Коли начальник хоче забракувати вашу відпустку!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Nadin, 16 лип 2007.

1. Nadin

Nadin Well-Known Member

Тільки я повідомила начальство коли саме я хочу піти у відпустку, то появився графік (якого насправді нема), де ці дні заняті, при тому, що моя посада не фінансово відповідальна, не керівна. А сама поїздка для мене дуже важлива, а то би я і не йшла у відпустку перед родами. Питання стоїть не вирішене, а ще й я змушена тиждень бути з малою на лікарняному і на роботі не можу відстоювати свою позицію. Вже два дні про це думаю і тому пора поділитися з форумом, поки не пізно. Наскільки я обізнана в моєму стані (6-ий місяць), можна брати відпустку по-потребі, тим більше з малою дитиною у сімї. Що мені робити? Може хтось порадить щось? Але прошу позитивне, а то і так тошно :sad:. Підтримайте, будь-ласка:no:

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Коли начальник хоче забракувати вашу відпустку!

боюсь що прогноз не втішний

3. Forpost

Forpost Стоїк

ви хочете відпустку чи боротись за справедливість?

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Nadin, зайдіть до найближчої юр. консультації.
    Здається, консультація з трудових питань безкоштовна. Або якийсь там мізер. Тільки спитайте "цивіліста-трудовика" - бо зараз адвокати вузькоспеціалізовані.

Він же і заяву до адміністрації може скласти з посиланнями на всі статті закону.

5. Forpost

Forpost Стоїк

пане Борис при всій повазі до Вас, у нас то все до дупи ,туть Вам не Київ

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

вагітним зазвичай не відмовляють. слід просто коректно переговорити з начальством. Крім того - лікар цілком може дати вам листок непрацездатності ;)
    тобто я б не радив юридично щось доказувати - краще спробувати полюбовно домовитися...

7. Forpost

Forpost Стоїк

чекаєм що хоче Надін

8. afterstep

на академічній є консультація - але я б таки радив уникати юридичного способу вирішення - не слід застосовувати силу без крайньої необхідності

9. Forpost

Forpost Стоїк

не получиться -----якщо вже надрукували спеціально графік

10. Forpost

Forpost Стоїк

вони теоретики і зібють її з пантелику

11. Forpost

Forpost Стоїк

то Надін чого вихочете я Вам скажу як того досягти

12. afterstep

не факт. То може бути не стільки бзік начальства - скільки якогось підгадливого клерка.
    Все можна вирішити полюбовно - якщо говорити з особою, що приймає рішення. тільки реально приймає рішення ;) - а не посада генеральна ;) Хоча часто генеральна посада та прийняття рішень - співпадають ;)

13. Forpost

Forpost Стоїк

так як Ви мовчите то трохи остужу Ваш ентузіазм,сам факт вагітності не є вирішальним у надання вдпустки жінкам а тільки пізні строки вагітності і її (вагітності ускладнене протікання).Також наявність одної дитини не надає ніяких привілеїв жінці.Виходячи зі скудної інформації,мона тихесенько купити довілку про пізній строк вагітності і на цїї підставі приєднати щорічну відпустку довідпустки по вагітності і пологам(пряма норма в Кзоті).Лягти на підтримку в денний стаціонар(ускаднене протікання вагітності) фіктивно ,саме головне ніз ким з подружок не ділитись,інфо попаде до шефа, після родів, через встановлений законом строк звільнить ВАс .Так що вибирайте самі.Все інше що вам будуть радити не проходить це я Вам гарантую.Можете поставити мої слова в банк(шутка)

14. Nadin

Nadin Well-Known Member

Шрек, мовчу, бо інтернет дома вибачте фуфло, і не факт що зараз не виключусь.

15. Nadin

Nadin Well-Known Member

Хлопці, в шоці, стільки інформації. Хочу відпустку, дуже важлива для мене. Єдиний вихід просто повиснути на начальникові і сказати ,що не піти не можу в будь-якому випадку. Але він знає, що маю їхати (маю квитки) на море. Тим більше, що в таких питаннях, один на одного спирають, хто за це відповідальний.

16. Forpost

Forpost Стоїк

зорієнтуйте по строках вагітності і важливості продовження роботи після родів а саме головне в необхідності поїздки при наявній вагітності

17. Forpost

Forpost Стоїк

а скіко я туть вогорив"мовчи язичку будеш їсти паляничку"

18. Nadin

Nadin Well-Known Member

Мені здається, що єдиний вихід(вже сидячи дома), зїхати на жарт і заспокоїти, що не йду на 24 дні, а десять деньочків, з яких 4 дні вихідні, попитка не питка. Але я готова на все, кажу поїздка дуже важлива:sad:

19. Forpost

Forpost Стоїк

значить приймаємо рішення,скромна поляна, але со вкусом -напої середньої вартості,але якісні,лишніх співробітників не запрошувати,закуска легка ,але ситня і теж якісна,якщо народ забавиться обовязково пиво ,морозиво. мона легкі танці без еротики ,як замінник виспівування пісень.які любить шеф ,потім обовязковий цьом в щічку шефа і флай на сіа

• Подобається Подобається x 1
  20. Nadin

Nadin Well-Known Member

Да, в копієчку вильється. Більше жертв вимагають, ніж тої зарплати. Впринципі неможливого нема, але наскільки моя значущість підвищується при слові відпустка, аж сміх розбирає :)

а де твій аватар? :)