Китайські телефони

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем Муму, 31 сер 2008.

1. Муму

Муму Well-Known Member

Кто, что может сказать об этом продукте поднебесной? Возможно, через ваши руки проходил такой экземпляр технического прогресса, который при включении сигнализирует "Вставте сима"?:)

2. syavych

syavych копач

Відповідь: Китайские телефоны

То ви про кокий саме китайський телехвон? Бо зараз більшу половину їх роблять в Китаї :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Муму

Муму Well-Known Member

Телефон типа Sany Eriksson K350 - выглядит как КПК, прошивка как у нокии (на 2 сим карты)... Короче самый, что не есть, натуральный китаец :)

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Раз бачив тоту "Ноклу"
    Капець...

5. Муму

Муму Well-Known Member

Знакомому привезли такую "Ноклу", он долго не мог понять в чем дело, пока не позвонил в центр потдержки пользоватилей Нокия, называет оператору модель, тот в ответ говрит, что нет такой модели телефона, попросил продиктовать серийный номер, после того как он продиктовал серийный номер телефона девушка грубым тоном ответила "Это не продукт компании Нокиа"... Через минут пять он понял, что на телефоне написано не "Nokia", а "Nokla"... Меня интересует, пользовался ли кто-то такими телефонами и как они в использовании? Или есть только предвзятое отношение как к китайскому автопрому?

6. KA3

KA3 New Member

можу вам продати Ноклу Н95 в мене якраз в знайомого є) феноменальний телефон ми пів дня з нього перлись:)))

• Подобається Подобається x 4
  7. andrewdor

andrewdor Well-Known Member

Якщо чекати від нього точної копії, за ціну в 2-3 рази меньшу, то звичайно китайці недотягують. І оригінал буде кращим (знов нагадаю про ціну).
    Але якщо просто купити китайця, за невелики кошти, з гарним функціоналом, 2 картки, навіть телевізори бачив працюючі!!!. І без придирання його оцінити, то взагалом апарати не погані. Сам тримав в руках не одну штуку, і чесно сподобалось.

8. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

В мого хлопця зараз таке "гіменце" якшо можна так виразитись:))):))) такий собі САМСУНГ імпровізований з сенсорним дисплеєм, емпетришкою, на 2 сімки, правда без камери... і в Китаї таке задоволення коштувало 100 долярів...
    Зато не пройшло і місяця як він розтовк дисплей, і тепер цей чудо-телефон виконує лише 1 функцію: приймає дзвінки:))):)))

9. Pavlin

Pavlin Active Member

Хочу собі взяти китайця копію НТС Diamond S900 або Sciphone i68. Ціна питання 140$. Варто чи ні???о_О

а де твій аватар? :)