У мене в техталоні стоїть дата проведення ТО 13 квітня 2007 року. Його я отримав в день, коли ставив на облік своє авто. Я всю дорогу думав, що це означає, що до 13 квітня 2009 року я мушу пройти ТО. І вже зібрався в МРЕВ, аж тут добрі люди посіяли в мені сумніви. Кажуть, що дата пофік, головне - рік. Мовляв, ТО можна пройти до кінця 2009 року. Народ, роз"ясніть, коли мені проходити ТО?
Угу... Коли буде час, нерви і бажання у 2009році, але краще до серпня, як було по старому, а то 100% будуть намагатись прискіпуватись... шукати тих, хто законів не знає...
MARTINI, можна пошукати запитання-відповіді на сайті ДАІ http://www.sai.gov.ua/ Тільки знаю з власного досвіду, що коли на запитання відповідає їхній фахівець, то він відповідає "надто правильно" - за буквою закону.
В принципі логічно, що ТО не може бути рідше, ніж кожні 2 роки. А якби я чекав кінця 2009, то у мене вийшло би вже майже 3 роки. Отож я не полінувався, поїхав в ДАІ на Городоцьку, спитав, що мені робити, сказали проходити ТО вже. Пройшов, отримав техталон, у якому тепер чорним по білому пише, що наступний ТО у мене до 14 квітня 2011 року.
Взагалі-то я його пройшов не зовсім по чесному... заочно Експрес-методом. Не можу собі дозволити витрачати на черги і бюрократію два дні свого часу
Угу... і я цим погрішую... Єдине що не в моїх силах витримати після чесного переоформлення авто пару років тому, так це бюрократії в МРЕВ...
Кабинет министров Украины продлил сроки прохождения технического осмотра автомобилей на полгода - до 1 июня 2010 года.Об этом после заседания правительства министр внутренних дел Юрий Луценко сообщил. "Для тех, кто должен был проходить техосмотр в этом году, он продлен до средины следующего года", - отметил министр. http://korrespondent.net/ukraine/events/806454
Скажіть будь-ласка, чому б не можна було зробити так шоб техогляд автомобіля я проходив у салоні чи якомусь Автосервісі а їм приносив лише лист з результатами і сплачував транспортний податок. Навіщо все ускладнювати і взагалі як ДАЇшник (навіть по всім правилам, по чесному) може на око чи озброївшись викруткою і гаєчним ключем реально перевірити стан автомобіля?!
Зараз все так і є, тому часу на цю процедуру тепер йде значно більше. Спершу на сертифікованій СТО проходиш ТО, платиш за це їм, береш у них бумагу. Везеш ту бумагу в ДАІ на Городоцьку, шукаєш пів години, де припаркуватися (рекомендую перковку за супермаркетом Скриня), там платиш податок і ше всяку фігню та отримуєш техталон.
Та ? а шо шо конкретно потрібно перевіряти в СТО? яка там процедура? Якшо в мене машина на гарантії і я кожні 5 тис прохожу СТО в офіц Диллера то це зараховується? Лevandivka І шо вам не сподолася?
Стоп!!!! А шо? Є якийсь інший метод? Я взагалі знати незнаю, видіти не видів... як то можна по-єншому.
Ну як..? Можна ж і запитати про доцільність сходу сонця саме на Сході, про спалахи на Сонці написати пару слів. Нє?