Відповідь: Кіт - пес От неправда всі тварини друзі....То ви мабуть просто такі неповажливі до тварин .....І коти часто бувають кращими за собак,Всі тваринки кульні...Ну і як ви розумійте шо не праві в тому шо коти гади:p ..!!?? Додано через 2 хвилини Ага дійсно майже як Сімпсони....А я ше пом'ятаю один крутий мультфільм...Гидкий трохи...Шось типу "Рен та Стимпі"...Точно незнаю:D ...Бачили?Якшо так то правда трохи гидкий?
Відповідь: Кіт - пес Пам"ятаю Рена і Стімпі.До речі,деколи попадаю на Оггі і кукарачі-буває,дивлюся,або Злюки бобри..."shy" Але найбільше пре Футурама в українському перекладі.І Соут парк...без перекладу....
Відповідь: Кіт - пес О даааа....Футурама то шось але Сауз парк на мою думку реально гірші...Може того шо я на російському перекладі бачив???Ненаю..:D....У футурамі круте ім'я дали Бендер..!!!))
Відповідь: Кіт - пес я- фанатка!у нас навіть з подругою ніки такі - Норбі(я) і Деггі.)) а, між іншим, у них цілий фан-клуб . і не один навіть. а от Кіт-пес я так само люблю. навіть слова із вступної пісеньки пам"ятаю))
Відповідь: Кіт - пес Злюки-бобри - СУПЕР. Такий кумедний Деггі (особливо коли піщить). Вони обидва такі смішні і мені дуже подобається український переклад.