Купив нову клаву, а там якийсь ідіот втиснув кнопку Power , та ще й в небезпечній близькості від PrtScr і BackSpace В результаті тепер досить часто промахуюся мимо цих кнопок і попадаю на Power. Через декілька секунд комп виключається... Самі розумієте, відчуття не з найприємніших при цьому Отож питання: кнопку ту можна деактивувати якось, чи без "тюнінгу" пласкогубцями і скотчем тут не обійтися ?
была та же проблема, правда проще - кнопка резиновая была, поспрашивал общественность, остался без ответа, так что пришлось - плоскогубцами, а иначе нельзя работать невозможно ...
А я звик до цієї кнопки. За весь час (майже 4 роки) натиснув її помилково один чи два рази. Дуже зручно виключати комп’ютер.
А може перевести комп в режим - портативний і на вкладці: - при натисканні клавіші Power виконати наступні дії... А там із списку щось вибрати????
Я розумiю, що вже запiзно питати, але все ж цiкаво -- нащо взагалi було таке покупати? Невже нормальних клав вже i у Львовi не знайти?
Та в мене теж три кляті кнопки - сонце, місяць і power. Впущу на них якийсь зошит - віники, після виводу компа зі ступору, монітор зірваний. Наклеїв два пластикових штапики і шматок лінійки.
в настройках живлення в панелі управління на вкладці "додатково" потрібно вибрати пункт меню "спитати про подальші дії" при натиснення кнопки виключення. Приблизно так. Пишу по пам"яті...
Щойно помітила, що в мене є така кнопка . Колись мала клаву, де були, як і в Бориса: От тоді то регулярно чуть не щодня натискалась та клята кнопка! Потім купила спеціально клаву без неї, а потім ще було кілька, то вже і не звертала увагу.
Реально: Warning! All data on drive C: will be lost. Proceed (Y/N) ? І кошеня стрибнуло прямо на клавішу Y.