Книжковий клуб сімейного дозвілля

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем Espert, 22 жов 2007.

1. Espert

Espert Забанений!

Народ хто що скаже на рахунок даного клубу? Я вже 5 років є його учасником. Як на мене, досить непоганий клуб. До того ж можна дістати не тільки книги! Тай асортимент один з найкращих!!! Багато новинок!!!

2. Liliya

Liliya Well-Known Member

Відповідь: Книжковий клуб сімейного дозвілля

Я колись користувалась його послугами. Та за наявності у місті великої кількості книжкових магазинів, де більший вибір і змога миттєво купити те, що бажаєш, необхідність у цьому клубі наразі відсутня.

• Подобається Подобається x 2
  3. Espert

Espert Забанений!

Ну то було колись. Тай знаєш в нього зараз багатенько нового. До того ж вони почали самостійно книги видавати. Та й велика кількість з яких йде українською мовою! За що їм від мене честь і хвала. Не забувайте, що то Харків.

Додано через 1 хвилину
    Я в Тернпополі наприклад не міг знайти книгу "Код да Вінчі" на українській мові, там замовив, до того ж за ціною втричі меншою!

• Подобається Подобається x 1
  4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

асортимент клубу і літер/букв різний

5. Melody

Melody Well-Known Member

Колись купила в них одну книжку українською. Читала і плювалася. Такого жахливого, кострубатого перекладу я ще ніколи не бачила. Краще хай видають книжки гарною російською, якщо не мають нормальних українських перекладачів і редакторів.

• Подобається Подобається x 3
  6. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

Я також є членом цього клубу вже близько 2 років, і за той час не попадала на поганий переклад українською мовою, а недоліки зразу помічаю, бо за спеціальністю філолог. Єдиний був мінус, я вважаю, - це необхідність замовляти книги поштою, вистоювати в чергах, а ще й потім доплачувати, якщо "перетримали" вашу посилку - 80 коп за день, якщо я не помиляюсь. Але тепер у Львові є магазин Книжкового Клубу на Кн. Романа, і ця проблема вирішена. Асортимент книжок досить великий. Також в них є сайт - http://www.bookclub.ua/, де можна почитати анонси. Як на мене - зручно.
    І я цю книгу прикупила - сподобалась :)

7. Espert

Espert Забанений!

А бачила нову книжку Брауна "Демони і янголи"??? Замовив вже! Надіюсь що вона буде не менш цікавою! До речі головні герої здається ті самі!

8. Melody

Melody Well-Known Member

Може, то тільки мені "пощастило" на таку книжку натрапити. То була "Сусідка" Барбари Делінські. Нікому не раджу читати в українському варіанті :ninja:

9. Espert

Espert Забанений!

Можливо дійсно тобі просто не пощастило, а читаючи всі їхні книги на українській мові, я гріхів великих не бачив! Але як любитель!

10. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

Ще не бачила - чекаю на твої враження ;)

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене мама являється членом цього клубу вже років 8 якщо не помиляюсь, але відгуки у неї дуже погані.Книги надруковані на поганому папері,без кольрових їллюстрацій.Та й взагвалі купуєш книжку як кота в мішку.У нас є такий магазин, де можна замовити таку ж книгу тільки за меншою ціною і кращою якістю.

12. Espert

Espert Забанений!

А якщо подумати, для чого ілюстрації в так званих "Серйозних" книгах??? Якщо так кортить малюнків, там є книги в яких вони точно є! І коли все так погано чого твоя мама скільки часу в тому клубі???

13. Alias

Мабуть надіється на краще :))

а я кщо це не серйозна книга, а якась кулінарія чи про город там? там же просто "передерте" з інших видань! Ось наприклад , виписала книжку про сад, город, а там все адаптовано до Білорусі.і всі сорта рослин теж білоруську.А воно нам треба? Нам українське давай!

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ото насмішили! :D:D:D
    Де ж вона нова? Коли "Код да Вінчі" викликав фурор, то автор просто поновив видання старих романів.

Ось його бібліографія:
    Digital Fortress, 1998
    Angels & Demons, 2000
    Angels and Demons, Special Illustrated Edition, 2005, Atria. ISBN 0-7432-7506-3
    Deception Point, 2001
    The Da Vinci Code, 2003
    The Da Vinci Code, Special Illustrated Edition, 2004, Doubleday. ISBN 0-385-51375-5
    The Solomon Key, in development, will possibly be published in 2008

Просто фільм "Янголи і демони" лише тепер взялися робити. Він повинен з"явитися на екранах восени 2008.

15. Відповідь: Книжковий клуб сімейного дозвілля

На сьогодні КК лише 7 років існує !
    Я член клубу з 1/2 2005р.
    Цікаво а у Вас чи у мами зберігаються каталоги цього КК до цього (1/2 2005р.) періоду ?.
    Які саме книжки Ви купували?
    Ваша думка про них конкретно ?
    Остання книжка яку я купував вже у фірмовому магазині у нас у Львові -
    це Конституція України, мені сподобалася ! Кишенькового формату у твердій палітурці, папір біленький, вартість 15,20 а для членів клубу 13,70 грн.

16. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

Згідний з тим, що вони видають чудові книжки на українській мові. Це похвально. Але в мене є деякі застереження. Мене турбує якість їхнього пререкладу на українську мову. На мою думку, вона є незадовільною, бо якщо я - математик знаходжу на кожній другій сторінці деяких книжок, виданих клубом, принаймі одну граматичну помилку, то що говорити про філологів. Скільки б вони нарахували різних помилок?:borat:

• Подобається Подобається x 2
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вони мене надурили один раз,а більше я з ними не хочу мати справи.Тим більше,що ці ж книги можна придбати по значно меншій ціні.

18. Відповідь: Книжковий клуб сімейного дозвілля

Як саме вони Вас надурили ? поділіться будь-ласка з товариством !
    У тому що дешевші на лотках - факт, проте лише розпіарені видання. Того асортименту, що у каталозі КК, на лотках не має. Правда на лотках є так би мовити "аналоги" того "штива".
    Дешеве то "штиво" харківське - бо проходить воно до нас здебільшого контрабандою з Росії. Там у Харкові на ... ринку є книжкова спеціалізація з контрабандно-гуртовими цінами ! Так що тенденція до цін на лотках буде зберігатись !

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

коли я замовив 2 книги,вони мені прислали чомусь тільки одну,та ще й не ту,та ще й кишенькового формату,в м"ягкій обкладинці(чесно кажучи,не пам"ятаю назви,давненько то було)Потім вибачалися,але мені від того не легше.А ціни...Можна купити у 2 рази дешевше,ніж по їхніх каталогах.

20. Alias

Ого, та тут просто" допрос с прістрастієм" :)

Точно сказати не можу, але дуже давно вона там

а де твій аватар? :)