Кличко - Чемберс. Хто дивиться?

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Мих, 20 бер 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, по Інтеру бокс. Вже починається....:)

• Подобається Подобається x 4
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Йой, я й не знала.. Хтось дивиться онлайн? Дайте лінк, будь ласка. (інтер онлайн працює кепсько)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

відвалив Кличко... правда до кінця 12 раунду залишалось 20 сек.... правда відвалив моцно.

• Подобається Подобається x 8
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

То хто виграв, Міх???

• Подобається Подобається x 1
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Чесно кажучи, аж трохи шкода стало Чемберса, я вже подумала, що встати не зможе. Але за ту його клоунаду на початку бою так йому і треба.

а хіба було би цікаво, якби бій закінчився у 5-6 раунді? Цікавіше ж, якщо в 12-му :)

• Подобається Подобається x 7
  6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

20 сек?
    Мені сі здало шо десь між 11 і 10 як Чемберс впав. Але може то я від хвилювання спутав.

Прикольний був бій. З Кличками ІМХО рідко цікаво буває. Все вони когось нагло луплять. А тут було цікаво і до кінця трохи непонятно. Взагалі навіть не конче на важковаговиків похоже. Особливо в той момент коли Кличка піняв і кинув. Я си так подумав шо якби Кличко на мене просто сперся то я м би впав і хз чи би скоро встав :pardon:. А то підняти.
    А шо в Кличка витримка то як стальні прути. Отако впасти на спину і після того не кинутися того йолопа копати.

• Подобається Подобається x 4
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

може й так, не сперечаюся.
    Мені було навіть дивно, бо тримався він досить не зле, але в 12-му почав різко здавати позиції, тому й отримав по пиці.

8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Так-так. І навіть добре шо йому ота рукавичка пірвалася. Так би вони були замучені і кінець би міг вийти вялим. А так - все краски радуги :)))

ЗІ. А мені би кстаті було жалько якби Чемберс виявився сильно травмованим. Я в боксі не шарю, але він вроді інтересний і яркий.
    А хто знає за шо то Володимир так хтів з ним битися шо аж Віталію не дав?

• Подобається Подобається x 2
  9. Ясь

Ясь Well-Known Member

Вітаю усіх! Я з такою радістю підстрибував після закінчення бою по хаті, що дружина заспокоювала- "тихіше, дітей побудиш!" Як добре, що Чемберс наказаний, і саме нокаутом!

• Подобається Подобається x 6
  10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Бій сподобався. :good::yahoo:

Чемберс був дуже, хм... :))) багатозначним.
    По-перше - він дуже добре знав Клічко, бо колись працював з ним. Але й Клічко так само знав його пречудово. Я впевнений на 100%, що Клічкові було відомо про якісь психологічні особливості Чемберса, які примушують його страшенно нервувати, коли суперник "дружньо обнімає" його в клінчі...
    Отож, Чемберс з першого раунду рішуче, і навіть аж занадто, "протестував" проти клінчів Клічка, які той застосовував при найменшій спробі Чемберса підійти на близьку відстань і цим виводив Чемберса з "душевної рівноваги". Клічко заставив його нервувати настільки, що Чемберс діяв в ці моменти нелогічно, блазнював, і навіть порушував правила! Наприклад, Чемберс намагався піднімати Клічка і носити його по рингу! :))) А одного разу навіть засмикався та застосував прийом боротьби (що заборонено, і на що судді не зреагували) і просто перекинув Кличка, цю вежу Ейфеля, на підлогу! :haha: Мені було смішно це побачити, але глядачі в Дюссельдорфі обурилися страшенно - крик був неймовірний, про що сказали коментатори, і з цього моменту зал просто вимагав "замісити" нахабу.
    Клічко трошки розсердився, і тому трохи "додав", і вже в другому раунді прямим ударом заставив Чемберса "поплавати". Треба віддати афроамериканцю належне - Чемберс досить швидко оклигав і продовжив "думати" над тим, як же "дістати" Клічка. Думав він досить дивно - пішов у глухий захист і досить надовго, на кілька раундів, закрився рукавичками та передпліччями. І це була типова помилка, яку часто допускають багато суперників Клічка. Але справа в тому, що удар Володі дуже відчутно б"є по голові навіть через двоє рукавичок - його і супепника! Він - дійсно "молот" і "залізний кулак"! Удари настільки потужні, що цього разу Клічко навіть розірвав супернику боксерську рукавичку (!), саме з тієї її сторони, якою той захищався! Це дало підстави для тимчасового зупинення бою і заміни цієї рукавички, а Чемберсу - аж кілька лишніх хвилин відпочинку. Правда, Клічко також ними скористався, але я не помітив, щоб він "відключився від боксу" та відпочивав. Він ходив по рингу, і незадоволене бажання покласти Чемберса "спатки" було просто намальовано на його обличчі. :)))

Чемберс після такого чудового відпочинку застрибав по рингу швидше, і вже захищався не "глухим" захистом, а переміщеннями по рингу та ухиляннями, в свою чергу зі всієї сили намагаючись "вицілити" Клічка. Але Володя практично жодного разу цього йому не дозволив - він був налаштований "на знищення", але не йшов напролом, а був сконцентрований і діяв так, як це було заплановано ним разом з тренером (це - бувший тренер Льюіса). До речі, тренер, скоріше всього, був налаштований на перемогу не нокаутом, а Клічко - навпаки, бо в паузах між раундами він навіть раз трішки посперечався з тренером з цього приводу.

І, як виявилося, Клічко був правий і свого добився, та ще й зробив це просто блискуче - і нокаут стався!

На останніх 15 секундах 12 раунду Клічко швидким підскоком до Чемберса, з одночасним просто неймовірним - точним, швидким і сильним хуком зліва, миттєво і досить надовго "відключив" суперника ще в повітрі!
    Падав на підлогу претендент на "чемпіонські пояси" Володі вже як мішок, і дуже довго "просинався". Звичайно, бокс є бокс, це - не шашки, але, маю надію, що серйозних наслідків для здоров"я Чемберса не буде.

Знову й знову Клічко продемонстрував і застосував свою нібито "дивну", просту, "некласичну", "незграбну", "некрасиву", "передбачувану" техніку... Техніку, проти якої, як виявляється, НІЧОГО вдіяти не можна...

Ця "фірмова техніка Клічко" відома всім любителям боксу - це витягнута вперед ліва рука, яка тримає суперника на відстані постійними прямими "джебами", хоч і зрідка, але страшні і потужні "двійки", тобто швидкий удар почергово "ліва,права", від яких суперники хоч і тікають в глухий захист і закриваються, але удари настільки сильні й страшні, і їх так багато, що навіть через захист вони руйнують абсолютно всі плани бажаючих перемогти Клічка. Намагання супротивників підійти поближче Клічко "ускладнює" класично - іде в "клінч".
    І - як жирна крапка поєдинку, очевидно, "коронний удар" Клічко - швидкий і потужний лівий "хук", після якого суперник ще в повітрі надовго забуває, де він є... :)))

Є досить багато критиків зі світу боксу (особливо, які програли великі гроші, ставлячи на суперників братів) :))) , які жорстко критикують "такий" бокс Клічків. Але вже майже півсотні переможних поєдинків, зокрема, Володимира, доводять: це - неповторний авторський стиль братів Клічків, і він є абсолютно виграшним! Він є чемпіонським!

• Подобається Подобається x 11
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Як каже мій тато,що там дивитися і так Кличко виграє!!!!

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тато може й не дивитися. :)))
    А тобі - ось! :)))

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для Кличка, думаю, найгірше було те, що Чемберс працював з ним у спарингах.

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Інтервю Чемберса:

Чемберс не памятає, що Кличко відправив його нокаут....

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

А шо той в чорних трусах там шукає?

• Подобається Подобається x 2
  15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Щєсті певно:)))

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

Ха,дякую!
    Я бачила все від другого раунду:)

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ще раз подивився поєдинок, в запису...

Клічко в бою показав просто чудові фізичні кондиції! Перед боєм з теоретично швидким Чемберсом він дуже "підсушився", тобто явно тренувався на швидкість, темп та витривалість, але зміг зберегти неймовірну силу ударів - і це дало ефект - від цих його ударів претенденту далеко не завжди вдавалося "заховатися", аж до останніх секунд 12 раунду!
    Хоча Чемберс був дійсно швидкий, небезпечний, "незручний - але вдіяти нічогісінько не зміг! А в 12 раунді Клічку вдалося не тільки різко збільшити натиск, а й на останніх секундах зуміти дуже швидким і майже непомітним, але дуже точним і сильним лівим "хуком" послати суперника в дуже глибокий нокаут. Тобто, констатуємо: до останньої секунди напруженого поєдинку, боксуючи проти швидкого і "незручного" суперника, Клічко зберіг ВСІ якості чемпіона - увагу, швидкість, точність, силу!

Приємно, що спілкування з бувшим тренером Льюіса, а тепер тренером Клічка Емануелем Стюардом додала в "арсенал" Володимира не тільки суто теоретичні знання: в поєдинку з Чемберсом Клічко застосував кілька типово "льюісовських фінтів", точніше, "стюардовських" - такі специфічні "фінти" я помітив кілька разів під час останнього бою... :good:

Також не можна було не помітити, що Клічко додав певної "агресивності", і це також вплив тренера, який і під час цього бою навмисно трохи "дратував" Володимира, покрикуючи, що той "занадто добрий" до суперника. :)))

Все це говорить і про рівень тренера - очевидно, що найвищий у світі, і так само - про недосяжно високий чемпіонський рівень Володимира Кличка, який, незважаючи на те, що це був його 57 поєдинок, в тому числі - 48-й, який виграно нокаутом, продовжує нарощувати майстерність, що просто неймовірно і обіцяє нам ще більш захоплюючі поєдинки!

:good:

• Подобається Подобається x 5
  17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та то не з Чемберсом, то вони Хея ніяк поділити не можуть

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікаво б пофантазувати....
    Кличко - Майк Тайсон(в зеніті слави)
    Кличко - Лєнокс Льюїс
    Кличко - Девід Туа

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тренер Чемберса на прес-конференції після бою, на якій він назвав Володимира "страшним сном": :)))

20. Saszko

Saszko Well-Known Member

Віталій бився з Льюісом. Льюіс переміг.

а де твій аватар? :)