Ніхто таким видом "спорту" не захоплюється?! Я от досить таки полюбляю... півдня бавитись можу, як на вихідні турнір влаштовуєм. Здається на перший погляд просто, але... перші місяці мене "возили" в кікер, хто як хтів... за рік-два натренувався, тепер фору даю, сам проти двох граю...:o
Відповідь: Кікер, або настільний футбол Ок, так і сподівався, аматорів кікеру - темна хмара на форумі... Ну то може принаймі хтось знає якийсь бар-клуб-ресторанчик-кнайпу у Львові, де така забавка стоїть?! Пи.Си.: dArt, надія на Вас...
Відповідь: Кікер, або настільний футбол А кнайпу, кнайпу якусь у Львові не знаєш, де б кікер стояв, наподобі більярду?!
Відповідь: Кікер, або настільний футбол А шкода, в західній Європі ця гра дуже популярна, особливо серед молоді... Видається, та що там грати?! Крути ручками на 360° і старайся по м`ячику попасти... Насправді хаотичне вертіння ручками по колу "на авось" заборонене правилами, це, щонайменше, просто неповага до суперника... Рекомендую до перегляду наступні ролики: http://www.youtube.com/watch?v=ylO_VlkrQNI&mode=related&search=
Відповідь: Кікер, або настільний футбол Та шкода, бо крім нас з тобою на гілці нікого нема і нікому то не треба... а ще ніхто так і не підказав, де кікер у Львові знайти можна.. .
Відповідь: Кікер, або настільний футбол Частинкою серця у Львові... але за місяць їду на вакації, до рідного міста... і хтів би там теж принаймі раз в тиждень кікер пошпіляти...
Відповідь: Кікер, або настільний футбол Ок, так і сподівався, аматорів кікеру - темна хмара на форумі... Ну то може принаймі хтось знає якийсь бар-клуб-ресторанчик-кнайпу у Львові, де така забавка стоїть?! Пи.Си.: dArt, надія на Вас...
Відповідь: Кікер, або настільний футбол Пане Самойлович, та що Ви у Львові без кікера не витримаєте? Підіть з хлопцями вживу футбол пограйте . Як на мене, і корисно, і приємності багато. От згадую всі прогресивні кнайпи, що знаю, не бачила там ніколи цієї забавки. Може, в таких великих закладах, як "Місто" або "Міленіум" є.
Відповідь: Кікер, або настільний футбол Если чесно, таким не балуюсь, но, не уверен на 100%, может ошибаюсь. Такую штуку возможно видел в Мисте.