Колонни на марші. Нумерація згідно штатного розкладу.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 кві 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Маніпуляції/фантазії? Ну-ну пані та панове.:ireful:

2. ГРАНД

Не цікаво?

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ну чому? Ось якби цією колоною та вся 5 колона...в добрий час...і назавжди в володимирські лісти боголюбитись...:o

ПиСи: Ще б їм файного Сусаніна б знайти...:scratch_one-s_head:

4. ГРАНД

Я навмисно найменування цієї колонни закомуфлював під "нумерацію згідно штатногорозкладу". Цікавим є те що в її списках з"являються такі ще до недавна позитивні особи. Я вважаю вихід їх на світ божий позитивом для майбутнього України.

5. рівнянин

Друже. Час шельму мітить. Мені дуже подобається час влади Яника. Хоча б побачимо " Who's Who"...

6. ГРАНД

Тому після першого шоку від результатів виборів, я як справжній оптиміст спробував в цій ситуації пошукати рацональности та позитиву. І раптом збагнув - януковича слід було вигадати, як би його не існувало в реалі. Він для України "корисний ідіот". він такий собі індикатор завдяки якому патріотичні сили та партії матимуть змогу навести лад в своїх лавах. Виявити всю мішуру та баласт і зрештою позбутися його. І зайнятись справжнім вирощуванням кадрів для майбутнього.

7. рівнянин

В тому й справа, що наш народ гулі поки не наб'є собі на чолі, то не може збагнути в чому ж помилка закралося. То є наш менталітет...Ось подивився інтерв'ю Кончаловського. В якійсь мірі він правду сказав. Частково я навіть з ним згідний. Україна знаходиться на роздоріжжі цивілізацій. Нам самою історією і географією прописано їти самостійним шляхом. Будь-який ухил в ту чи іншу сторону приводить до нищівного (я маю на увазі державу) результату. Це не раз доводила історія. Тому нам не сильно потрібно поспішати в ЄС...нас цілком влаштує зона вільної торгівлі і безвізовий режим. Ну і всеоохоплюючий двосторонній договір з НАТО. Все таки про безпеку потрібно дбати. В даний час ми не можемо собі дозволити бути позаблоковаю державою. Коштів на це в нас просто немає.

8. ГРАНД

Ви озвучили мої думки. Лише деякі уточнення. Я вважаю, що членство в НАТО для нас є обов"язковим. А то стосовно ЄС - повністю згоден.

9. рівнянин

Але нас поки там не чекають. Тому потрібно максимальний пакет договорів: Про неннапад. Про взаємну допомогу у випадку нападу. І так далі...В будь якому разі ми повинні бути якщо не в НАТО то хоча б під повним захистом цієї організації.

10. ГРАНД

Згоден. Зате чекають в іншому місці. Але коли юнак (дівчина) йде складати вступний іспит до престижного вишу з конкурсом понад 10 людей на місце, то його (її) там також не особливо чекають, хоча і декламують, мовляв двері нашого вишу завжди відкриті для будь кого,......а потім приписочка ...хто вдало складе відповідні іспити. А в іншому виші (який вже на грані зачинення і скажім малопрестижний і завжди страждаючий від недобору) на таку приписочку навіть уваги не звертають. а хлопчик (дівчинка) наче зачаровані все ж таки бажають туди, де 10 чоловік на місце.

11. bars

bars Well-Known Member

Десантура, ты чё, начал на другие рода войск надеяться? Дожились...
    Не договоры, не пакты о ненападении, не внеблоковость(у нас банков нету, мы не Щвейцария, у нас земля золото). Только полное участие в этом кодле, иначе сдадут с потрохами. Не только тусоваться с ними, их еще и кормить, чтобы с рук ели, падлы, до крошек... Тогда, с голодухи, за нас станут, иначе - торба...

12. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Ну і чого ж тут поганого?
    Ну пройдуть "Крестним ходом", ну загляне дехто в Інтернет - довідається "в честь" чого хода (до речі - який офіційний привід для ходу ? ).
    Дурні так і залишуться дурними, а розумним буде над чим розмислити ;)

13. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Ви думаєте, що всі так добре знають історію і те, чим найбільш відомий Андрій Боголюбський?

14. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Я взагалі його не знаю, а от тепер дещо довідався. Так що результат з "ходу" буде, але ймовірніше протилежний очікуванному організаторами

15. bayard

bayard Дуже важлива персона

весь комизм ситуации в том депутаты-коммунисты попросили патриарха:))
    и это потомки тех кто 80 лет назад расстреливал священников и взрывал церкви...
    Патриарх, по идее их пинками должен был выгнать....
    инетресно почем нынче благословление? путевка в Турцию на весь синод РПЦ?

16. bayard

bayard Дуже важлива персона

только Вадим Карасев не представитель какого-то там движения, а Директор киевского Института глобальных стратегий, лидер партии Единый центр

17. Norton

Norton камышовый кот

полностью поддерживаю мысль.....хитростью их надо всех брать и сильно близко к корыту не пускать....:))

18. ostrov_stranger

Боголюбський - знакова фігура, так само як і різанина в Києві в 1169 році - знакова подія. До цього князі, які захоплювали Київ, намагалися там залишитись, підкреслюючи тим самим його столичний статус і престижність бути київським князем. Боголюбський впереше повівся як іноземець по відношенню до Києва. Спаливши і сплюндрувавши його (навіть ікони з церков позабирали), він повернувся до Суздаля. Таким чином, дану подію можна умовно вважати початком відліку відокремлення росіян в окрему від українців народність.

19. ГРАНД

Я би поправив. Це не початок відокремлення. Це перший прямий, історичний доказ того, що ми і вони завжди були різні. Завжди.

20. ostrov_stranger

Ну, я не зовсім згоден. Росіяни - не чисті фінно-угри, а ослов’янені, в тому числі й по крові. Князь з дружиною, які колонізували ці землі, ще довгий час відчували себе частиною Київської держави. Але, чим далі вони змішувалися з місцевими племенами, тим більше слаб цей зв’язок. Аж поки вони остаточно не усвідомили, що вони - це вони, а ми - це ми. Що й знайшло відображення в конкретних історичних подіях.

а де твій аватар? :)