Відповідь: Кліп-хіт-парад ненавиджу музику цих двох. а щодо подібних кліпів - іноді жалкую, що нема цензури. якщо таке вже на телебаченні показують - то що буде далі? гидота.
Відповідь: Кліп-хіт-парад Класна тема! Я без лінка. Alex Gaudino Ft.Crystal Waters - Destination Calabria (UNCUT)
Відповідь: Кліп-хіт-парад помістіть свій кліп Додано через 3 хвилини [youtube]TtqftJlFpvk&feature=related[/youtube]
Відповідь: Кліп-хіт-парад Дякую, Шрєк! Маюнко, цей кліп краще не дивіться . А то я зовсім впаду в ваших очах
Відповідь: Кліп-хіт-парад тож і не буду. щоб ви не впали в моїх очах. і щоб очі не бачили негідного. зараз подумаю який....
Відповідь: Кліп-хіт-парад Шановний! З цим дописом в іншу тему. Додано через 2 хвилини В Рамштайн є один такий кліп... Завжди було цікаво, чи подобається він дівчатам . От для мене то - гидота (c)
Відповідь: Кліп-хіт-парад З ліричних кліпів мій найулюбленіший цей Chris Isaak "Wicked Game" [youtube]XXmlJQN5Pm8[/youtube]
Відповідь: Кліп-хіт-парад Не забуваємо зверху приклеювати назву кліпу Додано через 4 хвилини у кого повільний нет,є одна хитрість,тиснем на відтворення, пару секунд чекаем поки заглотить,)піде картинка)і тиснем кнопку" пауза" чекаемо хвилин стільки, поки повзунок добіжить до кінця. Тиснем "Play" Приємного перегляду!
Відповідь: Кліп-хіт-парад Nightwish - Amaranth Додано через 8 хвилин californication [youtube]Tn28aGYytxs[/youtube]