http://www.kyivstar.net/internet/tariffs/ 8 Мбіт/с за 40 грн! Для усіх нових абонентів, що підключаться до послуги «Домашній інтернет» від «Київстар» з 09.08.2010 року доступні нові тарифні пакети. «Київстар» пропонує своїм клієнтам безлімітні тарифні плани з можливістю вибору швидкості доступу в інтернет, яка задовольнить будь-які потреби. Безлімітні тарифні плани «Київстар» це: Відсутність плати за підключення; Відсутність додаткового обладнання; Однакова швидкість на всі напрямки (прийом/передача даних); Відсутність додаткових платежів; Цілодобова служба підтримки користувачів; Зручні способи оплати. Тарифний пакет «Лайт+» «Старт+» «Стандарт+» «Профі+» «Експерт+» Швидкість доступу до інтернет, Мбіт/с 8 15 25 50 75 Обсяг трафіку, включеного до тарифного пакету НЕОБМЕЖЕНИЙ Абонентна плата, грн. 40* 70 80 90 100 ============= Для підключення послуги «Домашній інтернет» спеціалісти «Київстар» проведуть до Вашої квартири кабель. Якщо Вам необхідно підключити тільки один комп’ютер, не потрібно ніяке додаткове обладнання. Достатньо щоб Ваш комп’ютер мав стандартний роз’єм Ethernet (RJ-45). Він схожий на стандартний роз’єм телефонної дротової лінії, але має більший розмір: ================= Хто вже може похвалитися наявністю цього поки маловідомого звіра ? ---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ---------- Чекаємо відповіді від ОГО ))) Гадаю, відповідь має бути значна )))
Іншим провайдерам пора згортати діяльність?? ---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:22 ---------- Чи то швидкіть локальних ресурсів??
Та до інтернету пише. Наразі оголошення в будинку вже висить. Поки не знаю чи хтось спокусився. ---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ---------- Мені і укртелекомівських 8 Мб/с з головою вистачає. Ну хіба колись розживуся на домашній кінотеатр ))) і виникне потреба у фільмах на 45 Гб, то пропозиція буде актуальною )
Це з якого переляку ? Коли у Київсраму буде таке ж "покриття" як і у монополіста Укртелекома на длсамах от тоді останній, МОЖЛИВО, почне чухатися. АДСЛ досяг свого технічного максимуму. Лишень оптика яку також прокладає Укртелеком може конкурувати із новими тарифами Київсраму. ---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ---------- Мені також. Навіть якщо останнім часом я їх заявлених швидкостей не спостерігаю через незадовільну якість телефонних ліній та амебний супорт.
О ..... Группа компаний Telenor (Telenor Group) и компания Altimo объединили активы – пакеты акций ОАО "ВымпелКом" и ЗАО "Киевстар G.S.M." с созданием одного из крупнейших операторов сотовой связи на развивающихся рынках – компании VimpelCom Ltd. ("ВымпелКом Лтд."). =========== тепер все логічно, це ж білайнівській проект. КС купив Білайн , чи навпаки ( важко зрозуміти) ....
Може бути шо хтось когось купив-ніякого обладнання яке може мати відношення до Київстар у моєму будинку нема! Є airbyte, комітеx, білайн- а київстар нема
В Київстара покриття у Львові як в мене родимок на тілі Тому кіпіш піднімати стосовно тарифів немає чого. П.С. Для прикладу КС немає на магістральних вулицях Львова (Стрийська, Личаківська, Городоцька, Кульпарківська, Зелена, Шевченка, пр-т. Чорновола (тільки від Хімічної) і т.д.), то що тоді казати про решту дрібніших вулиць...
А в нас є, і він є в мене провайдер,але плачу 80 грн за 2 мб.Передзвонила перепитала,як таке може бути кажуть акція.....я в шоці,то виходить я ого-го як переплачую за таку малу швидкість, а мені кажуть доплатіть 50 грн. і переходіть на інший пакет.Шось ті їхні заморочки підозрілі ...
Це якась дурня з доплатою. Якщо у вас київстар провайдер тоді згідно нових тарифів за 80 грн. маєте 25 мегабіт. Без жодної доплати з вашої сторони. 50 грн. платиться лише у випадку переходу на дешевші тарифи. Акційна ціна там тепер лише за пакет у 40 грн. Після нового року буде коштувати 60 грн.
Firefox не может найти сервер www.komitex.net. (от і вся "відповідь"). Най мене Бог від Комі боронить...
ОПЄРА знаходить а з фаєрфоксом хіба однокласнікі і вконтактє А чо най боронить-ліпше як айрбіт чи білайн чи та ж воля