Кличко vs Хей і всіх-всіх-всіх

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем DIDIO, 29 жов 2010.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Буде чи не буде коли-небудь бій Кличко з Хеєм?
    Світовий бокс обурюється боягузству Хея. Він мав щось відповісти. І тому Хей знову вихваляється з кущів:

А поки-що подивимося, чого вартий Хей, в поєдинку з Харрісоном, 13 листопада. Одлі Харрісону - 38 років.

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Отже, сьогодні відбудеться (тьху-тьху, щоб не наврочити :) ) бій, якого чекали всі любителі боксу. Подивляться цей бій сотні мільйонів телеглядачів, і пісотня тисяч щасливих глядачів на стадіоні в Німеччині. Поєдинок транслюють такі гіганти ефіру, як американський канал HBO, британський SKY, німецький RTL та інші. Трансляція вестимуть в 150 країнах світу!

Все, що відбувалося протягом останніх років, і особливо напередодні бою - це постійні скандали, ініціатором яких був особисто Хей. Він виявився настільки непорядною і навіть підлою людиною, і так "дістав" Володимира Кличко, що мені особисто це не залишає сумнівів у результаті поєдинку. Я завжди вважав, що єдине, чого іноді не вистачає Володі - це спортивної злості. Тепер її навіть забагато, і рефері в рингу та секунданти Хея мають бути вкрай уважними, щоб здоров"я Хея надто не постраждало. Він надто багато, надто довго і надто обурливо провокував Кличка на агресію, не спиняючись перед найбруднішими витівками.

Отже, Кличко забере у Хея пояс. Я впевнений на 95%. 5% залишаю на якийсь непередбачуваний збіг обставин.

Але що далі!? Адже брати Клички сконцентрують у себе чемпіонські пояси всіх провідних федерацій, організацій тощо. Чи є щось важливіше від цього?

Є.

На мою думку, брати мають найпізніше в 2012 році піти зі спорту і звільнити дорогу в боксі іншим.

Піти на піку тріумфу. Бо слави їм вистачає, репутація їх як спортсменів і людей - бездоганна, грошей, надіюсь - також вистачає.

Тому найкраще буде, якщо вони найближчим часом ОБИДВА візьмуться за здобуття найважливішого в їх житті "чемпіонського поясу" - зміщення режиму та завоювання демократії і добробуту для власної країни, яка повинна стати рівною між рівними в Євросоюзі. Їх допомога демократичним силам в Україні - дуже необхідна.

Останнє редагування: 2 лип 2011
    • Подобається Подобається x 7
  3. Saszko

Saszko Well-Known Member

Дідьо, а Ви займались/займетесь боксом?

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А до чого таке особисте питання? :) Провокація? Щоб сказати, що політикою може займатися лише профффесіонал, а боксери з вищою освітою та науковим ступенем - ні?

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я б хотів, щоб бокс тривав хвилину - не більше.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Колись вже був такий "бокс". Він називався дуель на пістолетах. Не прижився... :mocking:

8. Saszko

Saszko Well-Known Member

А Ви проніцатєльний.

Ех, биття мордів на вулиці з таким спортом пов'язуєте...

Чому це? Шоб посміятись з тих, хто віддав нєхілиє дєньгі за той бій?

• Подобається Подобається x 1
  9. Gron

Gron тафгай

А секс ?

Чи то Ви тільки про сьогоднішній бій з Хейєм?

Останнє редагування: 2 лип 2011
    • Подобається Подобається x 2
  10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ну наконец то клоуна выволокли на ринг

• Подобається Подобається x 5
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Від щирого серця бажаю йому добряче отримати по морді від Кличка! :naci:

• Подобається Подобається x 6
  12. Тим22

Я так думаю клоуна хватит на 4-5 раундов

13. Peri

Peri Well-Known Member

Але ж гнучкий, як змій:) І не боїться, що голова закрутиться:)

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікаво, хто лідирує у списках суддів?

15. Тим22

Да у клоуна техника неплохая, а вот Кличко надо быть агрессивнее

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

Конечно Кличко

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Хея починає закінчуватися паливо... як на мене, вже він не настільки швидкий.

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

Шкода, що лише 12 раундів....

• Подобається Подобається x 4
  17. Peri

Peri Well-Known Member

Урааааа!!!!!!!!!!!!!!!Україна!!!!!!!!!!!!!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всі пояси в Україні... у Кличків... Ура!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 9
  19. Shine

Shine Well-Known Member

А на колінця, як припадав:)

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Володимир - молодець!!!! :naci: :naci: :naci:
    А Хей - блазень. "Через праву ногу не зміг.." - поганому танцівнику.. :mocking: Нарешті Кличко вказав йому на своє місце!

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)