Розповсюдьте цю інформацію між усіма знайомими. Оскільки на поточний момент рішення КМДА про підвищення тарифів НЕ зареєстроване і НЕ затверджене МінЮстом, відкладіть гроші та рахунки за квартплату і чекайте на подальший розвиток подій ! Акцію вже підтримали десятки тисяч киян. Стежте за пресою.
Відповідь: Киянам! Акція ! Абсолютно сгоден. Вчьора знайомі дзвонили у Мінюст. Не зареєстровано! Тобто гроші - в банку, 3-літрову?
Відповідь: Киянам! Акція ! Даниле, зараз головне - РОЗПОВСЮДЖЕННЯ через усі доступні ресурси. СМС, форуми, чати, імейл, усно, об"явки у поштові скриньки, на двері і т.п. Хто не ледар - той зробить ліпше і собі, й оточуючим. ===================================== 12.01.2007 Уважаемые Киевляне! Присоединяйтесь к акции в связи с повышением тарифов: не платите коммунальные платежи в этом месяце! Законы КиевГорАдминистрации N 1574, 1575, 1576, 1577 от 30.10.2007 о повышении тарифов на 12 января 2006 года Министерством Юстиции Украины не зарегистрированы. http://bazar.co.ua/
Відповідь: Киянам! Акція ! Форум - Львівський. Комуналка - київська. Може і не дуже відповідає. Але, якщо людям треба, чому би і ні?...
Відповідь: Киянам! Акція ! Angal, може я порушив правила форуму, але прошу кілька днів не стирати гілочку. Лінк на чат "bazar" я дав не з метою реклами - просто там люди постійно стежать за новинами у цій проблемі.
Відповідь киянам Заклики до неплатежів призводять до драстичних комплікацій фінансового стану комунальних підприємств унезалежнено від політичного підґрунтя і винні підлягати архівуванню модераторсько-банною когортою. ___________ На бамбетли: - Ой, Зосю, яка ти... така... як батарея... - Шо, тепленька така? - Та нє, ребриста.
Відповідь MARTINI Безпосередньо сміється той, хто глибоко затягується. Моя мати була змушена инсталювати индивідуальну систему опалювання помешкання вартістю $1500 із-за подібних безглуздо (не)обґрунтованих несплат. І то лишень завдяки установці вживаного влоського бойлера вартістю $300, а не відповідно $900.
Відповідь: Киянам! Акція ! Борис, а я помню, как вы агитировали за нынешнего мера.... Изменили мнение?
Відповідь: Киянам! Акція ! Вибачте, мо я відповім, поки Бориса нема? ИМХО Треба відстояти своє у питанні прозорості тарифів з Черновецьким спочатку, ну а як не вигорить, тоді що поробиш... Доречи так як Ви поставили питання, тут ніхто ставив ще. В мене доречи облом. Поклеїв у ліфті у під`їзді своєму, а ліфт зламався, та два дні не працює.
Відповідь: Киянам! Акція ! Так, я агітував. Свої резони виклав тут: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=18121&postcount=36 Що маємо, те маємо (Л.М.Кравчук) Маю секретну зброю - дружину. Якщо вона ВІДДАСТЬ за когось свій голос - той 100% програє. Агітатори та виборці з гарних та цікавих міст (країн) можуть запросити нас проголосувати "проти кого треба". Тільки паспорт підготуйте. Результат гарантуємо.
Відповідь: Киянам! Акція ! :D :D :D :D :D :D :D Бог то...все видит!!!!:p П.С.Вы чо все дуриками прикидываетесь?Чо думаете большой Витя не знал о повышениях тарифов????? Как бы не ТАК!Вопросец то очень сложный и болезненный... Черновецкому "не по зубам"!!! То то Юлька бесится в Киевраде...все хочет бывшему соратнику насолить....
Відповідь: Киянам! Акція ! По темі: ЖЕКи не хочуть реєструвати лічильники гарячої води з біметалічною пластиною, котрі рахують тільки ГАРЯЧУ воду. До речі ЖЕКи розраховуються з КиївЕнерго за показаннями калориметра.
Відповідь: Киянам! Акція ! Не хочу відкривати нову гілку. Хто може поділитися досвідом що до встановлення лічильників гарячої та холодної води у квартирі. Кажуть що московські поганої якості, вже є випадки коли затоплювали декілька поверхів. Які краще, хто встановлює, скільки коштує? А то мені набридло платити за 26 кубів, коли реально використовуємо 6.