Багато зі знайомих у Львові і околицях зараз страждають від кишкових розладів і т.п. Хтось знає що то за напасть така?
в мене родичі хворіли весною ще дорослі перенесли розладами... а малечу аж в лікарні лікували, кажуть заразне.
Думаю, що основною причиною є/була нестерпна спека. Вже у темі "Боремося зі спекою " наводилась така інформація Думаю, що саме це і є причиною згаданих вами проблем. Серед наших знайомих ніби ніхто не хворіє на кишкові розлади...
Руки мити частіше треба з милом, фрукти і овочі мити проточною водою. М'ясо і молочні продукти на базарах в спеку не купувати. Правда при шлунковому грипі це не допоможе.
Саме гірше це після отруєння як на мене. Перемучитись пару днів то дурниця. Я отравилася ще не початку червня. А досі не можу їсти нічого молочного і сирих овочів чи фруктів Флора шлунку довго відновлюється від таких отруєнь
Забудьте про те що я писала. Вже сьогодні уся сімя знайомих захворіли. Навіть грудне немовля 5 місяців, яке тільки на грудному вигодовуванні і має діарею. А напередодні вони ходили в дит.полікліклініку. Так що це цілком схоже на заразну інфекційну хворобу. У мене теж уже були проблеми цього літа з тими помідорами, всім все ок, а я мучилась, поки організм від них не позбавився. Тепер помідори мені не смакують.