Дорогою проспектом Червоної Калини, неподалік кінотеатру ім. Довженка, розміщений величезний рекламний щит. Окрім зображення сюжету парку - напис: "Збережімо парки для наших дітей!", нижче підпис: Львівська міська рада. Зрозуміло, що парки необхідно зберегти для дітей, загалом для всіх, а не лише "наших" від міськради )) Логічніше було б написати: Збережімо парки для дітей! Окрім того, варіантів море...
Відповідь: Казуси реклами В КОЖНОМУ львіському трамваї та тролейбусі приліплені оголошення від адміністрації наступного змісту: "Кондуктор має право вимагати проїздні документи" :ninja: рєкет, не інакше!
Меня больше всего бесит реклама АХЕ. В ней женщины показаны, как какие-то тупые животные!:girl_feminist:
у львові є бігморди, на яких написано щось типу: "зубри зникають! а що ти зробив для природи?" я-от думаю, який "геній" придумав цю рекламу?.. типу: "я зробив, що зубри зникають, а ти на що спроможний?".. :wacko1:
мене прикалує реклама пікапу - якщо в тебе нема дівчини, значить в когось їх дві... думаю тих, в кого нема дівчини це дійсно зачіпає)
Так то розраховано на молодих нереалізованих осіб чоловічої статі, як своєрідна форма вирішення їх проблем. хоча цільова аудиторія досить невелика, чи нє? Зрештою, дурна форма перенесення сексуального бажання на матеріальний об`єкт - "аксу"