Китайcькі товари... =)

Тема у розділі 'Електроніка', створена користувачем tesla, 22 лип 2011.

1. tesla

tesla Member

Підкажіть будь-ласка сайт китайських товарів з доставкою поштою по Україні і, бажано, оплатою при одержанні товару.
    Дякую наперед. :good:

2. night

night Well-Known Member

Заходьте на більшість сайтів. В нас в Україні майже всі товари китайські :) І хай Вас не бентежать написи "Зроблено в Італії". Це для людей які носять рожеві окуляри

• Подобається Подобається x 4
  3. tesla

tesla Member

Це зрозуміло що у нас майже всі китайські, але якщо брати товар безпосередньо з Китаю(ще до того як на нього наліплять Виготовлено в Італії) можна добре зекономити на ціні... =)

4. Engineer

Engineer ..........

• Подобається Подобається x 2
  5. tesla

tesla Member

Файно дякую, зараз гляну... :good:

6. Alter

Alter Well-Known Member

майже мій список :good:
    можу додати ще http://www.volumerates.com/

до речі, остання доставка побила всі рекорди - рівно за тиждень була у нас на відділенні :)

а ще, перш ніж будь-що замовляти, раджу погуглити форуми про китайські товари. Там знайдете не тільки рекомендації, а й фото-відео огляди придбаних таким чином товарів, побачите статистику поломок ...
    та й взагалі - потративши день-два на читання такого форуму, зможете зробити висновок, що і де варто купляти.

• Подобається Подобається x 2
  7. Engineer

Engineer ..........

в мен етеж таке було, правда рекорд 5 дныв. батарею до телефона з англії замовляв, правда пише made in Japan:cool:

8. syavych

syavych копач

не рівняйте доставку з Англії і з Китаю - остання може місяцями літати в повітрі :)

П.С. В мене ше в списку http://www.buyincoins.com/ ;)

• Подобається Подобається x 1
  9. bobuk

bobuk New Member

cкажіть будь ласка а скільки буде коштувати доставка , наприклад я хочу товар за 10$

10. syavych

syavych копач

Та йой, на сайтах всьо написано - як правило безкоштовно. Ціна доставки включена у вартість товару. (Цікаво яка собівартість товару, якщо його кінцева ціна менше доляра і туда вже включено матеріали, робота, доставка :) - китайці реально високотехнологічна нація і безкоштовна робоча сила)

11. Faradey

Faradey Active Member

таки да... у мене більшість техніки зібрано в китаї. хоча бренди зовсім не китайські.

12. wormter

wormter New Member

З'явився нещодавно хороший магазин з доступними цінами http://kupuy.te.ua/

13. Alinchik

Alinchik Member

Я користуюсь eBay.

14. Kreont

Kreont Member

Замовляв (і не один раз) техніку на http://tinydeal.com,
    доставка 2-4 тиждні, але в них перед-оплата. Хоча плюсом цього і-магазину є те що це не аукціон, як у випадку з ebay чи таобао де можна на недобросовістного попастися китайця :)

Один раз навіть був випадок що в них замовили знайомі товар, якого не знайшли в наявності, так буквально на 2-й день вся сума коштів від них зявилася знову на Visa-картці.

15. yasam

yasam Well-Known Member

Як замовити? (оплата, доставка) Можна детально. Дякую

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а шо?

крім "розетки" є ше і-магазини?

17. Kreont

Kreont Member

Головне спочатку переключаєтесь зверху на російську мову.
    Шукаєте товари, тиснете в корзину, потім оплата, вибираєте спосіб оплати:
    (Замітив що деякі товари не можна оплачувати через Visa)
    1) вестерн юніон, перший раз сам так і оплачував, але недолік виский процент за переказ з мене наш банк зняв, тому не рекомендую
    2) Visa/Master - найоптимальніше як на мене. Зараз взагалі оплачую з приват24 онлайн, там є можливість зробити собі окрему картку для розрахунків
    3) Якщо не дозволяє ч/з п.2, тоді я оплачую через WebMoney. (Відповідно потрібно на веб-мані мати кошти, поповняти їх через приват24 також дешевше ніж іншими способами)
    4) Важливо правильно внести власну адресу для доставки. На англійській мові! Індекс пошти в першу чергу звірте, в крайньому випадку на пошт.відділені заберете з паспортом.
    5) Доставка з цього магазину безкоштовна :yahoo:

Вроді що все.

18. yasam

yasam Well-Known Member

Доставляють на місцеве відділення пошти?

Безкоштовна доставка на будь-яку суму?

19. Kreont

Kreont Member

ну так, як і любу бандероль, додому в скириньку наша пошта має тільки повідомлення прислати щоб забрати посилку по паспорті.

так, тільки здається що якщо сума менше 30 дол. тоді без трек.коду.

20. Angela Davis

Angela Davis Member

поддержу, тоже там не раз покупала всякую мелочь

а де твій аватар? :)