? Люди будуть захищені... P.S. Моя сім'я навіть 95 квартал не дивилася - каже: - з Яником веселіше...
сміялися ми над "пустим місцем" всією сім"єю,а синочок,якому ще немає 2 рочки дивився на то вьо,дививися,і тут як "видасть":"Яньо ЛОСЬ"і так разів 5-ми остаточно попадали зі сміху........."устамі младєнца...",як то кажуть
Ну судячи по тому, як він там оспівував чесноти Януковічя, "отца всєх моих (його, батюшки) дєтєй", процес канонізації не за горами. Це тільки мені здалося, що у батюшки молдавський акцент?
Вроді саме смішне то, що монах, який дер лаха з Янека протягом передачі, в кінці таким плачливим тоном почав говорити, що він не бандит але сльозу таки не вичавив (не доплатили). ---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ---------- швидше це! (на заході штабам зажимали кошти до першого туру теж. Як зараз не знаю. Не питав) Будемо мати класного жванецького 5 років, якщо його впхнуть в президентське крісло. Бо по ньому не скажеш, що він знає, що робити далі. :bazar: (Кто здесь желания загадывает, ты рыбьи мозги...Ну рыбка! Я не этого хотел! (Недоторкані 9с.) )