Досі що і так не солодко в країні, здоров"я підкачало, так на aukro грандіозна афера в яку і я потрапив. людина яка займалась торгівлею 6 років, мала космічні рейтинги, набрала замовленнь загальною сумою декількам міліонів, і видаливши пошту, всі контакти зник.
Есть пользователи которые тупо покупают раскрученные ники, так что сейчас большой рейтинг это уже к сожалению не гарантия...
як би ж то, купував телефон під замовлення, нас таких чоловік біля 500, загальна збитків більше декільком млн. є і оптові які закуплялись на сотні тисяч. так що людина геній. http://vk.com/club69729905
заяву в міліцію це перше, далі резонас в ЗМІ, інакше стоб оголошень, aukro, і пальцем не порухає, щоб щось зробити.
Та от і можна так попастися на рівному місці. Але таких кідалів є на кожному кроці. Можна звернутися в Генпрукоратуру міста.
Діло в тому що aukro досить відомий аукціон, і продавець в топ100 з гарантіями аукро. а дивлячись останні факти, зрозуміло що людина будувала цю піраміду більше 6 місяців, продумано. а гроші то набувне, за них честь і правду не купиш.
при чому тут безлад? Людина пише про гарантії Аукро. Я так розумію, що у випадку кидалова вони повертають гроші. Правильно?
якось так, але коли сума іде на Мільони вони радять іти в прокуратуру, ми якось організувались, деякі активісти поїали до нього додому , знайшли дружину, і от сьогодн об"явився "брат" який взявся розрулювати ситуаці, і обіцяє повернути гроші і телефони. Хоча хто він, і яку пречетність має до справ Махінатора поки невідомо.
Не на одном аукционе нет 100% гарантий, к сожалению это факт! Единственная возможность перестраховать себя прежде чем купить нужно ознакомиться со всеми правилами аукциона. А именно данные пользователя и номер счета на который вы переводите деньги должны совпадать, иначе вы имеете права отказаться от сделки если вам дают номер карты с другой фамилией. А в случае чего нужно писать сразу в службу аукциона и заявление в милицию. Аукцион не вернет деньги пока не разберется с продавцом. Аукро тоже имеет право подать на продавца в суд за мошенничество... но как показывает практика, процент возврата денег от аукро очень мал. На сколько я знаю аукро возвращает до 5000 грн.
Користувач cifrovichek, який зареєстрований ще в 2008 році і який входив в топ 100 чесних і надьожних продавців аукро кинув десятки, а може і сотні, людей на 1-3 млн гивень. Наш герой, Митясов Алексей Викторович, ул.Ленина 51/38 94200 Алчевск (099)005-35-25 Украина, зник приблизно в терміни коли почалися двіженія в Луганську. Найцікаіше в цій історії, що аукро мав би відшкодовувати кошти до 5 тис. грн, але в них є пункт, який говорить, що товари "под заказ" ( всі товари ціфровічека були "под заказ") не відшкодовуюються. Одне діло коли ти на свій страх і ризик звязуєшся з людьми підозрілими і в яких немає рейтингу, і які продають перший тижденьі інше коли ти довіряєшся сайту, який включив даного користувача до Топ100, а за наслідки відповідати не буде. По деякій інформації слідчі вже в нього вдома знімають відпечатки і спілкуються з дружиною. Я один з лохів, а є люди, які в нього не раз замовляли і все було ок, а зара попали в суми більше 10 тис. грн.
Не то чтоб прям "лохи", но я товары под заказ никогда там не брал - заказывал напрямую из Китая, если не было в наличии в Украине. По цене выходит так же, как купить на Аукро, только китайцы всегда мне возмещали стоимость потерянных посылок и неисправных товаров.
дрібне на аукро купував і оплачував відразу, все що дороще 500грн наложеним платижем. Під замовлення то хіба лохи купляють через посередника, можна точно так само купити на пряму з Китаю буде дешевше