Проводяться індивідуальні заняття з кік-боксингу, боксу та тайського боксу у зручний час. Зал в центрі міста.
Миху, телефонуйте. Тренера звати Левко, я займаюсь у нього із серпня місяця із невеликими перервами. Я думаю він вам порадить, або запропонує прийти на заняття.
Питаєте, а наміру йти не маєте. Навіщо тоді питати? Краще скажіть, що Вам потрібні спаринг-партнери для практики та гроші, а не вішайте лапшу на вуха.
Спаринг -партнери в якості новичків...яка ж це практика чи тренування. більше часу йде на розяснення як , що і до чого. Та і тренеру більше дістається зазвичай, тому що новачок не завжди в змозі контролювати силу удару. А в зароблянні грошей власним вмінням нема нічого поганого.
блище до Винників. на скільки я знаю є в спорт школі, на кінцевій двійки. заняття по боксу з 6 години... здається так...) там можеш запитати.
Ідіть в ЮНІОН не "ошибётесь") Сам туди трішки ходи, але з колін троха прблеми... Ледвве на тренеровки з регбі хожу.. А в ЮНІОНІ тренер хороший... І ціна прийнятна