Коли народився Ісус?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем sitech, 23 гру 2013.

1. sitech

sitech Well-Known Member

Є два способи дізнатися приблизний час народження Ісуса
    1 . Через Захарія :
    Захарія служив у храмі в групі Авія , коли ангел розповів про Івана. (Луки 1:5,13). Було 24 групи на рік (1Хр 24:4), по 2 на місяць (1Хр 24:7-18). Авія був у черзі восьмий, тобто в 4 місяці. Нісан (квітень ) був першим місяцем (Рут 3:7) - виходить в червні. Ангел розповів Марії про народження Ісуса на 6 місяці вагітності Єлизавети ( Луки 1:30,36 ) приблизно на початку січня. Через 9 місяців Марія народила Ісуса . це час приходить на початок жовтня.

2 . Черз Даниїла:
    У пророцтві Даниїла сказано, що Месія буде служити і загине в середині тижня (Даниїла 9:27) . Його смерть припинила тваринні жертви (Євреїв 9:11-15). Хрестився в 30 років (Луки 3:23), помер в 33,5 року під час святкування Пасхи (Матвія 26:2) 14 нісана (Левит 23:5 ). Якщо додати 6 місяців, виходить, шо на початку жовтня.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для християн неважлива точна дата - не принципово. Для СЄ день народження немає значення апрірі.
    Вам то нащо?

• Подобається Подобається x 3
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну як нащо? Свята наближаються. А диявол не спить. Треба ж посилити свою активність через своїх слуг.

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага... Сито діє по заданію....

5. friz

friz Well-Known Member

Дуже добре, тільки мені здається, що в Рут 3:7 не сказано,що нісан перший місяць року.Вихід 12:2.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б сказав, що нісан - то автівка...:)))

7. friz

friz Well-Known Member

Якщо ви підете до свого друга на день народження не тоді коли він народився і без запрошення, що він про вас подумає? Якщо є можливість дізнатися приблизну дату народження Ісуса, чому цього не зробити? І якщо би Ісус хотів, щоб ми святкували Його день народження на землі, то Він би дав наказ відзначати це свято. Подумайте над цими питаннями.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо друг в іншому світі, то нічого не подумає.:)

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Ради наукової, історичної цікавості - можна. Для віри - то немає значення.

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

Я вже подумав.

Лише диктатори дають накази святкувати своє день народження і то не всі. День народження справляють не за наказом, а з поваги до друзів, батьків, близькиї і т.д.

9. friz

friz Well-Known Member

Якщо ви підете до свого друга на день народження не тоді коли він народився і без запрошення, що він про вас подумає? Якщо є можливість дізнатися приблизну дату народження Ісуса, чому цього не зробити? І якщо би Ісус хотів, щоб ми святкували Його день народження на землі, то Він би дав наказ відзначати це свято. Подумайте над цими питаннями.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перекиньте платівку на іншу сторону - ви вже це запитували і я вам вже відповів.:)))

11. friz

friz Well-Known Member

До чого тут інший світ?
    Добре тоді, чому апостоли не святкували?

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Звідки така впевненість?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про це хто знає?

14. friz

friz Well-Known Member

Як хто знає, а біблія для чого.

---------- Додано в 07:14 ---------- Попередній допис був написаний в 07:06 ----------

Звідки така впевненість?---------.Це не впевненість а логіка.

15. Un.Known

Ваша, звісно? ))

Для чого?

16. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Ісус - "з Діви воплотився"

Ісус їм відказав: Поправді, поправді кажу вам: Перш, ніж був Авраам, Я є.
    j1w.com/bible/verse/john_8:58/all

17. friz

friz Well-Known Member

Я згоден з вами, тільки поясніть будьласка слово воплотився.

18. friz

friz Well-Known Member

Для чого?
    ---------
    "Усе Писання Богом надхнене, і корисне до навчаня, до докору, до направи, до виховання в праведності, щоб Божа людина була досконала, до всякого доброго діла готова." 2Тимофія(3:16,17).

19. Un.Known

То Ви красно написали.

До речі, в Біблії також не написано, що апостоли какали. Навіть не знаю, що робити.

20. friz

friz Well-Known Member

Якщо це людина, то вона їсть і відповідно випорожнюеться. Не вдале порівняння.
    У старому заповіті Бог дав євреям чіткий наказ коли вони мали святкувати, чому тоді про таку важливу дату, як день народження Ісуса Бог забув записати в біблії.

а де твій аватар? :)