Коли проходити техогляд?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 14 кві 2009.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

У мене в техталоні стоїть дата проведення ТО 13 квітня 2007 року. Його я отримав в день, коли ставив на облік своє авто.

Я всю дорогу думав, що це означає, що до 13 квітня 2009 року я мушу пройти ТО. І вже зібрався в МРЕВ, аж тут добрі люди посіяли в мені сумніви. Кажуть, що дата пофік, головне - рік. Мовляв, ТО можна пройти до кінця 2009 року.

Народ, роз"ясніть, коли мені проходити ТО?

2. Iriska

Iriska Well-Known Member

Угу...

Коли буде час, нерви і бажання у 2009році, але краще до серпня, як було по старому, а то 100% будуть намагатись прискіпуватись... шукати тих, хто законів не знає...

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

MARTINI,
    можна пошукати запитання-відповіді на сайті ДАІ http://www.sai.gov.ua/

Тільки знаю з власного досвіду, що коли на запитання відповідає їхній фахівець, то він відповідає "надто правильно" - за буквою закону.

4. MARTINI

В принципі логічно, що ТО не може бути рідше, ніж кожні 2 роки. А якби я чекав кінця 2009, то у мене вийшло би вже майже 3 роки.

Отож я не полінувався, поїхав в ДАІ на Городоцьку, спитав, що мені робити, сказали проходити ТО вже. Пройшов, отримав техталон, у якому тепер чорним по білому пише, що наступний ТО у мене до 14 квітня 2011 року.

• Подобається Подобається x 1
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та невже ???

6. MARTINI

Взагалі-то я його пройшов не зовсім по чесному... заочно :) Експрес-методом. Не можу собі дозволити витрачати на черги і бюрократію два дні свого часу

7. Iriska

Iriska Well-Known Member

Угу... і я цим погрішую... Єдине що не в моїх силах витримати після чесного переоформлення авто пару років тому, так це бюрократії в МРЕВ...

8. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Кабинет министров Украины продлил сроки прохождения технического осмотра автомобилей на полгода - до 1 июня 2010 года.Об этом после заседания правительства министр внутренних дел Юрий Луценко сообщил. "Для тех, кто должен был проходить техосмотр в этом году, он продлен до средины следующего года", - отметил министр.
    http://korrespondent.net/ukraine/events/806454

9. Tony

Tony Well-Known Member

Скажіть будь-ласка, чому б не можна було зробити так шоб техогляд автомобіля я проходив у салоні чи якомусь Автосервісі а їм приносив лише лист з результатами і сплачував транспортний податок. Навіщо все ускладнювати і взагалі як ДАЇшник (навіть по всім правилам, по чесному) може на око чи озброївшись викруткою і гаєчним ключем реально перевірити стан автомобіля?!

10. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ну... так по ходу зара техогляд і будуть робити певні визначені СТО...

11. MARTINI

Зараз все так і є, тому часу на цю процедуру тепер йде значно більше. Спершу на сертифікованій СТО проходиш ТО, платиш за це їм, береш у них бумагу. Везеш ту бумагу в ДАІ на Городоцьку, шукаєш пів години, де припаркуватися (рекомендую перковку за супермаркетом Скриня), там платиш податок і ше всяку фігню та отримуєш техталон.

12. Tony

Tony Well-Known Member

Та ? а шо шо конкретно потрібно перевіряти в СТО? яка там процедура? Якшо в мене машина на гарантії і я кожні 5 тис прохожу СТО в офіц Диллера то це зараховується?

Лevandivka
    І шо вам не сподолася?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всьо!
    Роверу ж техогляду не тре.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Стоп!!!!

А шо? Є якийсь інший метод? Я взагалі знати незнаю, видіти не видів... як то можна по-єншому.

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну як..?
    Можна ж і запитати про доцільність сходу сонця саме на Сході, про спалахи на Сонці написати пару слів.
    Нє?

16. Tony

Tony Well-Known Member

Шо шоооо???? яке сонце? :dntknw: :flag_of_truce:

а де твій аватар? :)