Єкі шанси у Віталія Кличка реально увійти у владу? Плюси: він одноосібно займає нішу нового поколіннє політиків. Ніякого більшовицького минулого, ніяких натєків на корупційні зв'єзки. Попит на таких людей у виборця на першому місці. Бачив світ. Мінуси: спортсмен і боксер. Спортсмени мало думають, а боксерів сильно б'ють по голові. Мало досвіду в політичній діяльності, низька довіра за відсутності цілеспрямованого PR-у (може тому що не бреше у вічі "напропалую" і не обіцєє все що можна тільки). Єк би не було, він помітно росте, колись і кілька слів особливо не міг скласти докупи, тепер говорить досить змістовні речі.
Нічого ви не розумієте. Це справжня українська мова. Найчистіша і найсоловйініша. Все решта - від лукавого
Що він може сказати з запинками 10 речень не значить, що він нормальний политик, яка його програма треба дивитися, що хоче змінити, хто в команді і так далі... та чому сь здається там "мрак"
Так подивітьсі. На вашу думку ригі, єкі без зупинки можуть заливати хоч цілий день - нормальні політики?
Слушал выступление Кличко. Говорит на русском, который считает родным, но ради каких-то своих интересов выстунает против родного. Нет, нельзя ему в разведку. Кстати, все эти тяжеловесы все такие. Мохамед Али также полез в политику, принял ислам стал братом мусульманином. Также наш Валуев в политике и рекламе. Ну не могут они ( супертяжи) без неё родимой. Кайфуют.
Це називається немає проблеми, до чого тут за чи проти. Війна вже закінчилась, Гітлера немає, ви там в Оренбурзі в курсах?
Взагалі Кличка можна у политику! Тому що в нас у Думі є Валуєв, от най і вирішують рос-укр проблеми на рінгі. Я думаю це було б цікаво! Та і взагалі У Верховній Раді України драки бувають досі часто - і тут Кличку в Україні рівних теж немає!
На рингу, а не на рінгі, бійки, а не драки. Валуєв проти Кличка по інтелектуальному рівню - це австралопітек.
мне говорят обидные слова: - Зачем тебе, Виталя, голова? - Держать удар - отвечу Вам усем И головой я, между прочим, ем...
Якщо маєш гроші, то створити партію не проблема. Ну, а успішним політиком може буде хто завгодно, ось скільки їх з акторів вийшло?