Буде чи не буде коли-небудь бій Кличко з Хеєм? Світовий бокс обурюється боягузству Хея. Він мав щось відповісти. І тому Хей знову вихваляється з кущів: А поки-що подивимося, чого вартий Хей, в поєдинку з Харрісоном, 13 листопада. Одлі Харрісону - 38 років.
Отже, сьогодні відбудеться (тьху-тьху, щоб не наврочити ) бій, якого чекали всі любителі боксу. Подивляться цей бій сотні мільйонів телеглядачів, і пісотня тисяч щасливих глядачів на стадіоні в Німеччині. Поєдинок транслюють такі гіганти ефіру, як американський канал HBO, британський SKY, німецький RTL та інші. Трансляція вестимуть в 150 країнах світу! Все, що відбувалося протягом останніх років, і особливо напередодні бою - це постійні скандали, ініціатором яких був особисто Хей. Він виявився настільки непорядною і навіть підлою людиною, і так "дістав" Володимира Кличко, що мені особисто це не залишає сумнівів у результаті поєдинку. Я завжди вважав, що єдине, чого іноді не вистачає Володі - це спортивної злості. Тепер її навіть забагато, і рефері в рингу та секунданти Хея мають бути вкрай уважними, щоб здоров"я Хея надто не постраждало. Він надто багато, надто довго і надто обурливо провокував Кличка на агресію, не спиняючись перед найбруднішими витівками. Отже, Кличко забере у Хея пояс. Я впевнений на 95%. 5% залишаю на якийсь непередбачуваний збіг обставин. Але що далі!? Адже брати Клички сконцентрують у себе чемпіонські пояси всіх провідних федерацій, організацій тощо. Чи є щось важливіше від цього? Є. На мою думку, брати мають найпізніше в 2012 році піти зі спорту і звільнити дорогу в боксі іншим. Піти на піку тріумфу. Бо слави їм вистачає, репутація їх як спортсменів і людей - бездоганна, грошей, надіюсь - також вистачає. Тому найкраще буде, якщо вони найближчим часом ОБИДВА візьмуться за здобуття найважливішого в їх житті "чемпіонського поясу" - зміщення режиму та завоювання демократії і добробуту для власної країни, яка повинна стати рівною між рівними в Євросоюзі. Їх допомога демократичним силам в Україні - дуже необхідна.
А до чого таке особисте питання? Провокація? Щоб сказати, що політикою може займатися лише профффесіонал, а боксери з вищою освітою та науковим ступенем - ні? Боксом я не займався, але морди, перепрошую - бив, траплялося. Навіть зовсім недавно. Тиждень тому, приємним вечором... Тільки-тільки синяк на руці мені зійшов... Приклав рівно 3 рази... Але міцно... Бо ще й довелося цю мясисту сволоч тягнути на собі в місце, де він міг би спокійно дочекатися, доки у нього відгудуть джмелі в голові і розплющаться очі... Я навіть трохи занепокоївся, бо очі розплющилися нешвидко... Дуже вже не хотілося сидіти за тупе одоробло, що шукало пригод на свою дупу і нарешті знайшло... Звичайно, зробив я це виключно з метою самооборони - інші варіанти для мене абсолютно неможливі, та й придумати щось інше за 2 секунди, які у мене були, можливості не було.
А Ви проніцатєльний. Ех, биття мордів на вулиці з таким спортом пов'язуєте... Чому це? Шоб посміятись з тих, хто віддав нєхілиє дєньгі за той бій? Чи шоб менше було гріха?
Да у клоуна техника неплохая, а вот Кличко надо быть агрессивнее ---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ---------- Конечно Кличко
У Хея починає закінчуватися паливо... як на мене, вже він не настільки швидкий. ---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ---------- Шкода, що лише 12 раундів....
Володимир - молодець!!!! :naci: :naci: :naci: А Хей - блазень. "Через праву ногу не зміг.." - поганому танцівнику.. Нарешті Кличко вказав йому на своє місце!