Он мне нравится всё так четко рассказывает и обьясняет, единицы врачей делают аналогичные объяснения.
Мені теж він подобається, особливо коли моя дитина захворіє якоюсь хворобою новою то можна щось тай з його порад почерпнути що і як дальше лікувати.
Да,хоть как-то можно что-то понять и, как правило, предлагает какие-то альтернативные варианты лечению всех остальных врачей - антибиотикам.
а я його неболюблюю... він меня ік шоумен , а не лікар... нічого нового я від нього не почула, америки ні разу не відкрив... прописні істини говорить з таким апломбом, неначе вічний двигун віднайшов... не дурень, звичайно, але далеко не геній... а його ведмедики Барні (склад такий, що дітям взагалі протипоказано), то взагалі щось... ак то кажуть - нічого особистого, виключно бізнес..., )) ні, до деякий його речей я теж прислучаюся, але треба фільтрувати інформацію)))
Та тож не його завод з виготовлення барні, просто рекламна підтримка, моя дитина теж їх не їсть. Звісно що він не геній, але є в нього практичні та мудрі поради!
Я колись дивилася його передачу,коли попадала випадково в потрібний момент))Ніби так доступно розказує.Але деякі його зауваження щодо лікавання дітей,ще в тамтешні часи,коли ще нас лікували,мене дивують.От наприклад на рахунок того,коли в дитини температура то її обтирають р-ном вода+оцет...А Комаровський каже,що не можна так робити,бо йде інтоксикація через кров...Але ж колись так тільки нас і виліковували і нічого всі живі і здорові...
А ви що пропонуєте? Колись в мене в сина в 1986 році була така температура, що вже його почало крутити від судорогів. Місцевий педіатр збивав уколами - не помагало. Повезли в Пустомити пізно ввечері і там уколоми збивали - нічого не помагало. А в пів ночі прийшла медсестра і каже :"Тільки оцет поможе." Ми мали свою машину, чоловік скоренько додому в Сокільники. Привіз оцет і ми його і обтирали,- і пов"язки на зап"ястя, на чоло, на ноги, де щиколотки - то тільки і помогло. А коцик і лашки всі були мокрі від поту, як випрані. Зранку прийшли лікарі, перевірили - нічо не знаходять. Думали вже додому відправити. Але ще на ніч одну залишили. А вночі - те саме. І ми давай знову оцет. Вже уколів я не позволила. Так і виздоровіли. І ще пару разів в нього потім було з тою температурою - і тільки оцтом ми і лікувалися. Зараз вже йому 32 роки. Здоровий, як бик.
Я свого сина обтирала водою. Саме вода при випаровуванні охолоджує тіло. На лоб клала шматку з холодною водою, яку постійно знімала кожні 5 хвилин, бо нагрівалась, змочувала і знову клала, для цього коло ліжка ставила миску з водою, в яку кидала кубики льоду. А тіло обтирала водою кімнатної температури. Спочатку жарознижуюче (ібупрофен в адекватній дозі), потім обтирання і весь час сиділа коло нього. Оцет і спирт пришвидшують випаровування води, але ті, хто працював на швидкій, надивились на виклики до дітей, особливо першого року життя, які від таких обтирань ставали неймовірно млявими, наче п"яними і навіть втрачали свідомість. Шкіра в дитини як губка, легко всотує те, що на неї нанести. Тому з цим потрібно бути дуже обережними.
знаєте я ще не чула,щоб хоть один лікар похвалив іншого...В кожного своя думка і свої провірені методи.І мені вже слава Богу 28 і на здоров'я не жаліюся,хоча в дитинстві частенько хворіла.І саме такі старі народні методи мені і витягували з тих хворіб,і ніяких антибіотиків,якими зараз треба чи не треба пічкають дітей(лікарі просто тим себе перестраховують)мені не давали,їх напевно тоді і не було...Може самий банальний еритроміцин був)
Були, були. Якраз саме тоді антибіотики стали бувати вільно у продажу. Я в 1987-1989 роках заробила собі алергію на ампіцилін і весь ряд пініцилінових, бо сама себе ним лікувала, чи треба було, чи не треба. Та і природних засобів ще ми стільки не знали. Вірніше, не писали ще так повально про них у газетах і журналах. Може кожна сім"я мала якісь свої рецепти, але ще не було такого обміну ними, як зараз.
Колись не було такого як інтернет і як люди жили без нього(та ніби і не погано жили))та й як ви кажете не було такого обміну цінною інформацією як зараз,хіба між сім'ями ділились і передавалось з покоління в покоління. ---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ---------- О це ви правильно сказали,я теж так вважаю)))
а) противник гомеопатії, бо у цьому нібельмесу. б) прихильник щеплень. в) шоумен не може бути хорошим лікарем(моя думка)