А я думала, що одна снігу чекаю В нас сьогодні дощик падав при +14, але думаю, що це мав би бути сніг, якби не було так тепло. І ввечері у світлі ламп виглядало на сніг.. Думаю, що десь скоро вже буде. Тиждень. (у Львові майже аналогічна до Лодзі погода )
Тиждень - це, якщо не помиляюсь, виходить 21 листопада. Отже, я - 23 листопада nirvanka - 21 листопада Хто більше?
Я думаю, що 30 листопада. Та коли б не випав, аби не було таких заметів, як минулого року. Двері у під'їзді примерзали.
Ого! Поки мене не було вже з`явилося стільки дописів. Ітого новий список: я- 23 листопада nirvanka - 21 листопада Svjato - 15 грудня Мих - >31 грудня poetka - >31 грудня Darcy - 28 листопада Gentle - 5 грудня Filosof - 30 листопада Метеопроґ - 25 листопада Ґісметео - 26 листопада Мих і poetka, ну ви оптимісти блін! А то, що двері в під`їздах примерзають - то дійсно зле.
А я люблю сніг, але не люблю сракопад як наслідок не прибраних дворів і вулиць.. падаю постійно.. в мене за зиму на дупі синець не сходить....