Шановні форумчани!!!! Київляни,і ті хто частенько відвідує столицю... Допоможіть придбати ліки. У Львові цього препарату не має,знаю,що в Києві є точно...(Провінціал,навіть ходив в аптеку і пообіцяв придбати,але сам десь щез). Отож, будь-ласка,хто може....напишіть в приват,буду чекати. Дякую
І шо точно ві Львові ніде нема? В Знахар дзвонили? Бо на сайті кажуть жи є http://www.apteka-znahar.com.ua/search?q=ІРС-19 спрей 20,0
Обдзвонила всі гуртовні...ніде немає.Спробую завтра в Знахар подзвонити (хоча дуууже сумніваюсь,що там буде),як ніде немає і то вже досить довго...
Дякую,що поправили....але я власне тут не розважаюсь,а шукаю ліки для дитини. Якщо б Ви захотіли(змогли),мали бажання..... переслати моє прохання на електронну пошту Provincial(він обіцяв передати),була б вельми вдячна за таку допомогу..... І ще передати йому мій адрес... ---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:29 ---------- Так вони вже 3 дні сплять.... Я бачу то все без толку...... Швидше з Китаю зголосяться,ніж наші (знаєте,як наші люди....моя хата скраю....і т.д.)Лише Provincial зголосився ,проте сам десь пропав. Я розчарувалась......В цій темі можуть тільки помилки перевіряти,не більше... Певно сама поїду до Києва...,якби дорого він мені не обійшовся...
Я вас прошу не втрачайте надії Може бути купа причин,чому Provincialа не чути. Зрештую тут же ж багато народу з Києва!
Того лікарства як нема, то його ніде не буде, чи то у Львові, чи то у Києві. Просто кожні ліки сертифіковані на певний період часу. Якщо хтось з поставщиків був би зацікавлений, то б сертифікував і ліки б продавались на всій території України, якщо такого поставщика не знайшлося, то бувайте здорові. Я з таким вже зустрічався. Особливо то стосується дешевих ліків (не вигідних посереднику), хоча ірс19 не віднесеш до дешевих... значить мало продавалося і ніхто не зацікавлений. Сертифікація коштує бабло і взяток.... нємєрєнно....
тутука каже тут і тут ціна... мда... останній раз брав десь за 70 грн.... а тут 140 вже.. от друть...
Вчора відповів у приват,дав свій телефон.Ви не отримали? .Перепрошую за затримку з відповіддю-але завал на роботі а до того відпрошувався минулі дні (поминальні) для поїздки на "малу батьківщину",відповідно не мав доступу до Інету) Від своєї обіцянки не відмовляюсь,але в тій аптеці не знаю,чи ліки ще є і тоді мені за них завернули дикі гроші-біля 200 гривень(!) за упаковку з 30-ти впорсків).Ось такі у нас аптеки((((( МОжу дати телефон та адресу аптеки.
Тут вже два дні ховається ця тема. Є в Києві відносно непоганий пошуковик http://www.apteki.kiev.ua/ Деякі назви туди вбито українською, більшість - російською. Тому на ІРС він не зреагував, а на ИРС видав (картинка). Перша аптека (де 156 грн) - Виноградар, без штурмана і GPS я туди не ризикнув би летіти. Друга (Печерськ) - в зоні досяжності, але ціна явно буде вище. Третя "точка" - тре дзвонити.
Від мене на Виноград іде маршрутка пряма- якщо треба,я з"їжджу. Пошуком не знайшов-уточніть будь ласка адресу тої аптеки. з.і. Знайшов.На Галицькій вул?
А мені вчора в одній аптеці сказали, що його вже давно не випускають. Тому дивіться уважно на дату виробництва і термін дії